Czasopisma branżowe- czujecie niedosyt?

[quote author=Ktoś link=topic=22707.msg1519733#msg1519733 date=1347352497]
elmijakke, a Ty jakoś jesteś jedynym wydawcą,który musi bronić swojego pisma na łamach forum...jakoś wydawców pozostałych pism jeździeckich nie gościmy w tym wątku...ale jak to mówią - małe psy szczekają,duze nie muszą 🤣

[/quote]

Ale jakby się pojawił ktoś z innego pisma to od razu by było, że super, bo zwracają uwagę na feedback z rynku i jest interakcja 😁
[quote author=Ktoś link=topic=22707.msg1519733#msg1519733 date=1347352497]
elmijakke, a Ty jakoś jesteś jedynym wydawcą,który musi bronić swojego pisma na łamach forum...jakoś wydawców pozostałych pism jeździeckich nie gościmy w tym wątku...ale jak to mówią - małe psy szczekają,duze nie muszą 🤣

[/quote]

Tak się składa, że niektórzy byli, o czym uważnie czytający ten wątek doskonale wiedzą...
ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
11 września 2012 09:43
"haters gonna hate"  biedny spłakany, rozhisteryzowany Krzyś.  🤔wirek:

Tak się składa, że niektórzy byli...

jeśli byli, to nie histeryzowali jak ty.
ElaPe
Oj nie w czasie zmian w KP zadyma była i z tego co pamiętam osoba z wydawnicta/redakcji wykazywała się dużo większą krzykliwością niż elmijakke 😉
Chyba nikt nie pracuje ze złą wolą. Każdy stara się najlepiej jak potrafi . I zostawia kawał serca w swojej pracy.
Dotyczy to nawet pisania na forum. Dobrze wiecie, że Revolta też spotyka się z krytyką na innych forach.
Trzeba się z nieprzychylnymi głosami oswoić. To trudne, bo efekty naszej pracy to najukochańsze dzieci.
Ostatnio pokazałam znajomej swój tekst a ona na to:
- Kuuurczę.... Chyba nie oczekujesz, że ja tyle na raz przeczytam? No... może jutrooo... no... tyyyle tekstu....
Nie ukrywam. Dało mi to do myślenia.  🙁  I nad nowym artykułem siedzę z syndromem białej kartki i rozmyślam jak mam zmienić sposób myślenia/pisania. Tak, żeby napisać do nieczytającego. To dopiero kłopot.
Napisać do nieczytającego. To dopiero kłopot.

Pisz jak piszesz. A nieczytający niech gazet nie kupują. Ja osobiście lubię długie artykuły, wyczerpujące temat 😉
11 września 2012 09:50
ElaPe
Oj nie w czasie zmian w KP zadyma była i z tego co pamiętam osoba z wydawnicta/redakcji wykazywała się dużo większą krzykliwością niż elmijakke 😉

znaczy się kto i w jakim wątku?  😲 Zupełnie nie przypominam sobie tego by jakaś osoba z KP wykazywała się większą krzykliwością niż elmijake
[quote author=armara link=topic=22707.msg1519749#msg1519749 date=1347353220]
ElaPe

znaczy się kto i w jakim wątku?  😲 Zupełnie nie przypominam sobie tego by jakaś osoba z KP wykazywała się większą krzykliwością niż elmijake
[/quote]
Byli, byli. I ich przykład powinien służyć za naukę. Emocje to zły doradca.
Trudno je powściągnąć. Ale to mija jak ospa wietrzna.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
11 września 2012 09:56
byli...raz...a nie przy każdym wydaniu kolejnego numeru...
[quote author=Ktoś link=topic=22707.msg1519761#msg1519761 date=1347353798]
byli...raz...a nie przy każdym wydaniu kolejnego numeru...
[/quote]
Hi!Hi! Raz a dobrze. Ja nie wiedziałam gdzie oczy podziać.
I to przestroga dla innych. Kilka oddechów, zimny prysznic i do pisania, do roboty.
Żywot takich netowych burz jest krótki. Potem tęcza , jednorożce itd.
11 września 2012 10:04
ale gdzie to było i kiedy? w tym wątku?
a awantury po rozłamie KT i powstaniu ŚK? też było ostro i to dłuuugoo, dłuuuugooo
11 września 2012 10:08
też nie pamiętam takich awantur w wykonaniu osób z SK i KP
ale gdzie to było i kiedy? w tym wątku?

W tym było. Ja namieszałam. Naopowiadałam jakie to forum jest opiniotwórcze i w ogóle wspaniałe.
I zabroniłam wydawcy wprost napisać kim jest z obawy o krzyk za autoreklamę. Nie wiedziałam, że wolno tak wprost jak Gallop się promować.
I wkręcił się w dyskusję kompletnie nieprzygotowany do voltopirowego stylu. I poniosło, poniosło, poniosło.  😂
Gazeta ma się znakomicie , zaszkodziło tylko na nerwy i na chwilę.
11 września 2012 10:12
no widzisz. Czyli osoba ta była inkognito - dlatego tego nie zarejestrowałam jako histeria wydawcy. A elmijake jest oficjalnie i oficjalnie histeryzuje i w dodatku wydziera się na ludzi.

Edit:

No więc z ciekawości przeskanowałam ten wątek i jedyna osoba która odpowiada kryteriom że osoba z wydawnictwa/redakcji KP to DirtyHarry (http://voltopiry.pl/forum/index.php?action=profile;u=21314;sa=showPosts).

I nadal nie widzę by użytkownik ten oprócz zwyczajnego włączenia się w zupełnie normalną dyskusję histerycznie bronił wyimaginowanego "ataku" na KP, rzucając się z zaciekłością godną lepszej sprawy na pozostałych forumowiczów. Więc porównywanie wpisów DirtyHarry z wpisami Elmijake, czy określanie ich jako "bardziej krzykliwe"  jest zupełnie ale to zupełnie nie trafione i nie na miejscu.
duunia   zawiści nożyczki i dosrywam z doskoku :)
11 września 2012 10:48
a ja chciałam tylko powiedzieć ze gallop ogarniam w 15 minut, razem z szopingiem 🤔 a może juz stara jestem i wymagam więcej od czasopisma? ze już nie wspomnę o tej całej panience z okładki, co to na mnie popaczyła z półki w empiku  🤔

bez sensu... taki bardziej komiks jeździecki , jest prestiż, jest duzo obrazków....

niestety postawa dziewczyny z okładki dużo mówi o targecie pisma/komiksu, ale cóz taki znak czasów
kupowac nie bedę, poczytac mogę jak mi sie bedzie nudziło i jak będzie co
a ja chciałam tylko powiedzieć ze gallop ogarniam w 15 minut, razem z szopingiem 🤔 a może juz stara jestem i wymagam więcej od czasopisma? ze już nie wspomnę o tej całej panience z okładki, co to na mnie popaczyła z półki w empiku  🤔

bez sensu... taki bardziej komiks jeździecki , jest prestiż, jest duzo obrazków....

niestety postawa dziewczyny z okładki dużo mówi o targecie pisma/komiksu, ale cóz taki znak czasów
kupowac nie bedę, poczytac mogę jak mi sie bedzie nudziło i jak będzie co

O! To ja będę pisała dla Ciebie. Dłuuugie.  🏇
11 września 2012 10:54
O! To ja będę pisała dla Ciebie. Dłuuugie.

a dla mnie nie? 😉
I dla Ciebie. Dla wytrwałych i "czytających ze zrozumieniem"  😉.
11 września 2012 10:57
Dzięki.  :kwiatek: a o czym będzie ten artykuł?
11 września 2012 11:01
🙇 🙇 🙇
dzieki Taniu  :kwiatek: i zeby było tez o kurach 😜
Dzięki.  :kwiatek: a o czym będzie ten artykuł?

O kurach. Ko ko ko  😉
11 września 2012 11:10
o kurach w KP. No proszę.
deborah   koń by się uśmiał...
11 września 2012 11:11
Tania,  ko ko ko to chyba o Euro 2012? 😉
Tak o kurach grających w piłkę nożną i koniu, co sędziuje.
Taki mam plan. I wywiady od konia i dwu kur zebrane.
Na okładkę pójdzie kogut z siodłem. Jak mu się w głowie przewróci wystąpi w następnym numerze jako Coq au vin.
Tania, kocham Cię czytać haha. Czekam z niecierpliwością!
11 września 2012 11:21
ja mam kure skokową  😀 powaznie! skacze i sie tresuje za smakołyk i jest fotogeniczna 😁

no i w końcu koguta dosiadał mistrz twardowski, wiec nawiązanie jest 🏇
11 września 2012 11:22
ja mam kure skokową  😀 powaznie! skacze i sie tresuje za smakołyk i jest fotogeniczna 😁

eee, super 🙂
11 września 2012 11:27
no i jeszcze mam owce, skacza do L klasy, przez pastucha, ale tylko dziewczyny, bo baranowi wisi bogactwo z tyłu i jak skakał to dostał prądem wynikiem tego sie zaciał i juz nie skacze 🤔

ed; które to zależnosci wprawiaja mnie w refleksję czy tez mam tak świetne owce czy tak kiepskiego konia, a moze to ze mna cos nie tak

a ja sądziłam, że tylko właściciele królików miniaturek je pokonywać parkury uczą  😁
a tu prosze.... u mnie to kury tylko za pachołki slalomu , ew. kavaletti służą 😉 no i sprzątają rozsypany na ziemi owies coby się konie nie zapiaszczyły...służby medyczne prewencyjne 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się