Agaleon, a jak się na tym wałaszku jeździ, co taki charakterny? czy jeszcze jazdy nie było? ciekawe co z niego wyrośnie...
galopada_, strasznie mi się ta ruda podoba... a w jakim sensie poduszkowiec?
zabeczka17, zielona linka to zaden wielki patent 😉 ja na pierwsze wsiadanie na mojego i zresztą teraz musiałam do patentu wrócić - sizal i/lub pasek na szyje wyciągnięty z wytoku, bo reszta tych pasków mi do niczego nie potrzebna więc po co miałyby się majtać ;p moje dziecko zadziera głowę, o dziwo, tylko jak chce walnąć barana... hihi (nie umie, nie umie i tfu tfu niech się nie nauczy)
a teraz trochę naszych słit foci, stary młody już trochę ponad miesiąc pod siodłem 😉 kiepska jakość ale większość wycinana z filmików gdyż wolę jak się mnie kręci niż foci bo jest to bardziej edukacyjne

w końcu mamy duuużo lepszego stępa, wcześniej się chował za wędzidło i zostawiał dupę w stajni, w końcu zaczął iść aktywniej cały...

na okrągło

i zaczynamy się powoli podnosić z jeżdżenia w dole bo już mu chyba starczy 😉

wiem, że robię mnóstwo błędów, po to ta Pani tam stoi na niektórych zdjęciach
skłaniam się też ku temu, że to siodło w pracy ujeżdżeniowej mi nie pomaga, wręcz przeciwnie
mimo wszystko konisko progresuje niesamowicie, jak już się chłopak ogarnie to przyjdzie czas na spranie dupska stricte mojej osobie 😉