Howrse gra :)
powysyłałam wszystkim, którym się dało, bilety na loterię. grać jakoś intensywnie nie gram, ale nie pogardzę zwrotnymi na HurricaneMars (-;
słuchajcie, jak wygląda uczestnictwo w grupie hodowlanej? dostałam już drugą propozycję, chyba ją odrzucę, ale ciekawi mnie to, bo w sumie nie wiem, jak to wygląda. mowa o com oczywiście. coś czuję, że bez wydawania realnej kasy się nie obejdzie, a jeśli tak, to ja odpadam. no ale pomyślałam, że głupio odmawiać, jak nawet nie wiem, jak to wygląda 😉
ooo, patrzcie, można na com kupować w złotówkach przez sms czy to jakiś błąd?
Hello rosolowa,
You have joined the last Lottery draw with 4 tickets.
You won:
1 x Horn of Plenty
3 tickets for the next draw
with 2 tickets
200 Equus
z tymi końmi w RO to świetny sposób żeby kasę od ludzi wyciągnąć ... ja nawet nie będę RO marnować, na objęcia je sobie powymieniam 😀
no zarobią sporo, codziennie jest szansa na zdobycie to jednego dnia niektórzy pewnie pootwierają po 12ro jak nie więcej i tak codziennie będą próbować :/
Odkąd wydałam 20 RO na Merkurego, którego i tak nie trafiłam, odechciało mi się polować na boskie konie w ten sposób. Mimo że do tej pory nie wydałam ani złotówki na Howrse, to i tak wkurzyła mnie taka marnacja 🤬
Pamiętacie, że kiedyś promocje były raz na pół roku i się na nie taaak czekało? A teraz - jedna się skończyła, zaraz jest druga... Gra schodzi na psy...
kiedyś to mieć boskiego konia to było COŚ, a teraz to norma :/ w sumie nie narzekam, bo przynajmniej jest co robić, ale za dużo tego wszystkiego. żeby chociaż raz na miesiąc, a nie co tydzień coś było :/
Hello iguhh,
You have joined the last Lottery draw with a ticket.
You won:
Pack of 3 passes
Congratulations and enjoy the game!
The Howrse Team
dziękuje komuś za wysłanie losa, bo ja regularnie nie wchodzę na .com :kwiatek:
calore, chcesz te kupony? bo mi i tak są zbędne 😉
kiedyś to mieć boskiego konia to było COŚ, a teraz to norma :/ w sumie nie narzekam, bo przynajmniej jest co robić, ale za dużo tego wszystkiego. żeby chociaż raz na miesiąc, a nie co tydzień coś było :/
Noooo! Jak wygrałam w loterii baliosa to miałam 700wiadomości od ludzi 😵 z gratulacjami, wyzwiskami, prośbami o hasło, o sprzedaż, o wymianę 😁 😁 😁
Ja mam 3 x Grani (wszystkie w niebie, czekając na wskrzeszenie), może w sumie dzisiaj je wskrzeszę ?
I wyszło, że otrzymałam je z otwierania rogów, dokładnie 7.. bo skrzynia skarbów, a co w skrzyni ?
OCH TAK, GRANI..
A tak jakbym miała oceniać to Grani to do d* się nadaje.. 😂 A tak mi zależało by mieć chociaż jednego boskiego..
Sprzedałam klacz za 800 tys i mam swój pierwszy, okrągły milion equus 😍 I oczywiście jak na złość próbowałam nią wygrać rozetę do 2 dni, a jak tylko ją sprzedałam- wygrała rozetę 😵
No i mam Wenus 😉 Poświęciłam co prawda Konika Polskiego, ale i tak miał ponad 60 lat, więc niewiele diamentów już bym z niego miała 😉
Miyako próbowałam wystawić Ci pokrycie Marsem na Wenus, ale chyba jej jeszcze nie masz?
Beznadziejna jest ta promocja, a zaraz po niej kolejna beznadziejna gdzie mniej losów wygrywa.. Przestaję się bawić w promocje, tak mi się wydaje.
Poczekam na zbieranie kart, pewnie na święta ^^"
No, ja raczej też nie będę otwierać ro, dla tej promocji konia w ro, kupony będę zostawiać na promocje typu, eliksiry, karty itd itd. Tam mam pewność, że kupony dadzą mi boskiego konia, a tu mogę codziennie otwierać po 20ro i nic nie mieć.
hihih od 6.09 wystawiam pokrycia rogiem i Pokrycia + 262 500 🏇
Opchnęłam tę klacz za 25tys i kupon 😁 Coraz bardziej podoba mi się ta gra 😁
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=11386358
Hello rosolowa,
You have joined the last Lottery draw with 4 tickets.
You won:
1 x Zeus' Lightning Bolt
3 x stars
1 x Croesus' Fortune
1 x Black Orchid
miło 🙂
ja się cieszę jak wariat bo achałami już wyciągam ponad 1000UM z obecnej promocji chociaż woda się przydała ale jakoś mnie nie specjalnie ta promocja pasuje także w sumie odpuszczam i czekam na następną.Macie może ktoś wodę młodości do puszczenia za sensowną cenę?bo ta z promocji już poszła a potrzebuje kolejnej
Skupuje WM,KK,OM,KF,MF i PA 😉 jak coś to pisać na PW
Mam Wenus 🏇
Udało mi się też u siostry nazbierać koni i jutro tylko Jocker za konia z rozetą i też będzie. W sumie fajna promocja, nie wydałam ani jednego kuponu, jedynie ok 80 tys eq.
Dziewczyny ma któraś z was k.szetlandzkiego czystej krwi na pozbyciu za jak najmniejszą cenę?...Bo na sprzedazach są same po 20.000 eq 👀
Miyako dziękuje :kwiatek: 💘
a mnie się właśnie urodził Uran i szukam dla niego tła, ale nic mi się nie podoba 😉
ma ktoś jakiegoś osiołka na zbyciu? :kwiatek: albo konia 25% kłusaka? 🙂
Też właśnie potrzebuję osła i konia z domieszką 25% Knabstrup'a. 😀
edit.ma któraś z was trening dla Pinciaków ?
sprzedam Upominek Hestii za 2 kupony 😉
jak zrobić forum ośrodka na pl? jak wchodzę w biuro, to nie mam takiej opcji, a nie pamiętam, jak to było na com.
czy znajdzie sie jakas dobra duszyczka, ktora poratuje mnie PD na fathex? oddam z lewego🙂