Okres mi się zbliża i siedzę jeszcze w pracy...Popijam własnie 5 kawę od rana z ekspresu. Polecam ten miks 🙂
Ku chwalę wiary chyba strzelę jutro rano sweet focię w tle z lokalnym bozkiem Torizmu. Tak z Torami!!!Po których to pieknych, smukłych szynach pędzie jak wiatr chwalebna kolej WKD którą codzień dojeżdzam do pracy!!!!
Czyż latem dla znuzonej młodzieży nie ma nic bardziej pokrzepiającego jak Tory? Te biedne młode błądzące niewiasty!!! Cóż im pozostaje w te skwarne dni jak nie próby przybliżenia się do Boga Torów poprzez chronienie bezbronnych szyn swym prawie ( lub całkiem- zalezy od pozycji w hierarchi wyznawców) gołym dojrzewającym ciałem! A zdjęcia w internecie służą jednynie w celu wzajemnego przybliżenia wyznawców!!!
"Tor przeznaczenia jest tylko jeden....."
______________________________________________________________________________________________
asds Jesteś moim Miszczem ! 🙇 🙇 🙇
no i jestem w kropce ! Bo kurcze jak mogę zgłębiać Torizm jak nie mam torów ! 😵

Powieś zdjecie w sypialni na ścianie, jako tapetę na pulpicie w komputerze i w telefonie. Oddawaj Bogobojne pokłony zgodnie z grafikiem PKP Intercity! Chwal Tory!!!! Pamiętaj zawsze oddawać pokłony gdy jesteś twarzą skierowana na najbliższe torowisko. Zawsze przy sobie noś kawałek szyny poświęconej przez Mistrza twojego lokalnego Toristycznego Kościoła!!!!