Znacie może jakiś sklep jeździecki w Warszawie, który byłby czynny dzisiaj? (niedziela) ? Po za decathlonem 😁
Dobrzy Ludzie, który sklep jeździecki w Trójmieście ma największy wybór sprzętu dla jeźdźca? Chodzi mi głównie o kaski. Byłabym bardzo wdzięczna za informacje. :kwiatek:
Biorać pod uwagę, że w Trójmieście masz raczej niewielki wybór sklepów, (patrząc np na taką Wawkę) to... pewnie w każdym coś znajdziesz, pytanie czego szukasz. Nigdzie raczej nie dostaniesz całej rozmiarówki wszystkich dostępnych modeli.
Celowałabym w oksera, chyba.
Celowałabym w oksera, chyba.
ja chyba też 😉
ale jeszcze sklep w Miszewie jest dobrze w miarę zaopatrzony i x-horse w Wejherowie....ale to już Małe 3 Miasto Kaszubskie 😉
Ponieważ w mojej okolicy nie ma żadnego sklepu jeździeckiego, zadowolę się jakimkolwiek, gdzie znajdę kaski. 😀 Chciałabym kupić kask z regulacją i oczywiście jest tak, że mój wymiar jest akurat pomiędzy jednym rozmiarem, a drugim.
Bardzo, bardzo Wam dziękuję. 🙂
Wie ktoś czy w jakimś stacjonarnym sklepie w Poznaniu dostanę ogłowia Daw-Maga?
pasiab, najbliższy w Mińsku Mazowieckim
Wie ktoś czy w jakimś stacjonarnym sklepie w Poznaniu dostanę ogłowia Daw-Maga?
Ja kilka lat temu kupiłam na Woli, ale od tego czasu w Pegazie dużo się zmieniło.
czy jakaś dobra duszyczka orientuje się w jakim sklepie stacjonarnym (czy w ogóle w jakimś) w Lublinie/Kielcach i ogólnie w tych rejonach można przymierzyć kaski Casco? chodzi mi głównie o Mistralla...
wiele dobrego się o nim naczytałam i myślę nad kupnem, tylko w ciemno to nie bardzo chcę... a oscylować będę właśnie w rejonach Lublin-Kielce...
ktoś coś wie? będę wdzięczna :kwiatek:
Ktoś kupował w sklepie stacjonarnym konikarnia?
Słuchajcie w środę będę w Warszawie na Kozielskiej. Będę miała mało czasu, a chciałabym skoczyć do dobrze wyposażonego sklepu. Pragnę dużego wyboru bryczesów, nachrapników, sztybletów, sztylp, akcesoriów do siodeł 😉
Pomożecie? 🙂 Gdzie warto zajrzeć?
Z Legii to chyba najbliżej do "Stajni" na ul.Zajączka i do Horsepolu. W stajni większy wybór i więcej marek 🙂
Ja też zdecydowanie polecam Stajnię. Wybór duży, a i obsługa miła i fachowa.
A możliwe, że mają coś więcej niż to co na stronie? Czy nie ma co się łudzić? Taki na przykład nachrapnik hanowerski? :/
Jak pójdziesz i poszukasz, to powinno być. Mają na prawdę sporo sprzętu. Jak czegoś nie ma, to warto zapytać obsługę - bo może być na zapleczu 🙂
Super, jeszcze raz dzięki. Z chęcią odwiedzę 🙂
Nie polecam sklep "Końskie" Zdrowie
Telefon mają wyłączony, nie odpisują na maile.
Uzyskałam swoje zamówienie dopiero po interwencji lekarza weterynarii który z nim współpracuje 😵
Czy jest tutaj może osoba,która wykorzystywała pamiętne bony do beckersport w sklepie stacjonarnym? Chciałabym zasięgnąć pewnej informacji :kwiatek: .
Ktoś kojarzy od której jutro otwarty jest Pasaż w Gdyni? :kwiatek:
polecam sklep w Chwaszczynie, chyba się nazywa PARKUR, zaraz na przeciwko Biedronki jest. Sklep z zewnątrz niepozorny ale w środku przestronnie i dość dużo ciekawych rzeczy. Kupiłam tam bryczesy w fajnej promocji i rękawiczki, jestem zadowolona 🙂 i czynny jest w fajnych godzinach bo od 9 do 19, właściciele bardzo sympatyczni 🙂
Trochę mi nie po drodze, potrzebuję pilnie ochraniaczy na zawody (wiem, szybko się obudziłam 😁 ), pojadę o 10, mam nadzieję, że będzie otwarty 🤣
Zonk - jeszcze jest okser w Sopocie.
na przeciwko tej biedronki przy rondzie?
Zonk - jeszcze jest okser w Sopocie.
na przeciwko tej biedronki przy rondzie?
Tak mniej więcej, parę metrów dalej jak się jedzie na Żukowo, za tym sklepem ogrodniczym. Tam przy drodze jest taki konik wystawiony.
Jest jakiś sklep godny polecenia w okolicy Zielonej Góry? :kwiatek: Będę tam na weekend i może przy okazji bym zajrzała 😁
Poszukuję sklepu jezdzieckiego w Warszawie z dużym asortymentem toczków/kasków aby móc przymierzyc różne firmy i wybrać ten najlepszy dla siebie. :kwiatek:
Jeśli można tutaj wystawiać pozytywy, jak na allegro, to ode mnie ogromny pozytyw dla krakowskiego Hidalgo.
Wielokrotnie robiłam już u nich zakupy, różne rzeczy, głównie elementy dla jeźdźca: właściciel zna się na rzeczy, pamięta swoich klientów i w ogóle obsługujący są przemili. Poza tym mają rzeczy naprawdę fantastycznej jakości - nigdy nie kupiłam u nich przysłowiowej chały. a asortyment mają różny, w tym takich niestandardowych firm. I zakres cen szeroki - można kupić coś za złote góry, ale można też za umiarkowaną cenę.
No i ta jakość wszystkiego co tam kupiłam zasługuje na wyróżnienie 😉
Jedynie lokalizacja może pozostawiać coś do życzenia, dla większości krakusów znajdują się w burokach, ale to dla mnie po sąsiedzku 🤣
Mam pytanie, jakie sklepy jeździeckie są w Bydgoszczy?
Jakie pasze są tam dostępne? Są jacyś przedstawiciele czy coś? Szukam produktów które mogłabym dostać na miejscu, bez konieczności płacenia za wysyłkę