Thymos bardzo miło się na Was patrzy 😉 i tworzycie co raz ładniejszy obrazek!
Agaleon pokaż więcej Kotleta! 😉 (taki mały OT, bo widzę, że jesteś z Łodzi - nie potrzebujesz może jakiegoś pomocnika do koni? weekendowo, czy też na tygodniu? 😉 )
Mam wreszcie trochę czasu, żeby coś napisać 😉. Nasze konie miały ostatnio duuużo luzu i nicnierobienia, bo nie było mnie prawie wcale w domu. Dziś poszły lekko do roboty, przypomnieć sobie, że człowiek czasem coś od nich chce 😉.
Ogierro:

Zaczyna mi się co raz bardziej podobać! Zaczął troszkę chodzić na lonży - zadziwia mnie swoją równowagą i elastycznością! Ciągnie nos do dołu, równowagę ma skubany bardzo fajną, no i ten elastyczny kłus 😍. Przylepa przeogromna - głaskaj mnie, głaskaj 😁, a już drapanie w uszach, to omójbożenieprzestawaj 😜. Za to panikara z niego straszna - coś go przestraszy, to ucieka gdzie pieprz rośnie :hihi🙂.
I kobyłki trochę:

No i nasz najmłodszy urwis-terrorysta. Gryzie mamę, gryzie inne kobyły, no i jak na ogiera przystało - podskakuje sobie na klacze 😎. Jest przedziwny - w jednej chwili 'głaskaj mnie', za chwilę - 'idź i nie wracaj'.