Kącik WKKW

Ktoś   Dum pugnas, victor es...
06 września 2012 11:50
fabapi, na szczescie to już od jakiegos czasu nie jest pomoc niedozwolona 😁
Ktoś - Drużynowo Piotr Dąbrowski, Aleksander Kadłubowski, Anna Łopato i Michał Knap
ktoś zna wynik Devina pod Alikiem? mi sie nie otwieraja te wyniki niestety...
06 września 2012 14:33
62,08% i  56,90 pkt. karnych
Facella   Dawna re-volto wróć!
06 września 2012 14:35
jakoś dwa lata wstecz w Jaroszówce pewnemu chłopaczkowi, który chyba debiutował w LL, prawie całą trasę crossu wykrzyczała publika, najwyraźniej stres go zeżarł  😁 nie pamiętam, kto to był, ale ukończył.
mam akredytację na Strzegom jako fotograf, jeśli znajdę transport to jadę w sobotę. o ile mi okres odpuści choć trochę 🤔
06 września 2012 14:39
...e tam,jakieś LL w Jaroszówce 😁,a Zarze Philips na Igrzyskach to tłum nie pomógł? 😁 koń nie miał prawa tam się zatrzymać,na kazdym mm trasy był wspierany przez głóśne okrzyki i brawa 🙂
06 września 2012 14:44
ale trasy jej nikt nie krzyczał (-; wszyscy z drużyny brytyjskiej mieli gorący doping, chyba jedyny legalny  😁
Ktoś, dzięki. Ju mi się otwierają 🙂 Agata Jodko 8- super wynik  🤣
To jest naprawde sklad ekipy? chyba nie...
crazy
Dwa pierwsze konie wymienione wyżej na pewno.
Jodko, Knap... mysle, Ze nie ma tego nigdzie napisane?
06 września 2012 19:31
może Jodko płaci karę za rozwód 😉

skład jest podany także na fb "Festiwalu Baborówko" i jest identyczny z tym podanym wyżej....
Crazy- też byłam zdziwiona...

edit: Ale ta wiadomość jest potwierdzona..
Masakra....
Powiedźcie mi proszę czy zmieniły się zasady oceniania koni w MPMK ? Im mniej punktów tym lepiej ? Pomoże ktoś  🙇
Sa gdzies wyniki MPMK?
A to link do aplikacji i z trasą crossu w klasie BE100 dla Orfeusza: http://mycoursewalk.com/course_walk/fences/495

to jakas nizsza klasa? i tak mi sie "zdrowasmario" uruchomilo jak sobie te przeszkody obejrzalam...
Katija, to odpowiednik naszej L klasy, ale raczej troszkę trudniejszy pod kątem technicznym w porównaniu do takiego Sopotu, czy Baborówka. Bardzo przyjemnie się jechało, dużo miejsca do galopowania, przeszkody zachęcające, troszkę pofałdowany teren.
A to Orfeusz na nr 12:
czeggra1, ja tam się najbardziej cieszę, ze w końcu udało ci się coś pojechać 😀 Ja to mam calusienki sezon stracony. W zimę trzeba będzie sobie odbic jakimś dresazykiem 😉
bedzie jakas relacja z krosu ze strzegomia?
Jak przejechał cross Pakiet ? bo przegapiłam..
Bezbłędnie. Ale pusto na krosie, przykre 🙁
Zatrzymali Piździęga bo byl upadek to skąd ona potem bedzie startowac ? Bo chyba kazali jej zjechac
Z tego miejsca gdzie ją zatrzymali. Poodbnie zawodnik francuski. Niedobrze wyglądał ten upadek 🙁
08 września 2012 12:48
nie wiecie, czy będzie po południu relacja na TVP Wrocław? bo w programie jest tylko "transmisja sportowa"  😵
tak, nie pojechałam  👿
czeggra1, ja tam się najbardziej cieszę, ze w końcu udało ci się coś pojechać 😀 Ja to mam calusienki sezon stracony. W zimę trzeba będzie sobie odbic jakimś dresazykiem 😉

Tym razem żaden koń nie wsadził mi hacela w kolano, nie padało, nie wiało i tym samym nie odwołali zawodów oraz nie pogubiłam mapy i nie dostałam trąby - cud się zdarzył 😁.
Ikarina, postartujemy sobie z większą częstotliwością i w moim przypadku też mam nadzieję lepszą jakością w następnym sezonie 😀. Grunt, że konie mamy zdrowe 🙂.

Czy ktoś się orientuje czy w tegorocznych MPMK-C konie hod. zagranicznej są klasyfikowane łącznie z polskimi ?
A dopatrzylas sie jakiegos zagranicznego? Ja nie zauwazylam.. ale pobieznie zerkalam
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się