No, zostało mi 9 miejsc na Jockery, akurat na 9 dni zabawy 😀 wprawdzie zostałam z 50 tys, ale będą 2 boskie konie 😁 Podoba mi się ta promocja 😀
50 tys? a pfff ja mam 28 tys 😁
Też mi sie podoba ta promocja 😀
a ja zrobiłam kraj, który dawał PD i na tym skończyłam bo nic fajnego nie ma na pierwszym poziomie do wygrania, a na resztę mnie nie stać 😁 jakby ktoś potrzebował konia od znajomego to wbijać na pw tutaj 😉
Coś mi się bez sensu pokryło i źrebaki po łzach mają takie samo PG jak te bez łez- a są po tych samych rodzicach... :/
a łzy nie podnoszą um. wrodzonych a nie pg?
bo po łzach to umiejętności rosną, kochanieńka !
Ach, no tak 😵 No nic to 😁
Jakby co to mam trochę klaczek luzytańskich na sprzedaż, PG powyżej 830 😉 Jedną 855 też mogę sprzedać 👀 Czas zasilić fundusze 😁
p.s. Pomoże ktoś przerzucić rzecz z CR? :kwiatek:
hahah zrezygnowałam z GP i wystawiłam stare konie, widocznie jednak za tanio bo wszystkie już poszły 🙁 😀
Twój koń: Crescendo został sprzedany dla gracza: dzoasia za 500 Equus oraz 6 kuponów.
Twój koń: Blue Dragon został sprzedany dla gracza: dzoasia za 500 Equus oraz 4 kupony.
Twój koń: Sherlock Holmes został sprzedany dla gracza: Astrecora za 500 Equus oraz 4 kupony.
Twój koń: Major Minus został sprzedany dla gracza: kawka12 za 500 Equus oraz 3 kupony.
Kupujesz konia: ♥Tania♥ PG 849.35 od gracza Kermitek za 40 000 Equus.
Twój koń: Meridal 713.06 został sprzedany dla gracza: Konik Polski. za 230 000 Equus oraz 1 kupon
W chwilę doszłam do złotego poziomu, by go ukończyć brakuje mi 5 koni 🙂
Zużyłam 1 kupon i 90eq 🙂
kto ma na sprzedaż
-Koń urodzony 14-ego września (wedle czasu gry)
-Koń posiadający od 230 do 270 punktów umiejętności w prędkości
-Jednorożec pokryty według zasad
-Koń znajdujący się w pierwszej 500 rankingu koni
-Koń, który wygrał przynajmniej 100 zawodów
Cierp1enie chodzi o maść jasnokasztanowatą 😉
Pomocy- co zrobić, żeby ta klacz miała 100 BLUP? 🤔 Pogrubiłam już wszystko, przejażdżki skończone, trening skończony, zawody wygrane, a BLUP dalej do zrobienia... :/
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=11578658
Chyba musi skończyć 10 lat 😉
Blupuje się do 10 roku życia. 🙂
Dawaj jej cały czas lekcje ^^
Ma ktoś OM na pl, za coś z com? 😀
Croesus' Fortune
x 7
Pandora's Box
x 5
Ploutos' Parchment
x 3
Achilles' Heel
x 3
Bonus Pack
x 2
Apollo's Lyre
x 2
Helios' Ray
x 2
Fertility Wand
x 2
Black Orchid
x 2
Philotes' Stroke
x 1
Artemis' Arrow
x 1
Medusa's Blood
x 1
Hera Pack
x 1
Golden Apple
x 1
Piece of Cloud
x 1
Philosopher's Stone
x 1
Harmony Pack
x 1
Ach, dzięki :kwiatek:
Poratuje ktoś zestawem Harmonii? Mogę do razu oddać z lewego 😉 Na swoje mam już limit...
Na com czy pl? Podaj nick 🙂
Na pl 😀 Mój nick Kermitek, na jaki odesłać? 🙂
Dzięki :kwiatek:
to brakuje mi 6koni do ukończenia złotego poziomu
a w elitarnym będę czekać tylko na tego jokera do boskiego konia 🙂
Ten koń urodzony 14.09 to muszę czekać 10dni aż się urodzi komuś i kupię ?
Wystawiony 😀 Dziękuję :kwiatek:
Cierp1enie promocja jest do 13.09 :/
Dlatego musiałam kupić jokera.
Ha, i już się odkułam- sprzedałam klacz za 500 tys 😅
Ha, i już się odkułam- sprzedałam klacz za 500 tys 😅
co miała takiego?? 😀
Ja sprzedałam 21letnią rożkę za 90tys, więc wyszłam na 0 🙂
Szczerze mówiąc według mnie niewiele-
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=11553372 😉
Już sobie przyszykowałam drugą klacz- wyeksploatuję ją na wyźrebieniach aż skończą jej się OM i sprzedam 😁 😁
http://www.howrse.pl/elevage/chevaux/cheval?id=11578658
o co chodzi z tym czasem gry? przecież na pl jest tylko jeden czas no a poza tym nie chodzi o godziny, tylko o dni 🤔
kto ma na sprzedaż
-Jednorożec pokryty według zasad
-Koń znajdujący się w pierwszej 500 rankingu koni
te 3 na 100% mam 😉
konie z 14 września miałam dwa jednego zużyłam więc jeszcze jednego mam tylko musiałabym szukać który to xD
No i mam Wenus, wbrew pozorom kosztowało mnie to nie mało :/ niestety na elitarnych Joker kosztuje 10 kuponów, udało mi się kupić konia za 6, teraz muszę się odkuć.
brakuje mi 2 koni do elitarnego, straciłam na razie tylko 3 kupony 🙂 i 79tys na klacz rożkę
edit: kupiłam jednego konia za 100tys i drugiego za 2kupony 🙂
także w sumie 200tys straciłam i 5kuponów 🙂
W elitarnych mam już zrobionego z rozetą i 50letniego, brakuje mi tylko boskiego, poczekam na jokera, bo nie chce mi się tracić boskiego konia.
Ja niestety wydałam dużo więcej, może dlatego że u mnie prawie każdy koń odgrywa jakąś tam rolę i nie hoduję takich luźnych. Jak dobrze policzyłam to trzeba było uwolnić 56 koni.
Ja na razie wydałam 77 tys 😉 20 i 50 tys na Jokery, 7 tys na konia z domieszką 25% Knabstruba. Powinnam się spokojnie wyrobić, więc na razie czekam na Jokery za logowanie, żeby pouzupełniać, bo w złotej kolekcji brakuje mi 5 koni (mam je, ale szkoda mi się ich pozbywać, bo chodzi głównie o te wysoko wytrenowane, które wystawiam na zawody). Może uda mi się pomóc siostrze, bo bardzo jej zależy na boskim koniu. Na razie ma tylko Graniego 😉
Ktoś może chce się "wymienić" na konia wyhodowanego przez znajomego?
Czy jak macie Wenus, to można ją teraz kryć innymi boskimi?