Wymienię na polskim za to samo na com: (lub na BM o podobnej wartości) Zwój Plutonax 5 Czarna Orchidea x 5 Fortuna Krezusa x 3 Róg Obfitości x 3 Podkowy Posejdona x 2 Chmurka x 2 Zestaw Harmonii x 2 Puszka Pandory x 2 Lira Apolla x 1 Promień Heliosax 1 Woda Młodości x 1 Różdżka Płodności x 1 Piorun Zeusa x 1 Zestaw Bonusowy x 1 Objęcia Morfeusza x 1
Ja mam: Ploutos' Parchment x 5 Croesus' Fortune x 5 Pandora's Box x 4 Black Orchid x 3 Poseidon's Horseshoes x 3 Chronos' Timer x 2 Poseidon's Bridle x 2 Horn of Plenty x 1 Bonus Pack x 1 Harmony Pack x 1 Achilles' Heel x 1 Artemis' Arrow x 1 Aphrodite's Tears x 1 Fertility Wand x 1 Philotes' Stroke x 1 Apollo's Lyre x 1 Hera Pack x 1
byłabyś chętna na RO za HoP i 2 Klepsydry za Objęcia? mam jeszcze 2 passy, ale najchętniej wymieniłabym na kupony
RO za HOP jak najbardziej 😉 wystaw na paranoya A co do objęć, to wolałabym je na objęcia wymieniać... próbuję wrócić do hodowli, a ciężko wymienić je za cokolwiek innego 😉
Dar mam to samo... tylko 160tys na koncie, mało koni, a tu jeszcze 3 poziomy... :/ Ale napaliłam się na tę Venus, bo mam Marsa... no nic, będę próbować.
No ja mam 4 kupony 😁 Uzbierało się przez czas od ostatniej promocji :P A i tak się zastanawiam, czy jeszcze jednego-dwóch koni na kupon nie ubić, ale szkoda mi PD.
Wabankowa skoro Ci tak dobre poszło to może poratujesz jakimiś końmi? 😁 A tak serio to nie masz może Quarter Horsa lub konia z koniedzką 25% szetlanda? 👀