moda, ciuchy etc...

Spadaj, z taka siostra to tylko problem.
bierz bo fajna, za taka cenę to grzech nie brać... a że później nie będzie ci szafy zawalac to tylko się cieszyc!  🤣
konwalia - moim zdaniem na rozpoczęcie roku nie pasują te dwie razem włożone rzeczy.
Jeśli wolisz założyć sukienkę, to wybierz baleriny, a jeśli buty - np. białą bluzkę i spódnicę.
Takie jest moje zdanie, ale zrobisz jak uważasz  🙂
Ale nie przejmuj się, jeżeli już kupiłaś, to na pewno znajdzie się jakaś okazja, żeby założyć obydwie rzeczy razem  🏇
nie to żeby rozpoczęcie roku było parę godzin temu 🤔
ma ktoś taką torbę? KLIK zastanawiam się, czy mieści A4. widziałam ją na żywo, ale jakoś nie mogłam ocenić, dla mnie wygląda, jakby na styk mieściła jeden zeszyt 😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
03 września 2012 18:23
nie to żeby rozpoczęcie roku było parę godzin temu 🤔
dokładnie o tym samym pomyślałam  😁
Livia   ...z innego świata
06 września 2012 11:43
Przepraszam, jeśli takie pytanie już było, ale jeśli chodzi o modę to niestety kompletnie się nie orientuję 😡

Rzuciła wam się może gdzieś w oczy sukienka w takim typie? I może ktoś wie, czy taki typ sukienki ma jakąś nazwę? Bo nawet nie bardzo wiem, co wpisać, żeby mi taką kiecuchnę wypluło :kwiatek:

na allegro widziałam podobne. Chyba w wieczorowych 😉
Macie może pomysł gdzie mogę kupić prostą, czarną chustę? Szerokości ok 30-40 cm, z bawełny dobrej gatunkowo. Miałam ulubioną, ale gdzieś ją posiałam 🙁
na końcach miała krótkie, skręcone frędzelki. Allegro mi nic nie wypluwa

e: znalazłam! Chodzi o materiał pashmina. Mogę bez obaw kupić takie coś na allegro?
Przyszla moja kurtka, jest super! Taka inna 🙂
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
06 września 2012 21:59
crazy zdjęcia!  😜

Ja dzisiaj mierzyłam w CCC buty na koturnach, te, które dziewczyny wrzucały 2 strony wcześniej- są super! Chyba jutro pobiegnę je kupić  😉
robakt   Liczy się jutro.
06 września 2012 22:00
Ja widziałam je dzisiaj przelotnie na żywo i chyba też się skuszę 🙂
Livia   ...z innego świata
07 września 2012 07:57
aniaagre, dziękuję, poszperam tam 🙂
z czym mogę to nosić
http://www.perhapsme.com/marka/mohito/sukienka-33952.html
chodzi mi o góre  🤔
Pursat   Абсолют чистой крови
07 września 2012 10:47
Masz na myśli jakieś okrycie wierzchnie? 😉
smarcik   dni są piękne i niczyje, kiedy jesteś włóczykijem.
07 września 2012 10:48
Chuda ja mam podobną (tylko zamiast koni są jakieś zamazane twarze) i noszę do niej czarny żakiet  😉
Dziewczyny mam zaproszenie na London Fashion Week ( min in na zamkniete pokazy, bankiety itp), niestety będę w tym czasie w szpitalu więc chętnie jakiejś pasjonatce mody, która mieszka w Lądku albo się tam wybiera odstąpię gdyby ktoś był zainteresowany.  🙂

http://www.londonfashionweek.co.uk/
07 września 2012 11:29
Chuda ja mam podobną (tylko zamiast koni są jakieś zamazane twarze) i noszę do niej czarny żakiet  😉

Może być tez skórzana lub dżinsowa ramoneska.
Chuda, a ta sukienka jest opięta czy bardziej workowata?
bardziej opięta. Taka tunika.
Jak było ciepło (choć dalej jest ciepło hihi) to problemu nie było ale teraz to właśnie się zastanawiam  co na górę.
Czy ta czapka jest z Zary?
[img]http://static.zara.net/photos//2012/I/1/l/0209002/0209002_1_1_2_web.jpg?20120509000000[/img]

Na stronie nie mogę znaleźć. Gdzie mogę kupić podobną?
12 września 2012 17:50
Teoretycznie tak. Modelki są ubierane raczej w całości w jedną markę. Może jeszcze nie trafiła do sklepów.
Z czym połączyć taki sweter, żeby nie było swetaśnie. Kupiłam, a teraz nie mam pomysłu co z nim zrobić.
Fog, na dół, czarne ruki, dżinsy. Pod spód np. biała bokserka? Tak na szybko co mi przychodzi do głowy 😉
Fog, jak masz jakąś bluzkę w kolorze kobaltowym to z tą maliną też powinna fajnie współgrać
Ada   harder. better. faster. stronger.
13 września 2012 17:35
Kolejne wyprzedaże są dopiero w lutym? Czy czasami coś wcześniej?
Byłam dzisiaj w Zarze i znalazłam idealne buty i kurtkę, szkoda tylko że w tak kosmicznych cenach, buty 499zł, kurtka 469zł  😵
Inditex startuje w grudniu zaraz po świętach 🙂
13 września 2012 17:40
maracuja, aaa racja, dzięki  :kwiatek:

A może ktoś z pracowników chciałby się podzielić zniżką?  😁
Bo chyba kupowanie zimowej kurtki i butów pod koniec grudnia jest trochę mało sensowne w moim przypadku.
Znowu przez pół zimy będę chodzić jak sopelek lodu.

Czy ktoś kojarzy może dziewczynę ze zdjęcia poniżej z jakiegoś bloga?
Zdjęcie pojawiło się na aukcji allegro, a chciałbym wiedzieć co to za buty 😉
A pokaż buty i kurtkę! Sama szukam już powoli na zimę kurtki. Buty mam - nieśmiertelne Emu - ale lubię sobie popatrzeć na niektóre cuda Zary 🙂
13 września 2012 18:00
Niestety nie mierzyłam niczego bo nie miałam czasu, zresztą jak spojrzałam na ceny to stwierdziłam że może lepiej żeby nie przymierzała  🙄

Kurtka, parka, właśnie coś takiego bardzo ciepłego chcę na zimę, płaszcze już mam ale w duże mrozy się nie sprawdzają, zawsze chodzę przemarznięta.
[img]http://static.zara.net/photos//2012/I/0/1/p/5070/208/401/5070208401_1_1_3.jpg?timestamp=1343834137104[/img]

Tutaj wyglądają średnio i generalnie mam wrażenie że znacznie lepiej się prezentują gdy się patrzy na nie jako całość ubioru. Te same buty ma modelka na zdjęciu powyżej wstawionych przez korsik. Niby nie lubię takich sprzączek, zawsze mnie to odpychał ale myślę że będą pasować do większości moich ciuchów.
[img]http://static.zara.net/photos//2012/I/1/1/p/6158/101/040/6158101040_1_1_3.jpg?timestamp=1346315187762[/img]

edit:
To może jak już jesteśmy w tym temacie, to mam pytanie.
Czy widział ktoś gdzieś ciepłe, zimowe parki? W stylu jak powyżej? Tyle że w trochę przyjaźniejszej cenie.
Ja znalazłam jeszcze jedną co mi się podoba tyle że jeszcze droższa od tej z Zary :/
Super ta parka! Podpinam się pod Twoje pytanie. Puchowa, gruba i ciepła. Może znajdziemy 😁 jakbyś coś trafiła daj proszę znać 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się