Seks analny, grupowy.. widzę, że ma bogatą ofertę 😂
Jedyne 100 zł za godzinę i 400 zł za noc. Która się skusi na taką okazję? 😂
padłam 😂 😵 jaki Dżolero 😎 😁
"Koniasz" wszędzie popisuje się swoją ortografią 😀
o rany, on mysli, ze mu ktos zaplaci za bzykanie? skoro za darmo nikt nie chce sie z nim umowic?
katija: są zdesperowane bogaczki co i z usług żigolaków korzystają 😀 Ostatnio gdzieś o tym program oglądałam . Choć wątpię że z takim wyglądem któraś by się na jego usługi skusiła ;o
katija a co tu opowiadać dużo,ja go raczej unikam 😉 Wiedziałam,ze jest nienormalny ale nie sądziłam,ze aż tak 🤔 W stajni też próbował "podrywać" kilka dziewczyn jednak żadna nie była zainteresowania i usilnie starała sie go pozbyć.Czasem widuję go na ulicy czy w autobusie,ja juz mówiłam czesto jest z psem ale co chwilę z innym..I głupio się uśmiecha do każdego..Myślę,ze ten człowiek powinien się leczyć 🙄
Patrząc na cenę wątpie czy jedyną wadą trej klaczy są te kopytka 🙄 Z nimi jeszcze można by coś zrobić
Nie posiada paszportu to dosc duza wada 🤣
kopyta widziałam już dużo gorsze a paszport hmmm... wzywasz weta pobiera krew , wysyłasz do badań , z wynikami w ręku wołasz OZHK , przyjeżdżają czipują , po kilku dniach ( w niektórych związkach miesiacach 🙂 ) masz paszport w ręku , nie widzę problemu , jedynie moze to że paszport nie bedzie na OO a NN
Dostałam odpowiedź od właścicielki kuca z siodłem w drugą stronę. Niestety ogłoszenie już nieaktualne, koń sprzedany, więc ani zdjęć ani filmiku nie będzie 🙁
A najlepiej niech jeszcze sam sprząta swoje kupy. 😀iabeł:
A najlepiej niech jeszcze sam sprząta swoje kupy. 😀iabeł:
no ja bym z miejsca przyjęła takiego 😁 Nie ma któraś takiego? Nawet sama bym przyjechała po niego 😀iabeł:
myślę, że bylibyśmy wszyscy bardzie skorzy pozbyć się konia jakby było w tym ogłoszeniu jeszcze trochę xD i innych lofffciashhhnych znaczkooof 🙂
a Pana Tomasza chyba trzeba otagować "tylko dla dorosłych", bo jeszcze jakaś młoda dziewoja otworzy i się przerazi... bo ja w sumie nie pierwszej młodości, ale trochę mnie w krzesło wcisnęło :P
a to nie jakaś nazwa firmy czy coś?
[quote author=_Gaga link=topic=190.msg1507573#msg1507573 date=1346218086]
Widzieliście kiedyś jorpundy??
http://ogloszenia.re-volta.pl/sprzet/szczegoly/20031? 😂 😂 😂
[/quote]
chodzi o jodhpury, taki typ bryczesów o szerokich nogawkach zakończonych gumką idącą pod stopą, zakłada się je na buty.
Facella wiem co to są jodhpury
z tym, że ogłoszeniodawca nazwał je jakoś inaczej - moim zdaniem dość zabawnie przekręcają nazwę
pisałam w odniesieniu do postu Finezyjnej
Może nie dziwne, ale trochę mnie rozbawiło. 🙂
KLIK!
Plackowata piękne te munsztuki 😂
Ale że to tak na serio... 🤔wirek:
Ta klacz utyta trochę, ale żeby od razu do tego wątku?
Wydawała mi się strasznie nienaturalna tą... masą 🙂
Pucek, za duże zdjęcie (dopuszczalne 800 na 800 pikseli), zmniejsz bo ostrzeżenie zarobisz 😉