ppawel? on chyba jakieś cyferki ma w nicku, nie pamiętam.
mam sztyblety z Awil Horse, z Horse,Hippiki i jedne podobne do Awil Horse tych wiązanych ,ale nie pamiętam firmy i najwygodniejsze dla mnie są te z Awil Horse i te podobne do nich 😀 trzymają super,i wygodnie się w nich jeździ 🙂😉) polecam jak najbardziej
Mia, ppawel1-p1
i tradycyjnie już zapraszam do mojej galerii 😉
Mam prosbe do osob ktore maja Hippica Roma. Czy moglby mi ktos zmierzyc długosc zamka w jakimkolwiek rozmiarze ? (ale musze wiedziec jaki to rozmiar) Chodzi o to ze w niektórych tabelkach znalazłam ze np rozmiar M ma 40 cm dł a w innych ze 43.. A ja jestem akurat na pograniczu i robi mi to dosc spora roznice 😉
Mia, ppawel1-p1
i tradycyjnie już zapraszam do mojej galerii 😉
Moje też już mocno zmęczone i wyglądają podobnie.
Nie polecam - w ostatecznym rozrachunku mocne rozczarowanie
Ja kupiłam niedawno te buty w kolorze brązowym, narazie używam do chodzenia po stajni, wyglądają super.
Zamawiam też sztylpy do kompletu 🙂
o niee !!! przepiękne 😍 😜
ale nie na mój portfel obecnie 🙁((
http://allegro.pl/sztyblety-skorzane-hh-basic-czarne-37-super-cena-i2567002534.htmlHH Basic
znalazłam tylko opinię Palemki że podeszwę podklejała
Rozpadną się szybko czy coś wytrzymaja?
ma ktoś zdjęcia sztylp od ppawla po np. roku użytkowania?
Czy ktoś ma lub miał sztyblety z horze (
http://allegro.pl/sztyblety-skorzane-czarne-horze-roz-40-i2537308000.html).Prosze o opinie tych sztybletów czy długo się trzymają,czy nie ślizgają się w strzemionach,ogólna ocena.Z góry dziękuje !
ssseendi ja posiadam i nie polecam, po paru miesiącach skóra zaczyna pękać, miejsce gdzie jest znaczek "Z" po paru jazdach zaczęła się skóra przecierać od czapsa, po prostu koszmar 😤
leluu,dzięki za info ! A więc jakie polecacie sztyblety ?
ja też nie polecam. ogólnie mi bardzo służą sztyblety z Awil Horse wiązane 🙂😉
Dramka już pisałam kiedyś o nich. Sama chciałam sobie kupić, ale 2 razy nie przypasował rozmiar, a na ten dobry czekałam 2 miesiące i się nie doczekałam (ale to nie z Awil horse). Znam 2 osoby, które takie miały i bardzo zachwalały. Super zamki, super wykonane. Obecnie to Egonowa takie ma 😉.
Losia, wyglądają bardzo fajnie, ciekawe jak z jakością
Perlica to mnie wlasnie bardzo interesuje... ich jakosc..
Epikea
Moje rozwaliły się po miesiącu, odeszła podeszwa, naprawdę nie polecam, dziewczyny ze stajni też je miały i sytuacja wyglądała podobnie
teraz mam czapsy+ sztyblety z sztyblety.pl, świetna jakość, ładnie się prezentują, jestem naprawde zadowolona 🙂
Ma ktoś z was takie sztyblety z hippica ?
http://sklep.bergo.pl/sztyblety-hippica-p-277.html?osCsid=0ea9ef8ef4333925340027f578b623db co mogli byscie o nich powiedzieć dobre są czy sie nie opłacają
ja mam chyba te właśnie sztyblety, ale kupowałam je 6 lat temu, więc nie wiem, czy nadal trzymają jakość. bo moje są świetne, bardzo wygodne, trwałe, nie przepuszczają wody, łatwo się czyszczą 🙂
ja też jej mam-ponad 2 lata i są super, codziennie używam, nie dbam wogóle i nic im nie dolega
chococcino yh dzięki, to w takim razie daruję sobie te HH
teraz rozważam od Szydłowskiego z zamkiem, o te: allegro.pl/awil-horse-sale-szydlowski-sztyblety-damskie-37-i2576952597.html
tylko pytanko, czy ten zamek pod czapsem nie gniecie? Nie wbija się?
ewciarzek mam te sztyblety, ale tez mają 6 lat i przez czas służyły rewelacyjnie. Już widać zmęczenie materiału, no..mają prawo. Słyszałam, że obecne modele są gorszej jakości. Jeśli chodzi o sztylpy to na sobie sprawdziłam, iż jakość spadła drastycznie...podejrzewam, że ze sztybletami jest podobnie..
za to cena podskoczyła o 50zł w stosunku do ceny, za którą kupiłam swoje 🤔
Facella, taak, tak!
ekhem, już zaglądam
Dzięki dziewczyny 🙂
edit:
o kurczę ekhem ale chyba większość osób była zadowolona z jego produktów?
serio? ja coś tam dobrego czytałam o sztylpach, o sztybletach nic. sama zresztą bardzo pozytywny komentarz wysmażyłam po tygodniu chodzenia w butach, kiedy jeszcze nic złego nie dało się o nich powiedzieć.. dla mnie to pieniądze wyrzucone w błoto.
Ale oczywiście, nie każę wierzyć na słowo, możesz przekonać się o tym osobiście 😉
http://konie.sklep.pl/termobuty-horze.htmlMa ktoś z was te termobuty ? Jak ktoś ma to prosze o opinie,jak się w nich jeździ,czy jest w nich ciepło itp.
Z góry dziękuje !!
ekhem, raczej sobie podaruję w takim razie, a szkoda. I dzięki za ostrzeżenie!