Kącik Małolata...:D

Co tu tak cicho? 😉

Może ktoś był/będzie w croppie i widział tą torebkę
http://sklep.cropp.com/odziez-damska_5/torby-plecaki_20/torebka_38454.html/s/pcreateddate/a/11577
Jeśli tak to ona jest mała czy duża?  😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
28 sierpnia 2012 11:40
Facella nie może spać bo ją nosi żeby rysować... to siedzi o północy i rysuje, tadą

lewe oko za wysoko, aparat nie widzi najdelikatniejszych cieni więc na żywo mi się podoba bardziej. z pyskiem się namęczyłam.

chętnie przyjmę miłego, ładnego, z poczuciem humoru, opiekuńczego, wrażliwego, otwartego, lubiącego zwierzęta i posiadającego pięknego kota faceta...
Alabamka o co chodzi?  👀 😀 liczę na szczegóły  😜
Facella szczęścia w poszukiwania życzę 😀 przyda się  😀

jak słucham sobie Eldo jeszcze ostatnim koncertem żyję  😍 a tu zaraz kolejny  😍
Facella, faceta nie mam, ale mam kota do oddania ;D. Może chcesz?
Super konik 😉.
28 sierpnia 2012 12:02
nie, kota już mam...
chętnie przyjmę miłego, ładnego, z poczuciem humoru, opiekuńczego, wrażliwego, otwartego, lubiącego zwierzęta i posiadającego pięknego kota faceta...

proszciebardzo, ma nawet wiecej niz jednego pieknego kota. aha no i zone 😁

ale mam dobry humor, mimo ze nie spalam cala noc i sie zatrulam, ze z konmi nie fajnie. mam najfajniejszych kumpli i zespol na swiecie 😍
28 sierpnia 2012 12:38
no właśnie ta żonaaaa... i brodę ma. jak wszyscy  😵

nie mów mi, ja się na reVyRTa czaję )-:
A mój ma być niezbyt brzydki, mieć cudowny męski głos, nie może być rudy!, czuły, zabawny, ma mnie kochać i nie zdradzać. (Kiedyś miał być do tego przystojny, bardzo, bardzo przystojny, ale jestem chyba zmuszona zaniżyć wymagania, bo ci przystojni to same dupki mi się nawijąją :/ )
hahahha dziewczyny, o czym wy mowicie, na to przyjdzie czas

Facella, no rok sie spoznilas. a brode mozna zgolic! ale ona jest taka milutka 😀 a za duzo Cie nie ominelo, prawie pousypialismy dopoki nie odpalil nam sie tryb ef dzi 😀 juz lepszy byl krakowski preVyRT!
niemiłek no dokładnie o czym one wgl gadają!!!  🤔wirek:
maiiaF wstaw jakieś zdjęcia. 😍
z miłością to same kłopoty! 😁

Kamita, jak wieczorem znajdę cierpliwość do laptopa to spróbuję wrzucić kilka 🤣
Kucyk już sobie kojarzy mnie z cukierkami i jak rano weszłam do stajni, a nikt ich nie wypuścił jeszcze, bo byłyśmy przed 8, to ona już w boksie sztuczki robiła, żeby tylko dostać. a tu klops, bo wczoraj zjadła wsZystkie i dziś była tylko marchewka 😂
z miłością to same kłopoty! 😁

popieram w 100%. Jakoś ostatnio stwierdziłam, że nie warto się zakochać bo i tak same problemy potem mam.  🤬
Małolaty, powiem Wam tylko, że życie jest piękne  😜 Wszystko mi się tak genialnie układa, na dodatek dorwałam wreszcie torbę do szkoły!
I portfel przy okazji.  😀
I się przeprowadzam  💃 Mam już zgodę na jedną czarną ścianę w pokoju,  teraz tylko muszę sobie to wszystko rozplanować i urządzić!
To tyle, uciekam.
rumka   niezbadane są wyroki boskie
28 sierpnia 2012 19:23
infantil pokazuj rzeczy! 😉
Chyba się zastrzelę - z facetami wgl mi się nie układa a Ruda dostała jakiejś dziwnej pokrzywki koło oczu  🙄
torba http://www.tchibo.pl/Torba-z-przekrecanym-zapieciem-p400018750.html
portfel [[a]]http://www.stradivarius.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/stradivariuspl/pl/stradivariussales/36005/1340009/Dwukolorowy%2Busztywniany%2Bportfel[[a]] (ten beżowo zielony)  😀
nie, nie mam sił. spałam po tej nieszczęsnej nocce od 16:30 do 20 😁 a chciałam jeszcze do konia się przejść wieczorem 😵 teraz znowu wielka mgła nachodzi więc tylko zamknęłam okna i balkon i wkoczyłam pod kołderkę 😁

zaraz idę spać, dawno mnie zatoki tak nie bolały. wstaję rano, idę do lasu biegać a później chyba do kucyka 💃

infantil, już miałam kupować ten portfel, ale stwierdziłam, że taki nie zda u mnie egzaminu. I miałabym racje 😁 torba fajna 😀 tylko nie w moim stylu, chyba lata całe będę szukać takiej co mi się spodoba 😵 😂
A u mnie chyba gorzej być nie moze... A podobno pieniadze szczescie nie daja... 🤔
infantil a gdzie się przeprowadzasz? 😉
+ Bardzo fajna torba 😀
Ja wróciłam do domu od babci z torbą, moja mama miała stare skórzane spódnice, w które już nie mogła się zmieścić. A moja ciocia szyje torby  😀 I wzbogaciłam się o dość zwykłą ale dużą i pojemną torbę, z jednym długim paskiem i jednym krótkim, o takich wymiarach, jakie sobie zażyczyłam. Czemu ja takich umiejętności nie mam?  🙇
Heval a pokażesz zdjęcie tej torby? 😉
29 sierpnia 2012 10:26
niemiłek on mi się przestał ruszać )-: co napsułaś? tak fajnie machał )-:
edit: o, macha znowu!  💃

ponoć Wrocław też zachwycony a mi się nie chciało jechać, miałam oglądać z koleżanką w Lubinie i kurde... zapomniałam  😂
popielata zaraz jakieś spróbuję zrobić 😉
Anderia   Całe życie gniade
29 sierpnia 2012 11:02
A ja wniosę trochę zła do wątku i zacznę temat szkolny  😀iabeł:
Jak tam, wiecie już na którą macie rozpoczęcie roku? Jakie plany lekcji? Bo ja wczoraj już widziałam na stronie mojego LO i jestem szczęśliwa, wiem że to się jeszcze x razy zmieni ale w klasie z rozszerzonym polskim, historią i angielskim spodziewałam się mieć więcej niż 6 polskich, 2 historie i 3 angielskie tygodniowo  😁 Już nie mówiąc o tym, że wyobrażałam sobie codziennie kończyć szkołę o 16, a tu mam 3x w tygodniu 7 lekcji i 2x 6.  😉
Anderia to zło się już panoszy w Kąciku 😉 Ja mam rozpoczęcie o 11 (kurde. od dwóch miesięcy wcześniej niż 11 nie wstaje :/, ale lepiej w sumie niż na 9) a plany zobaczymy po rozpoczęciu, na spotkaniu z wychowawcami  😉

popielata coś mi te zdjęcia torby nie wychodzą. Są tak tragiczne, że szkoda gadać... :/
29 sierpnia 2012 11:32
My mamy na 10:30. Wolałabym wcześniej, ale z drugiej strony to i tak tylko apel, zapoznanie z klasą i do widzenia.
Anderia ja jeszcze nie wiem na którą mam rozpoczęnie, mam nadzieję, że zapomną  :wysmiewacz22:
Plan lekcji będę miała dopiero w poniedziałek, ale już go sobie wyobrażam 6 godzin polskiegi i angelskiego, siedzeinie do 15-16. Ojojoj 😵
A do której teraz idziesz klasy? 👀

Heval   szkoda, szkoda.  🙁
29 sierpnia 2012 11:38
popielata pierwsza LO 🙂 Jestem strasznie ciekawa jak to będzie, ale choćbym miała na głowie stanąć to muszę sobie poradzić i przy regularnym jeżdżeniu mniej więcej 3 razy w tygodniu mieć przynajmniej 4.0.
A ja mam do Was pytanie Małolaty.
Ogólnie do szkoły noszę plecak, który waży codziennie około 3,5 kg. Czy jak kupię torbę i będę w niej to wszystko tachać to mogę mieć problemy z kręgosłupem?
29 sierpnia 2012 11:48
nie tyle możesz, co będziesz mieć

wniosę więcej zła do kąciku i spytam - kto mi spiraci 3 kawałki? w mp3 konieczną potrzebę mam.
29 sierpnia 2012 11:51
Facella ja Ci spiracę, powiedz tylko jakie, jeśli są na Youtube to już w ogóle luksus 🙂
dobra, specjalnie dla Kamity  😁
Ksara we mgle

koleżanka z Korniszonkiem we mgle

i jeszcze poprzedni proszący kucyk 😁

lecę do stajni zaraz 💃
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się