... ślub :) ...

no co Ty kujka, suknia slubna to zupelnie co innego - jest wiazana z tylu tak ze nic nie ma prawa ani mozliwosci sie przemiescic 🙂 Poza tym w sukni slubnej zawsze masz usztywnione miski i jest wszystko tak dopasowane zeby dobrze przylegac i nie robic niespodzianek 😀
Niezla ta suknia Dzionka 🙂 Tylko troche to serduszko biustowe mi sie nie podoba i wole jak material idzie w jedna strone.
Musisz polazic po roznych salonach i poprzymierzac, wtedy zobaczysz czy czujesz sie lepiej w sukni z ramiaczkami czy bez. Ja mimo ze biustu nie mam w ogole i raczej chcialam cos na ramiaczkach zeby odciagnac uwage od dekoltu po przymiarkach zdecydowanie wybralam bez - wlasnie dzieki usztywnieniu i tej gracji jaka ma suknia bez ramiaczek 🙂

ta jest fajna

chce jeszcze jedna...  🤣
Monny   bez odbioru .
24 sierpnia 2012 23:13
Jakbym mieszkała w Warszawie to bym chciała ślub tutaj !!
http://www.klubgalop.pl/?page_id=676

Bajka
Mozna spokojnie brac suknie bez ramiaczek - nic sie nie wysunie bo suknie oparte sa na talii i gorset "stoi" w gore. No chyba ze masz jakis szczegolnie duzy biust. Tak przynjamniej panie w salonach mi mowily, ze wtedy trzeba ostroznie. Do takich sukni zreszta czesto proponuja odpinane ramiaczka albo szelke na szyje, na najwieksze weselne wygibasy zakladasz jezeli czujesz sie mimo wszystko niepewnie.
Ja o tym mówię 😀

Nie no, szczerze mówiąc po prostu wolę mieć na sobie coś miękkiego i dopasowanego, ale jeszcze zobaczymy w czym będę dobrze wyglądać 🙂
Dzionkahaha, usmialam sie🙂😉

Ja mialam i tak stanik bez ramiaczek pod suknia z racji posiadania (az nadto) biustu, zebym sie czula komfortowo w kiecce bez ramiaczek. Ani razu nie mialam wrazenia, ze mi cos zjedzie.

Nawet mam zdjecie w staniu na glowie w kiecce 🙂😉)

Nerechta kieca oblednie przepiekna!
ash   Sukces jest koloru blond....
25 sierpnia 2012 16:45
Dzionka, ta suknia co wstawiłaś ma bardzo podobną górą do mojej. Mogę Ci w 100% zagwarantować, że nic a nic Ci się nie zsunie. Szalałam całą noc, a później jeździłam konno w niej i nic mi się nie zsuwała. Miałam wszyte miseczki do niej, więc biust miał swoje miejsce i nie miał prawa nigdzie się ruszyć. Ja bardzo lubię dekolt w serduszko i musiałam go miec.
osz kuzwa, ze sie tak wyraze... panna mloda nie zapomni swojej sesji do konca zycia  🤣

Jak sie ma biust to glebokie serduszko niezle wyglada, ja mialam mini mini  😀

wow, Monny, miejscowa obledna! Dzionka moze tam? Piieeeeknie!!!
ash, no piękny masz dekolt w tej sukni, od razu zwróciłam uwagę jak wrzucałaś fotki 🙂 Będę na taki polować pewnie, ale chętniej z ramiączkami jednak. Muszę poprzymierzać, teraz ciężko mi coś nawet powiedzieć, co bym chciała...

nerechta, ten Galop jest blisko mojego domu rodzinnego, byłam tam sto razy i jeździłam tam konno - na żywo nie wygląda to tak fajnie. Zresztą to nie mój klimat, ja muszę mieć coś oldschoolowego 😀
dempsey   fiat voluntas Tua
25 sierpnia 2012 20:38
[na żywo nie wygląda to tak fajnie

potwierdzam.. to tylko 5 kadrów na krzyż, w dodatku polukrowane do zdjęć 😉. całość jest owszem duża i doinwestowana, ale otoczenie (sąsiednie działki i bliskość ohydnej drogi itp) zmienia postać rzeczy

Za to znajomi mojego męża otworzyli czy jakoś na dniach otwierają dość imponującą inwestycję - robi wrażenie. Harmonogram powoli się zapełnia i sądzę że będą mieli obłożenie
http://www.dworsarmata.pl/
Tu z kolei jest pusto dookoła, bo dopiero zasiane
Scottie   Cicha obserwatorka
26 sierpnia 2012 18:10
Ja byłam na weselu w Galopie, halę jeździecką przerobili na salę weselną- taką na 300 osób (albo i więcej). Ściany w środku grobowe, mało słońca. I mało miejsca do tańczenia, praktycznie wszędzie stoły. Można poustawiać inaczej- ale tam miejsce do tańczenia jest wyznaczone parkietem (tzn. panelami?) i jest go bardzo mało. Ale tereny wokół piękne.
My już po... udało się wszystko ładnie.. na sesje jedziemy dopiero za 2 tyg jak wrócimy z podróży. Narazie mam tylko 3 zdjęcia. To my i nasz tort

Dzionka, a te Radziejowice sprawdzałaś?

kalaarepa a gdzie pozostałe dwa zdjęcia? Widać,  że szczęśliwi 😉 Gratulacje!
asds   Life goes on...
28 sierpnia 2012 11:23
kalaarepa gratulację i prosimy o więcej zdjęć!
Endurka, co to za suknia ?  😍
asds   Life goes on...
28 sierpnia 2012 16:18
Tak mi sie przypomina...Jak kiedys na weselu byłam za młodzieńczych lat i gdy para juz wyszła w Kościoła po ceremonii Pan młody usadził swą małżonkę na siwym koniu i miał w ręku poprowadzic pod samą sale weselna (Niedaleko była). Pan młody wojskowy i koledzy uznali że mu salwę honorową strzelą z wiatrówek. Efekt był! Panna młoda wylądowała w rowie  z złamaną nogą po tym jak ja spanikowany koń zrzucił  w czasie ucieczki.....

ale wesele ogółem udane było z tego co pamietam...
osz kurde... udane ale na siedzaco hahaha 😀
Kalarepa, widzisz, wsio sie udalo i to najwazniejsze!! Opowiadaj! 🙂
W&P włoska La Perla czy jakoś tak 😉

xxx stron temu w tym wątku gdzieś wstawiałam jej foto katalogowe (str. 55, a potem gdzieś fotki ze ślubu i pleneru)

masz ochotę ją  przygarnąć   😎 ??
Endurka, to moje to Radzin a nie Radziejowice. A ty gdzie miałaś ślub? Pałac wygląda bardzo w moim stylu 🙂
Właśnie w Radziejowicach, w pałacu.

Pytałam Ciebie o to, bo polecałam Ci to miejsce i tu w wątku i na pw  😎
a wiecie w sumie wszystko zgodnie z planem no pare niedociągnięć tylko ale małoważnych bylo spoko🙂 teraz na wycieczke jedziemy!!! hurra
Endurka, no coś ty? Mam jakieś zaćmienie, bo nie pamiętam ani PW ani wpisu tutaj! Musiałam czytać z telefonu, bo nie wpisałam do mojego planera ślubnego tej nazwy 😀 Właśnie obejrzałam pałac i jest bajeczny!! Dziękuję za przypomnienie, wpisuję go w plan objazdówki pałacowej!
Endurka, jest cudna, ale problem w tym , że jeszcze sama nie wiem co chcę, a mam jeszcze trochę czasu.  💘

A co do oryginalnych ślubów. Jakieś dwa tygodnie temu znajomy jechał motorem (chyba w czwartek) no i bum! Stało się, miał wypadek, złamanie otwarte nogi w udzie, a w sobotę miało być ślub - nie odwołali go, wesele na 200osób stwierdzili, że za dużo pieniędzy by przepadło a odwołać się już nie da. Ślub był w Stocerze w Konstancinie na sali szpitalnej on na wyciągu na łóżku a ona stała obok 🙂 A na wesele pojechała tylko Panna Młoda z gośćmi a młody został w szpitalu..

Pozostałe dwa zdjęcia🙂
kalaarepa ale zakochaaaani 🙂 Super!
kalaarepa  super 🙂
kujka   new better life mode: on
29 sierpnia 2012 14:23
kalaarepa widac jacy jestescie szczesliwi! a Ty masz bardzo ladna buzie 🙂
kalarepa zazdroszczę tego piętrowego tortu, my mamy piętrowy ale na 5 poziomach na takim ładnym stójaku, ale jednak to nie to co jeden na drugim.

Zostało 2 dni... Jak na razie kupa nerwów. Nie mam jeszcze sukienki na poprawiny i wczoraj połamały mi sie paznoknie moje paznokcie które długo były piękne...więc muszę szybko umówić sie z kimś na tipsy. Ale jakoś nie robi to na mnie większego wrażenia, bo wszystko idzie jak po grudzie, mam tylko nadzieję że efekt końcowy będzie ok,

haha, na pewno bedzie 🙂
ash   Sukces jest koloru blond....
30 sierpnia 2012 07:18
akzzi powodzenia i niczym się nie stresuj! Będzie pięknie! Zobaczysz 😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się