Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

emptyline   Big Milk Straciatella
22 sierpnia 2012 21:34
faraa, i wszystko jasne. 😎 Ale konisko tak czy inaczej potężne i imponujące. 🙂
wątek zamknięty
Nucha cierpliwie pozuje : )
wątek zamknięty
Bajana moja wariatka  😉
wątek zamknięty
Kasija
Radocha jest ogromna, zwłaszcza w gorące dni. Jedna aparatka chlapie się jak nakręcona  😜
szuwar
Dziękuję 🙂 Gorąco Ci polecam takie atrakcje, fansttsyczna rzecz. My mamy akurat Pilicę dosłownie 10 minut stępikiem, w tym roku jest wyjątkowo płytko - można przejechać koniem na drugą stronę  😜 To są wakacje moich marzeń, bez kitu  😍
wątek zamknięty
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
23 sierpnia 2012 15:34
a to my się przypomnimy 🙂😉 z wczorajszego aktywnego dnia 🙂 kąpanie, spacerowanie i teren 🙂

wątek zamknięty
Mój młody z dziś 🙂
wątek zamknięty
armara jak tylko pewnie się będę czuła w siodle ze Stefanią mamy obok i zbiornik i rzeczkę i nie omieszkam z niej skorzystać  💘 Bo ja też chce takie zdjęcia !!!!  😍

monia kocham deresze 🙂😉 Oby nasze grono dereszy voltowych się powiększało sukcesywnie 🙂

Ja sie przypomnę , bo to niepamiętne czasu były kiedy cokolwiek tu coś ze zwierzów wstawiałam , a okazja jest bo muszę się pochwalić kobyłką no.2  - Stefanią  😀iabeł: , niestety nie mogę do niej innego imienia znaleźć , nie potrafie nic twórczego wymyślić . Tak czy siak - ujeżdżamy się 🙂 Dziś miały miejsce pierwsze kłusy i z tego powodu jestem prze dumna z niej , bo jeszcze 4 dni temu katapultowałam sie z niej w tempie ekspresowym  😎

Stefcia pierwszy raz w siodle 🙂

A tu moje drugie niedobre - inwalidka pełną gębą  😉 Queenorra ostatnio daje czadu 🙂 Zwiewa i poczuła prawdziwy instynkt stadny- znaczy się że wszystko jest z nią ok  😉

oto jaki widok zazwyczaj mam na jej osobę 🙂

wątek zamknięty
Monia - Bajana jak zawsze daje czadu, świetna jest 🙂
wątek zamknięty
szuwar, ale ten mniejszy kucyk wygląda świetnie przy tych dużych koniach na grupowym! 🙂
wątek zamknięty
A tutaj mój siwy konik (pomaranczowy kantar) walczy o swoje miejsce :P
wątek zamknięty
szuwar  Ta twoja inwalidka chyba udaje  😂  a co jej jest że nie chodzi pod siodłem , ona jest przepiękna  😜 

Cierp1enie  dziś Baja nawet brykała  🤔wirek:  chyba jej się poprzestawiało .
wątek zamknięty
mtl   I M Equestrian
23 sierpnia 2012 23:34
Faraa - koń PRZEBOSKI, a posiadanie mniej niż 160cm też ma swoje plusy! 😉 Mówi to posiadaczka całych szalonych 157,5 cm  😁

widze, ze nie jestem sama ze swoim wzrostem  😁
Faraa konik swietny!!!  💘

szuwar super ta druga fotka!  😜
Cocosowo sliczny portrecik 🙂
wątek zamknięty
24 sierpnia 2012 00:26
szuwar, Q jakie szaleństwo 😀 jaka już grzywa długa 🙂
wątek zamknięty
Puma ten najmniejszy kucyk miniszetland to najbardziej rozdarte i kwiczące zwierze w całym tym towarzystwie  🙂
monia  :kwiatek: Inwalidka bo krzywonoga ekstremalnie na lewy przód  niestety i wszystko się w tej nodze posypało po kolei  🙁
mtl merci  :kwiatek:
mbalicka grzywa długa ale wygląda jak kocmołuch bo jej przechodzi w dwóch miejscach  😀
wątek zamknięty
Cariotka   płomienna pasja
24 sierpnia 2012 10:53
monia może i wariatka, ale jak fajnie umaszczona!
mbalicka Pongo wygląda jeszcze piękniej 😍 rzeczywiście kluska się z Niego zrobiła, chyba po bracie odkrył sens swojego życia- jedzenie i galopy w terenie 😁
szuwar ale fajne stadko.Najfajniejsze są te mini kucyki 😂

Ja się przypomnę z moimi chłopakami.

za duże zdjęcia usunięto
[img]/forum/Themes/multi_theme/images/warnwarn.gif[/img] Wielkość zdjęć
wątek zamknięty
cataleya   Plajta - i'm lovin'it !
24 sierpnia 2012 14:57
Uratowana od handlarza😉 miłości moje  😍
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
24 sierpnia 2012 15:02
cataleya: śliczna  :kwiatek: Będziesz miała roboty z "odtuczeniem" ; D
wątek zamknięty
cataleya   Plajta - i'm lovin'it !
24 sierpnia 2012 15:09
nie jest źle... powiedzmy że wolę ją taką niż gdyby była szkieletorem...  😜
wątek zamknięty
lizzy   Bo ja na hubertusie gonię stajnie a nie lisa :)
24 sierpnia 2012 15:25
Tutaj Segan   😀

i wczorajsze dzieło, od wczoraj mogę z czystym sercem powiedzieć MY LITTLE PONY  😂

edit. jeszcze takie  😉

wielce oburzony kukardką i koreczkami  🤣

i śpioszek z wczoraj
wątek zamknięty
Cariotka  za to ty masz siwki  😜  mi jakoś nie jest pisane mieć siwka  👿 

1 Iwan G  pchełka ma już 15 miesięcy
2 ,3 Corleone G ma 17 miesięcy i już się go boje  😂  obok Ceros 7 lat  ponad 160 cm
wątek zamknięty
ostatnie zdjęcie super!  😁
wątek zamknięty
monia, Tarancik świetny  😍 Zdjęcie w balach ma swój urok. Choć, no, no....Corleone też ma swój urok. Ogromny koń rośnie.

lizzy, No eno....każdy chłop kokardką byłby oburzony. 😉 🙂

dawno nas tu nie było.... Moje stadko na chwileczkę powiększyło się. Troje to już tłok....
(na trzecim moje maleństwo tuż po przyjeździe. Wywąchała konie wtedy )
wątek zamknięty
Sankaritarina   teraz to już stado , tylko się nie rozpędzaj bo skończysz jak ja  😁    Śliczności nowy nabytek  😍 
wątek zamknięty
lacuna   Stąpamy we dwoje po niepewnym gruncie..
25 sierpnia 2012 18:04
Dzięki uprzejmości Karola2500 pokażę troszkę mojej Kopytnej 🙂

wątek zamknięty
26 sierpnia 2012 08:57
mbalicka Pongo wygląda jeszcze piękniej 😍 rzeczywiście kluska się z Niego zrobiła, chyba po bracie odkrył sens swojego życia- jedzenie i galopy w terenie 😁

hehe, On to całe dnie wyjada trawę.. ostatnio mniej czasu dla niego mam, ale to się zmieni, bo zapisuje się na prawko  😎  😎  😎

a Płomyka to Ty byś wyprała Ciotka co!!! do zdjęć taki brudas!  🤬
wątek zamknięty
Pamirowy klusek na małym spacerku na łące 🙂
Nasza suczka spacerowała w bezpiecznej odległości od konia, tylko raz podeszła do nas, ale chowając się za mną 😉
wątek zamknięty
Ostatnio tu coś cisza  👿 

Baja z dziś  😉 
wątek zamknięty
Mój mały urwis  🙂 zmienia się z dnia na dzień jeśli chodzi o odcień i mam nadzieje że taki ciemny już zostanie.. szkoda że 3 lata teraz trzeba czekać aż wyrośnie  👀

wątek zamknięty
🙂

fot. fot. Danusia Kurzawska
wątek zamknięty
Gordonik
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.