Kącik WKKW

Ktoś, dzięki 😉
Skąd wy to wiecie gdzie są wyniki? na stronie racotu nie ma, w googlu mi nie wyskakuje jak szukam...bez sensu
Crazy gratuluje krosu i trzymam kciuki za wszystkie Twoje konie (a szczegolnie za corke naszej B) !!!
to, ze zdarzyl sie wypadek przy pracy i nie ukonczyla TAKICH zawodow to pikus🙂 grunt, ze Czesiu sie odblokowal i Crazy "robi swoje" 🙂

Crazy wolisz rodzenstwo B po Saganku,Burgundzie czy Berlin Beju? bo plan jest zeby cos Ci wyhodowac na zamiane B w razie co😉
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
18 sierpnia 2012 20:48
Perlica, bo Racot jest zawsze przez cheval-tech obsługiwany 😉

Karla🙂, ale Koko ma swoją fantastyczną Rosalie 🙂

no i gratki za dotychczasowy wynik jej podopiecznej,a naszej forumowej koleżanki (jeju,Natalia,zapomniałam Twojego nicku  😡 )
ale Rosalka jest Niemka😉 poza tym dobry zawodnik powinien mieć kilka porządnych koni🙂 a że młodziaki rosną, sponsorzy są to można myśleć o wyhodowaniu czegoś porządnego i oddaniu do Crazy🙂 no, ale wiadomo-jeszcze troche czasu minie
18 sierpnia 2012 21:00
Brandy jest polska 😉

ale mi tam narodowość nie przeszkadza,niech ma konia dowolnej narodowości,którym do Rio pojedzie  😅
ze Brandy to wiem,ze PL, to corka naszej klaczy  😉
im wiecej db koni do dyspozycji tym wieksza szansa na Rio🙂
18 sierpnia 2012 21:14
dobre,nie koniecznie polskie 😉 ale już nie wkładam kija w mrowisko,bo mnie zaraz titina zakrzyczy 🤣
Oj tam! Oj tam! Od razu zakrzyczy  😉
19 sierpnia 2012 10:36
No to mam meldunek,że Oxygene czysty w krosie i w czasie  😅 wczoraj przyzwoity czworobok i czysty parkur...chyba będą konie z tego Oxiura  😁

edit: p.s. to syn Posejdona 😉 😁
Wkkwisci i skoczkowie, zwracam sie z prosba o wyrazenie opinii. uslyszalam ostatnio ze w siodle skokowym nie da sie usiasc poprawnie w klusie cwiczebnym a jesli sie jakos uda to bedze to ze szkoda dla konia. prawda li to czy wyssane z palca?
Jak siodlo jest dobre, ot mysle ze sie da. W sensie nie usadza jakos ortopedycznie i nie wymusza, to mysle ze sie da, zawsze sie da jak sie chce. Czasami siodlo moze utrudniac po prostu, ale to i zle dobrane uj i skokowe. Ja w skokowce zasuwalam do C5.

Corke B to ja mam chec po wczorajszym krosie zakopac, Wrotki proponowal Rawicz....bo blisko 🙂
O ile w sobote wkoncu mialam nadzieje ze to dobra droga, ze cos drgnelo, ze zaczela chciec wspolpracowac a nie bic sie , i walczyc, bo to uwielbia, to po tym co mi na krosie zrobila, to myslalam ze ja zatluke....
Wariatka po wskoku do wody odbila w prawo i chciala pod wlos wyskoczyc z basenu kloda z 1* ktora wskakiwali.....Zadarla ryj i ruszyla...nie mam sil do niej
20 sierpnia 2012 08:39
za mało lejesz crazy,za mało lejesz!

gratuluje spektakularnego zwycięstwa w LL 😉

btw - Koko,mam Twoje fotki z kłody i kornera w BB jakbys bardzo chciała  😁 🙂
No czyli chyba Burgunda na matke puscic zeby utemperowac i ujezdnic....bo Saganka strach😉
Jak mawia jeden trener nie bij przetlumacz....sila😉
W Rawiczu malo teraz placa😉
Jeżeli ktoś miałby zdjęcia z Racotu Awy z klasy L  to będę wdzięczna  :kwiatek:
Na krosie w pomarańczowych kaloszach 😉
pewnie ze chce zdjecia z klody,i obok kornera. Hahaha. Slowa Dodofon odebralam milo i jednoznacznie. Dziekuje. Klasa LL to niewatpliwie moj konkurs, Sole jezdzilam 3 dni 🙂 przed.
kogo spotkam na MPMK w Stragonie 7-9 wrzesień ?
Ktoś dziekuje bardzo 😉🙂
Ciesze się z Czorta,bo widać jakieś efekty naszej pracy.
Jeszcze musze nad soba popracować ,bo mam pare wad ktorych nie potrafie wyeliminowac,no trzeba pracowac.
Ale nasze coraz lepsze wyniki to ogromna zasluga crazy,która ma jeszcze do mnie troche cierpliwosci 🙂
Ja sie wlasnie zastanawiam nad Strzegomiem, kobyla zagrana, zgloszona, ale jak mam siedziec 4 dni , 600km z 1 koniem na L klase, i walczyc o wstazke, bo w hodowli zagr nie ma nic wiecej..... to wole tydzien pozniej skoczyc gdzies na wkkw 3 konmi...
Facella   Dawna re-volto wróć!
20 sierpnia 2012 18:58
1-2 września najprawdopodobniej jadę robić zdjęcia do Jaroszówki, jak ktoś pragnie fot - proszę mnie teraz o tym poinformować, no bo inaczej ich nie będzie. kogo mogę tam spotkać? <-:
crazy, dawaj do Strzegomia 🙂
1-2 września najprawdopodobniej jadę robić zdjęcia do Jaroszówki, jak ktoś pragnie fot - proszę mnie teraz o tym poinformować, no bo inaczej ich nie będzie. kogo mogę tam spotkać? <-:

Ja poproszę o zdjęcia klaczy AWA kl L najchętniej z krosu i skoków

Ja sie wlasnie zastanawiam nad Strzegomiem, kobyla zagrana, zgloszona, ale jak mam siedziec 4 dni , 600km z 1 koniem na L klase, i walczyc o wstazke, bo w hodowli zagr nie ma nic wiecej..... to wole tydzien pozniej skoczyc gdzies na wkkw 3 konmi...

a gdzie są zawody w połowie września ?
21 sierpnia 2012 07:02
wg kalendarza na stronie pzj niby Pieńki i Rybnik....a potem Strzegom, Baborówko i Kwieki....ciekawa jestem,czy Kwieki się odbeda i czy zdążą zbudowac przeszkody do *  🤔
Wlasnie o tych Pienkach mysle, zamiast Strzegomia.....szarfa kontra 3 starty.... Droga prawie taka sama

Kwieki mialy sie odbyc i licze na nie.
21 sierpnia 2012 08:46
Kwieki na swojej stronie potwierdzają,że zrobią...sądzę,że w tej gorszej wersji,po prostu * nie będzie...no chyba,że spadnie śnieg 😉

co do MPMK nie ma MŚMK 4 latków w wkkw,więc zostaw to na za rok 🤣
Do Pieniek mam 560 km kiepskimi drogami  😵 nie pojadę  🙁

Do Rybnika też nie pojadę - kiedyś zgłosiłam się do P, zgłoszenia zostały przyjęte a jak dojechałam z koniem okazało się że P nie będzie z braku chętnych  👿
Po za tym warunki kiepskie, podłoże na krosie tragiczne, na rozprężalniach również.
Wlasnie o tych Pienkach mysle, zamiast Strzegomia.....szarfa kontra 3 starty.... Droga prawie taka sama

Kwieki mialy sie odbyc i licze na nie.

Ja tam Pieńki polecam . Jest to ciekawe miejsce choć cały czas w rozbudowie. A będą tam przeciez mistrzostwa kucykowe.
Nasza najmłodsza już sie nie może doczekać, Starsza też...
21 sierpnia 2012 11:09
rider1, ale to koniec świata jest prawie...
Ktoś, odrazu koniec świata, przecież to niedaleko Królowego Mostu
[quote author=Ktoś link=topic=815.msg1500067#msg1500067 date=1345543769]
rider1, ale to koniec świata jest prawie...
[/quote]
od nas jest bliziutko
wjeżdzasz sobie na "8" i turlasz się cały czas prościutko...z Gdańska, to najpierw trzeba dojechać do Olsztyna, potem przeprawa przez Warmię, następnie kurpiowszczyzna ze swoimi dziurawymi drogami...i wypadam na "8" dopiero w Łomży...jednym słowem wyprawa na trzy dni, z kanapkami i termosem 🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się