faith, super, doczekać się nie mogę 🙂
naciau - jakby co to z mojej (i pni od adresu) strony nie ma problemu- np. za tydz bede w niemcowie, moge paczke odebrac 😉
quanta a jak się dowiedzieć ile kosztuje dany naczółek ?
czy ktoś może robi zamówienie u : reitsportklawunde ? :kwiatek:
juliadna - spóźniłaś się, bo właśnie chwilę temu zapłaciłam gościowi za zakupy 😉 We wrześniu na pewno będę znów coś kupować i będę też jechać do Polski, więc dam znać jak coś 😉
Amarotsa, a dałaś radę z tymi przesyłkami? Ja dziś płaciłam, dla niewiedzących - jest taka opcja, poproś sprzedającego o podanie wspólnych kosztów wysyłki.
Anai - tak napisałam maila do sklepu i już wszystko gra 😉 uświadomili mnie trochę i nie potrzebnie się wcześniej zagotowałam 😉
Martuha dzięki wielkie tego właśnie mi było trzeba bo szlag mnie już trafiał jak przeglądałam stronkę br
może zamawia ktoś coś z hooksa?
cudna_11, od hooksa jest osobny wątek
http://www.re-volta.pl/forum/index.php/topic,10437.0.html i tam przeczytasz, u kogo teraz można zamawiać 😀
Jutro dopiero dotrę do domu, pierwsza rzecz to lecę sprawdzić skrzynkę (dobrze, że u mnie poczta w soboty czynna 🙂😉 Tak więc jutro się pochwalę 😉
okej, daj znac jakby co🙂😉))
faith, kurtkę odebrałam, przymierzylam jest cudna! 😍 Dzięki dziewczyny! :kwiatek:
Haha super😀 zrob zdjecie bo ja ja tylko w folii widzialam a wydawala sie sliczna😀 i nie ma za co 😉
Pytanie- czy ktoś z Was zamawia ze sklepów, gdzie znajdują się akcesoria westernowe?
UWAGA
Za ok. 2 tygodnie (będę jeszcze pisać) zamierzam robić zamówienie z ebaya:
KLIK
Najprawdopodobniej chciałabym aby rzeczy przyszły bezpośrednio do Polski, więc wysyłka może być droższa (ok 15-30 euro do podziału)
Bardzo proszę o kontakt do końca tygodnia (do piątku) 27 sierpnia chciałabym złożyć zamówienie 😉
xxagaxx czy to co zamawiasz jest z tej strony ?
http://www.ebay.de/itm/HV-POLO-Schultertasche-Handtasche-Tan-Shopper-Umhangetasche-Tasche-Neu-/130725569027?pt=DE_Damentaschen&hash=item1e6fd9e203#ht_2027wt_1166y?
mi wpadła w oko taka torba i byłabym chętna ją kupić, powiedz jak to ma wyglądać bo szczerze mówiąc jestem nowicjuszką w tych sprawach, a może jeszcze bym coś przejrzała i dorzuciła 🤣
będę robić zamówienie z hooksa, w ciągu 10 dni
[quote author=quantanamera link=topic=43218.msg1491905#msg1491905 date=1344775511]
Będę robić zamówienie na produkty BR, mogę dobrać chętnych do końca przyszłego tygodnia :kwiatek:
Mam już sporo ich produktów, są naprawdę świetne jakościowo, solidne i przede wszystkim bardzo ładne 🙂
Mogę polecić szczególnie ochraniacze Pro Max - super wybór kolorów, a komplet na 4ry łapy razem z kaloszami kosztuje 399 zł:
Quanta, ja wiem, że Ty teraz w lepszym świecie końskim delektujesz sie super pracą z konikami, ale może wiesz już coś czy ochraniacze będą i mniej więcej ewentualnie kiedy? Właśnie dziś jeden ochraniacz już stwierdził, że przechodzi na emeryturę...
Będę wdzięczna jak znajdziesz chwilkę i dasz znać :kwiatek:
Moje zamówionko poleciało, z tym, że pakowanie dopiero w przyszłym tygodniu, bo w tej chwili BR jest na SPOGA Horse, a zgarniałam trochę rzeczy z nowych kolekcji i jednak chcę, żeby przyszły 🙂
Gdyby jednak ktoś chciał coś konkretnego last minute, to pewnie mogę jeszcze do poniedziałku-wtorku Holendrom coś dosłać.
quanta last minute brzmi pięknie 😀 już do ciebie uderzam 😉
quanta, mam nadzieje, że o mnie pamiętałaś.... 🙂 a jak nie to pisze się na last minute na ochraniacze BR 🙂
Amartosa, kiedy mniej więcej masz zamiar robić zamówienie z reitsportklawunde?
Czy ktoś byłby zainteresowany zamówieniem z hypostore? Od 250euro jest darmowa wysyłka, jakby się zgłosiły jakieś 2-3 osoby to myślę, że bym takie zamówienie ogarnęła. Na razie się tak orientacyjnie pytam, zamawiać bym chciała ewentualnie może za jakiś miesiąc 🙂
zonk , ja będę zainteresowana i odpowiadałoby mi zamówienie właśnie za miesiąc żeby kase dozbierać 😉
Amartosa, kiedy mniej więcej masz zamiar robić zamówienie z reitsportklawunde?
Pod koniec września myślę, że będę znów coś zamawiać.
Ruda77, właśnie ja tez muszę kasę uzbierać, dam Ci znać jak będę robić, z reszta wrzucę pewnie jakieś ogłoszenie, żeby więcej osób uzbierać 🙂