Konie srokate

Łaciata kurczę, jak oni by fajnie razem na łące wyglądali 😀
Łaciata   Forever in my heart ♥
28 czerwca 2012 22:14
jekaterina00 -  zgadzam się 🙂
pochwalę się moją srokatością- Ci co byli na starej volcie powinni tą panią kojarzyć

rochnar ale ma oczyska 😍 szkoda że mój takich nie ma...  😀
hehe, no szkoda bo są obłędne 😀😀😀
szczególnie że ma oba identyczne!  💃
rochnar cudny ten twój konik 🙂
jekaterina00 ,Łaciata  kurcze -oba super  :kwiatek: moje ciche marzenie 😉
Mam co prawda łatę 😉 ale gniadosrokata a Wasze ... ehhhh cudo .. ucałować 😉
Letnia Korsa 😉

Łaciata   Forever in my heart ♥
19 lipca 2012 13:15
Angela - Dziękuję :*  Oby marzenie się spełniło! 🙂
doklejam naszą srokatą profesorkę, o zacnym imieniu Sroka  🤣
ostatnie zawody Waneely

wygooglałem, że Westa poszła P-tke, mam nadzieję, że znajdę w sieci jakieś fotki
A ja tylko z czystej ciekawości, bo na razie to kwestia minimum 3 lat, ale czy są ciekawe srokate ogiery, którymi można by pokryć subtelny mix oo z trakenem?
Być. może można dostać jeszcze nasienie Harbuza? Nasza Łaciata wyszła świetna, z głową i skoczna.

(zdjęcie prehistoryczne  :lol🙂

zaczyna skakać krosówki w nowym domu bo u nas nawet nie miała możliwości:

domiwa   W poszukiwaniu prawdy, mojej prawdy...
15 sierpnia 2012 19:37
ogurek prosze🙂

galopada_ docelowo źrebak ma być właśnie skoczny i z głową, więc już pozytywnie się zapowiada.
Być. tylko nie wiem jak z nasieniem.... nie ma to jak kastrować fajne ogiery  😵
galopada
Nawet jeśli nasienie jest to raczej bezużyteczne, bo Harbuz stracił licencję, na podstawie kategoryzacji wprowadzonej jakiś czas temu przez PZHK.

Być
Bardzo ciekawym srokatym ogierem jest Rewizjon, 5-latek, z dobrym rodowodem, zakwalifikowany na MPMK, w ubiegłym roku w czołówce rocznika:
http://www.bazakoni.pl/horse_121349.html
dzięki!!!
armara no to całkowicie ekstra  🙄
Być
Bardzo ciekawym srokatym ogierem jest Rewizjon, 5-latek, z dobrym rodowodem, zakwalifikowany na MPMK, w ubiegłym roku w czołówce rocznika:
http://www.bazakoni.pl/horse_121349.html

A masz może o nim, nieco więcej informacji? Albo odnośniki, gdzie mogłabym coś o nim przeczytać itd?
Byłabym wdzięczna.
Być masz kapitalnego trakeńskiego srokacza-uznanego w PL i zagranicą
Rewizjon troche lichy...techniki skoku za db  nie ma,w prowadzeniuna parkurze tak sobie to wyglada mimo ze Andrzej bardzo sie poprawil z jazda
Byc-klacz ma paszport pzhk czy trak? w trakenach mysle, ze bez problemu pozwola na inseminacje Harbuzem
Młoda to mieszanka. Ze strony matki oo, ze strony ojca traken i wlkp. Ojciec wpis ma na pewno.
Karla🙂, jakiego srokacza masz na myśli?
ciężko znaleźć fajną srokatą kobyłe, więc dobrze mieć w zanadrzu ogiera 😉
Być ma paszport PZHK
Ogurek patrząc na zdjęcia Twoich "dzieci", to powinieneś znów się hodowlą zająć  🏇 szkoda, że gniady nie jest kobyłą  😁 był by z niego dobry materiał na matkę  😁
Paszport PZHK ma.
Sheridan po Gluosnis xx, czyli papier jak trzeba🙂 skaczący,ruszający  się,jezdny, do tego poprawny,ładny kolorowy elegancik🙂
Kopyciak, przecież robię rekonesans 😉
Eee to szukaj łato-ogiera a kobyłę Ci pożyczę  😎
Karla🙂, a w PZHK?
jakby to ująć...to ugrupowanie politoczno-osobowe nie znajduje się w kręgu moich zainteresowań...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się