equum, oczywiście 😀. A brudny chyba najszczęśliwszy - ostatnio radośnie mnie powitał cały w kupie x.x Od czubka głowy do nasady ogona 😀. Ksekresi, bardzo ładny siwusek 🙂 Nigna, kąpiele błotne praktykuje? 😀 Współczuję czyszczenia 🙂. mtl, może czarna mu się nie podobała? 😀 Następną kup brązową! 😀
Breva, eqqum :kwiatek: wymodelowana, miałam wielkie obawy, gdy jej ścinałam grzywę. W zasadzie zrobiła to koleżanka 🤣 "Chodź, zrobimy jej irokeza". Wzięła nożyczki i poszła 🤣 Teraz już inaczej nie chcę 😁
ahawa, ja irokezy pokochałam daaaaaaaawno temu przez konia koleżanki (Sargasso Martyny Górskiej, może ktoś kojarzy 😀). (przepraszam za długi link, ale nie umiem skracać 🙁)
Burza: na szczęście wczoraj sobie odpuściła kładzenie się 😀 Za dużo wody ;D ale i tak gdy przyszłam dzisiaj do stajni nogi miała innego koloru niż resztę ciała 😀 + dużo plamek szczególnie pod brzuchem od tupania 😀
A ja się dzisiaj bawiłam w Lorenzo w mega fotogenicznych krzakach 😀 *.*Przynajmniej miękkie lądowanie mnie w razie czego czekało : ) (ci załóżmy że Siwa wcale nie stoi tylko kłusuje 😀 )
Ja to bym powiedziała, że szkoda tego czasu, który mogła przepracować ujezdzeniowo 😎 . Widziałam jak skaczę i mimo, że pingwinem jestem to respekt dla tej pary i czapki z głów. Serce ma dziewczyna do ujezdzenia ogromne, a i talentu nie da się jej odmówić. Mało tak ambitnych koni jest.
tulipan Waldek ma chyba jakiś podobny "wyraz pyska" do mojego rudzielca :P no i chyba najbardziej mi się podoba 😀 a pomyśleć, że kiedyś jak widziałam rude konie to moja myśl była: "no nie.. rude..." teraz chyba za sprawą, że sama mam rudzielca to udziela mi się jakiś zachwyt nad tą maścią.