Ja do dzisiaj lubię sobie pojeździć w legginsach i trampkach 🤣 Ale to jakas domena dzieciaków, dzisiaj w szkółce dziewczynka jeździła w podwiniętych bryczesach, bo jej gorąco było 🤔wirek: 😁 i na pytanie czy jej tak wygodnie, upierała się, że owszem 🥂
ashtray- Daszek faktycznie niezły 🤣 Kiedyś stroje i dodatki były kosmiczne 😉 Ale pani instruktor miała bryczesy (choć na foto może jak legginsy wyszły).
No to znowu ja, chyba nigdy nie będę umbrana w normalne ciuchy, bo ciągle siedzę w stajni i się alienuję ... ohhh Ale jak widać przyrastam w tkankę mięśniową XD
[quote author=Horciakowa link=topic=28.msg1491204#msg1491204 date=1344684078] Dworcika, dziękuję bardzo 😡 :kwiatek:, ale na serio nie ma czego zazdrościć - muszę się jeszcze pozbyć pociążowego brzuszka 🙂
Pociesz się, że ja bez ciąży mam gorszy niż Ty po dwóch 🙂 [/quote]
dobre 😁 Łączę się w bólu Dworcika, coś o tym wiem 😁
Agaleon, super! Sylwetka i te ramiona- zazdroszczę 😜 😜 Brawo!
Agaleon, napiszę jeszcze raz, to co wszyscy: figura piękna! infantil, zazdroszczę takich włosów 😜 Zawsze byłam fanką loków! Ja się ostatnio dorobiłam takich na Rudym 🙂
infantil, dzięki 🙂 ściana niestety, ale jutro chyba będzie zamalowana na nowy kolor, czas na zmiany 😁 Agaleon, ależ Ty laska jesteś 😜 salto piccolo, śliczna jesteś 💘 martva, dziękuję :kwiatek: Quendi, śliczna sukienka i śliczna Ty 😍
Dworcika, to jesteś lepsza ode mnie 😀. Ja na zawodach miałam swoje lustro, kamerę kolegi i aparat koleżanki tylko 😀. Chociaż mi kazano nagrywać i jednocześnie robić zdjęcia na przejazdach, więc nie byłam tylko wieszakiem, hahaha 😀