Kącik WKKW

w linku asior na samym dole
31. 111 Czarnolas Katarzyna KOKOWSKA (POL) 156 57,78 154 57,04 160 59,26 470 58,03% 63,00pkt
37. 141 Tacyt Natalia WRONA (POL)               144 53,33 153 56,67 150 55,56 447 55,19% 67,20pkt
Natalia WRONA
Rank: 10.
J-Faults: 40 - T-Faults: 60,40
1r-7b, 1r-16b
po krosie 167,60
Grunt, że ukończone 🙂
Co ciekawe na miejscu drugim jest koń Havana Club - wyhodowany w Polsce, u nas znany był pod imieniem Nil J.

jest jeszcze Debiut, chociaż coś się nie zgadza pomiędzy www.allbreedpedigree.com i PZHK
ogurek, który debiut? od Dekoracji?
Nie, od Dewiza po Charnir.
na allbreed musi być błąd, Dewiza xx w 2000 dała klacz po Nible
a kto jest hodowcą Falkoneta? ten sam ogier i rocznik
Hodowcą Falkoneta jest Iwno.
Edit bład jest na allbreed w bazie jest ok. Debiut ma licencję we Francji i kryje za 760 Euro 😉
[[a]]http://www.france-haras.fr/etalons/recherche-avancee/?no_cache=1&tx_dlcubeetalotheque_pi1%5BshowUid%5D=nnqtvsfl[[a]]
Crazy na czysto że spoznieniem :-)
Uf super  😅
na czysto 🙂 skakal super. We mnie bylo malo pewnosci,ale grunt ze wrocil dawny czarek! Kros olbrzymi. Pozdrawiam
crazy Co sie stalo ze Gosia Korycka nie ukonczyla?
crazy, super, Czarek is back 😉 gratulacje!
crazy gratulacje  😅
MJ ukonczyla tylko Tatiana. Duzo bledow bylo.i niestety powazny upadek rosjanina w 3.
a co to za przeszkoda 7b była taka pechowa?
Patrzę właśnie na wyniki Malmo. Co tam się działo ?! Kilka koni w ** wyeliminowane/wycofane przed skokami, dużo błędów zrzutek. Masakra  😵
Kojarzy ktoś z Was konia Elipsona po Elipsa i Five Star Camp? Jesteście w stanie coś na jej temat napisać?
kros byl tak wyczerpujacy,ze prawie co drugi kon ladowal w holdingu,i raczej z niego nie wychodzil. Z 3 konie z krosu zjezdzaly trajlerami,1 niestety zostal uspiony. Straszne to przechodzic obok pustego boksu, odebrac paszport.. Czarek wrocil do siebie,ale niestety powrocil tez problem kopyt,na twardym. Na rozp skakal super,parkur bardzo przyjazny,mimo bledow. Niestety na 2 czarek nie chcial sie odbic, i tak zakonczylismy. Musi odpoczac,i zobaczymy co dalej. Jedno na plus ze umiemy pokonywac tak wielkie i wymagajace krosy. Niestety raz na wozie,raz pod. Czesia zmuszac sie nie da. Musi chciec
To nieźle "pojechali", jak zobaczyłam ile koni wyleciało po krosie to się przeraziłam. Crazy jesteś dzielna, naprawdę  👍 Aż strach pomyśleć jaki kros odstzrelą w przyszłym roku na ME 😵
drewna nie zalowali. Wielkie budy,kombinackd wszystkie w przod,pelnowymiarowe,i zawodnicy olimpijscy. Jestem szczesliwa po przejechaniu takiego krosu,mimo czekania, prawie godzinnego opoznienia,dajemy rade. Oby zdrowie dopisalo. Kopyt mu niestety nie zmienie
MateuszSarnecki, podobno skakana z górki, wielka i wąska.
Wejscie stacjonata z hyrda, i na 4 foule lekko z gorki waski front. Na poczatku jezdzili tam na 0, a pozniej sie jakos posypalo...
Obok mielismy  na 3* i nie bylo zadnego problemu.

W galerii KiR jest :
7a
Dluga hyrda po lewej dla 2 po prawej dla 3

i waski front, wydaje sie ze u nich na 5 foul,
Czeslaw na promie:

Po prawej kros po lewej morze i zaglowki:

Kombinacja 4A i 4B po lewej

Czlon B kombinacji 12

Wejscie kwadratem wielkosci 120 waskim i szerokim po luku na 4lub 5 foul wlasnie ta po lewej stronie buda i w dol stol pod wielkim skosem , skakany na ogol jako korner na wporst w tempie.
[url=http://www.eventingphoto.com/#loc=/-/galleries/malmo-city-horse-show-2012/cross-country-cic3-w/page/1&t=1345052571858&refr=main_content] Galeria z Malmo [/url]
Crazy, gratuluję występu. Fajnie, ze na forum są ludzie, tacy jak Ty,  którzy nie kasztanią, nie udają wielkich ekspertów, tylko krok po kroku konsekwentnie robią swoje. I swoją pracą udowadniają swoją klasę. A nie pitoleniem.
gdzie znajdę listy startowe i wynik z Racotu?
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
18 sierpnia 2012 20:29
http://www.cheval-tech.pl/images/stories/zawody/2012/149_wyniki.pdf?r=1345317955

edit: mam nadzieję,że nie ma w Twoim poście złośliwości Dodofon...crazy mimo kapitalnego występu w krosie,niestety nie ukończyła tych zawodów...trochę dwuznacznie zabrzmiały te gratulacje...Jak miało być szczerze,to wiele razy wcześniej zdarzały się okazje ku temu  🙄....i pewnie jeszcze nie raz będą.
deborah   koń by się uśmiał...
18 sierpnia 2012 20:34
dla mnie zabrzmiały bardzo jednoznacznie raczej ...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się