Studenci Villanova University w Pensylwanii (USA) pracowali przez dwa lata. Efekt jest dostępny dla każdego w internecie, dzięki czemu można dostrzec szczegóły, które są rzadko widoczne gołym okiem .
Zdaje się, że więcej można zobaczyć niż będąc tam na żywo!! Super efekt.
Proszę o pomoc, szukam filmiku z ankietą. Pytanie zadawała dziennikarka i brzmiało ono mniej więcej 'Jak zareagowałaby pani gdyby się okazało, że ktoś z pani bliskich jest homo sapiens?' i odpowiadały same kobiety. Wie ktoś jak się nazywał? :kwiatek:
Chodzi mi o całość, że kucyki w karuzeli z dzieciakami na grzbiecie.... jakoś mi się to w głowie nie mieści. Za moich czasów to sie na sztucznych tak jeździło.....
Neila: niestety ja już kilka razy takie coś spotkałam : ) Ostatnio miałam okazje widzieć jak kucyki ( ogiery i klacze w idące za sobą 🤔wirek: ) oprowadzały dzieci. Jeden z nich chciał zrobić siusiu... ale przecież jest w pracy więc zamiast spokoju dostawał baty żeby sie ruszył 🙂 32 stopniowy upał , one stoją ciągle osiodłane a i tak nikt prawie nie chce na nich jeździć. Szkoda gadać.
Ok rozumiem , żółw musi coś jeść ... ale jaki trzeba być idiotą żeby nakręcić z tego filmik i wstawić na neta. Niedobrze mi się zrobiło. Pomijam fakt że ja bym mu dawała martwe zwierzaki... no ale jak kto woli.
CzarownicaSa: to żółw sępi. Hen jego"haczyk" na pysku potrafi rozciąć skórę człowieka na głębokość kilku cm. A na płetwach ma strasznie ostre pazury. Zacisk jego szczęki i siła z jaką rozrywa ofiarę jest przerażająca,spokojnie rozszarpałby palca. Maszyna do zabijania, choć w naturze zazwyczaj poluje na ryby nie chomiki ; / Niebezpieczne i bardzo agresywne, nie bardzo wiem po co takie zwierze trzymać w domu.