Mnie zastanawia czy koń Brytyjczyka nie dotknął linii na rowie 🤔 Czy mi się tylko wydawało. A oceniając przejazd to najlepiej ze wszystkich i jak na razie zasłużone 1 miejsce.
Jeśli pojedzie się parkur lepiej niż Jego Królewska Wysokość, to grozi ścięcie? 🤣 Moi faworyci na razie się obronili: Steve Guerdat i Nick Skelton. Bardzo bym chciała, żeby Skelton zdobył medal.
Co się teraz dzieje? Własnie odpaliłam i coś tam robią. To wyrównywanie podłoża czy jakieś przygotowania do rozgrywki [no i pewnie będzie gafa, jest rozgrywka w takich zawodach? 😉 ] ?
nine, skończył się pierwszy nawrót finału. Do drugiego awansowali jeźdźcy z najwyżej piątką. Rozgrywka jest możliwa. Eurosport przewiduje... kwadrans transmisji o 16.54 bodaj 🤔
Steve Guerdat 😅 Kurcze, tak niedużo brakowało a byłoby dokładnie tak jak chciałam: S.G./Nick Skelton, Gerco 🙁. Kto nie widział: S.G. jedyny z zerowym kontem, N.S., bezbłędny dotychczas na wszystkich parkurach na tych IO - zrobił zrzutkę zadem na stacjonacie, buu, o srebro była rozgrywka G.S. i C. O'Connora. Schreder wygrał, bo Cian klasycznie zaryzykował - i zrzutka na ostatniej.