tak w ogóle to mamy 2 medal, dopiero teraz ogarnęłam 😀
Mamy, Magda stała sie dla mnie mistrzynią, pokazała klasyczny przykład do "- nie dasz rady - nie dam? to patrz" gdy nawet prezes związku wioślarzy w nią zwątpił a dziewczyny wywalczyły brąz 😅
Zobaczyłam dziś w relacji coś takiego (a niby całkiem powszechne mogłoby być), że mi łzy w oczach stanęły. Walczyły baby w podnoszeniu ciężarów. Walko o złoto. Reprezentantka Kazachstanu dźwignęła 162 kg wagą ciała zdobywając złoto (chyba 6 dkg różnicy). Kamera pokazała jej przegraną konkurentkę. A dziewczyna (Rosjanka, pokonana Mistrzyni Świata)... miała twarz rozjaśnioną szczerym i serdecznym uśmiechem. 👍
halo też na to zwróciłam uwagę. Świetna sprawa 😀
A teraz podnoszą chłopaki. Jest i nasz, nie bez szans na medal.
I już 211. Jakieś 4 wory owsa. Za jednym razem. Medal mamy!
O rany nigdy nie sądziłam ,ze podnoszenie ciężarów wywoła u mnie takie emocje 😀
Neila mam to samo 🤣 tak!!! Mamy złoto 🏇
To teraz jak będziecie próbować podnieść zacny wór owsa pomyślcie sobie o Adrianie 😀
To teraz pan Majewski 😀 Jest dobrze !
Jest szansa na złoto drugie 😅
jeszcze dekoracja Zielińskiego, wspaniale zobaczyć, jak się cieszy !
Jej, cudownie, CUDOWNIE!! 🙂
Nareszcie coś ruszyło z medalami! 💃
Nie mogę z komentatorów 🤣
Brawo Tomek Majewski ! 👍
Jeszcze ostatnim rzutem poprawił wynik 😀
Proszę, wspaniały wieczór 🙂
Ominęłam hymn... i to 2 razy 🤔
Tylko raz 🙂 (dekoracji kulomiotów nie było jeszcze), ale pewnie niejeden raz pokażą.
Chyba pierwszy raz słyszałam hymn "puszczony" 2 razy - tak długo trwało wciąganie flagi. Chyba wszyscy byli zaskoczeni, gdy dźwięki "Jeszcze Polska" rozległy się po raz drugi. O wiele fajniej brzmi "w dwóch zwrotkach".
Masa ludzi śpiewała hymn.
O, myślałam że drugi raz przeoczyłam 🙂
Dzisiaj możemy mieć kolejne emocje związane z podnoszeniem ciężarów. Startuje Arsen Kasabijew. Co prawda jest kontuzjowany, ale może zrobić niespodziankę. Za to chyba jutro Marcin Dołęga - jeden z faworytów do medalu.
Lada moment siatkowka sie zacznie. 👀
Roznosimy Brytyjczyków aż miło. 🙂
Po Euro 2012 mila odmiana. ;>