Voltopirowe Zamówienia zbiorowe

ja z neimiec moge odebrać jesli albo dojdzie do przyszlego piatku, albo tydzień pozniej (pozneij za kolejny ....). pomiedzy to tez nei jest jakis wyczyn, ale poprostu wtedy tam po DE adresem bede na weekend.
za duzo nie ma co przedluzac - zeby nie wykupili nam okazji, ale jak bedziemy wrzucac do koszyka to sadze ze zarezerwują...

dla ułatwienia :
promocje są głównie w zakładce  (i tych w tych co sie rozwijają ... duzo tego...) aktionen i schnapppchen
no wlasnie nie chcialabym przedluzac zanadto terminu wlasnie ze wzgledu ze promocje sie moga skonczyc.
dowiedzialam sie od znajomej często kupującej w kramer, ze z wymianami, zwrotami itp nie ma zadnych problemów, ona np czesto bierze po 2-3 rozmiary do przymiarki, jak cos nei pasuje - poprostu oddaje. sklep to akceptuje i nawet sugeruje 🙂 to też wielki plus.
Okej,
na razie zglosily sie Gaga_, horse_art, anai do potwierdzenia i ja. ktos jeszcze?🙂
Kayra   Kucusiowy wariat :P
26 lipca 2012 21:47
Sorrki, ja mogę dopiero po 10, nie będę mieć wcześniej kasy 🙁
Okej, do zamowinia doszla majeczka, anai potwierdzona 🙂

Dzeiwczyny, wazne info.

Kurs euro przeliczamy na 4,20.

Konto do wplat podam dzis do wieczorem 🙂

Czy ktoś byłby chętny na zamówienie takiej derki przeciwmuchowej?

Mam jedną taką i zdecydowanie chcę jeszcze drugą. Derka jest zapinana pod samą szyję (ma nawet czapeczkę na uszy), z solidnego materiału, bardzo wytrzymała, naprawdę super trudno ją zdewastować. W komplecie ma też maskę na łeb, poza tym klapę pod brzuch, dużą zakładkę na ogon i tyłek, dodatkowo pasy wokół tylnych nóg, więc nawet jak koń jest maniakiem tarzania się, to jej z siebie nie zsunie w żaden sposób.

http://hypostore.nl/sectolin-vliegendeken-combo.html

Derka normalnie kosztuje ok. 70€, ja mam w tej chwili ofertę 45-55€ (jeszcze nie wie, który sklep finalnie wybiorę, ten, który da najlepszą cenę) 😉. Jeśli dobiorę jeszcze dwie osoby, to koszt wysyłki z Holandii do PL będzie wynosił ok. 10 €.
czy byłby ktoś zainteresowany zamówieniem z http://www.equestrianclearance.com ?
Quanta jak jest rozmiar 145 to ja się pisze.  😉
czy mógłby mi ktoś pomóc w zamówieniu z ebaya? dokładnie sprawa płatności :kwiatek:
Hej, czy wie ktoś może gdzie można w zagranicznych sklepach dostać bardzo grubą rakietę pod siodło?
Okej, chcialam przypomniec, ze do jutra zbieram zamowienia z Kramera🙂
na razie zamowila: Horse_art, Anai, Gaga_ i ja 😉
Gdyby ktos byl jeszcze chetny - zapraszam.
A dla tych, ktorzy juz zamowili a chca wplacic pieniazki:

60 1140 2004 0000 3702 5987 4065

Oliwia Żulczyk,
ul. Chodkiewicza 1/7
70-344 Szczecin

Przypominam ze przyjmujemy kurs 4,20 do przeliczenia oraz ze nalezy doliczyc 20 zl kosztow wysylki 🙂
Londstreet   Biszkopt z czekoladą
03 sierpnia 2012 16:47
Ma ktoś może konto na www.bokt.nl/markt/ lub umie język i mógłby mi pomóc z zamówieniem? PW.  :kwiatek:
Nie robi ktoś zamówienia z ebay od reitsportklawunde ? chetnie się przyłącze
UWAGA

Za ok. 2 tygodnie (będę jeszcze pisać) zamierzam robić zamówienie z ebaya:

KLIK

Najprawdopodobniej chciałabym aby rzeczy przyszły bezpośrednio do Polski, więc wysyłka może być droższa (ok 15-30 euro do podziału)
Czy ktoś będzie zamawiać z Kraemera ? Ewentualnie czy ktoś jest skłonny zrobić zamówienie ? (posiadam konto pobierające sporą prowizję od zagranicznych przelewów)

http://www.kraemer-pferdesport.de
niestety juz zlozylysmy zamowienie🙂
ugh ale mam pecha ..... Pilnie butów dla konia potrzebuję  🙁
xxagaxx podany link nie pokazuje żadnych aukcji tego sprzedawcy. Możesz podesłać tutaj lub mi na PW link z rzeczami przez niego wystawionymi? Bo niewykluczone, że niemiecki Ebay mnie pokonał...  😡

Z góry ślicznie dziękuje  :kwiatek:
Będę robić zamówienie na produkty BR, mogę dobrać chętnych do końca przyszłego tygodnia :kwiatek:

Mam już sporo ich produktów, są naprawdę świetne jakościowo, solidne i przede wszystkim bardzo ładne 🙂
Mogę polecić szczególnie ochraniacze Pro Max - super wybór kolorów, a komplet na 4ry łapy razem z kaloszami kosztuje 399 zł:

Real foto używanych ok. 2 miesiące ochraniaczy:

Mają też przepiękne ogłowia, np. Bathley:

Albo Kingston:

Robią ekstra derki, naczółki, owijki i w ogóle całą masę wszystkiego 😉

Więcej zdjęć real foto wrzuciłam w albumik w galerii:
http://re-volta.pl/galeria/album/3595

Strona producenta to www.br.nl - ale ma beznadziejną nawigację. Lepiej chyba oglądać fanty na stronie holenderskiegho sklepu www.agradi.nl - tutaj też można mniej więcej zobaczyć ceny.
Jeśli ktoś będzie chciał się podczepić, to proszę o PW.
mam na pace karton z karmera 🙂😉)) przyszedł przed zapłaceniem, wiec spora niespodianke zrobili i mi i znajomej do ktorej przyszło 🙂 jeszcze nei przegladałam dokladnie, widzialm tylko czaprak , mase cukierków, owijki, kamizelke i buty🙂 a i koszulke - moja...niestety nei ten kolor i nie ten wzór 🙁
horse_art, a widziałaś moją kurtkę może?
HV POLO? fioletowa? no...to własnie ta kamizelka chyba :P nie rozpakowywałam - jest w woreczku... ale wyglada super - piekne logo  😍
HV Polo, granatowa miała być, ale fioletowa też ok 😉
Anai - przepatrze wspolnie z horseart jak przywiezie paczuche🙂 gdyby cos bylo nie tak - postaramy sie wymienic. Mysle ze roznice moga wynikac wlasnie z tego ze wyprzedaz i predko schodzilo... horse_art, kiefy wpadasz do szvzecina?🙂
faith, kolor mniej ważny, rozmiar jest istotny 😉 Daj znać, co tam przysłali. Ale szybcy są!
spojrzałam na rachunek - navy, i aż poleciałam do auta bo wydawało mi się że taka śliwkowa byla... a no i faktycznie mam zaburzenia :P - jest granatowa 😉 przepraszam za pomylke:P a bo wsztsko w odcieniach fioletu, ogladałam w słabym oswietleniu wiec jakoś tak wyszło 😉

tylko moja koszulka nei ta co chciałąm.... ale nic... moge komuś oddać, jakby ktoś chciała...bardoz piękna, ale nie mój kolor i nei ten obrazek 🙁 (taka jagodowa jakby...niebieski troche?)

a jakie zamiesznie było... przyjezdzam, rozpakowywianie koni, rzecyz idt (bo przejechalismy rajdem i autem) a znajoma mi zaczyna taka z lekka zdenerwowana i zagubiona /przestraszona coś tłumaczyć ze coś dla mnie ma, ze te krime/kreme i krime... ze coś o czym rozmawialyśmy, pisalysmy ze duza paczka krime... ja ne do konca biegly ten niemiecki to mysle no kurde co za krem/maść, ja pierdziu, co ja pochrzamniałam w tych mailach (odnośnie tego naszgeo spotkania)? o mnie gdzieś prowadzi, ja już z lekka przerażona... a tu karton z kramer  😜
no ja.... nie zorientowalam się ze kramer po niemiecku w skrócie wymawia się krima/krame 😀 a ona (i ja) zdziwione byłyśmy bo niemiałyśmy informacji że paczka przyjedzie teraz, przez zapłaceniem jeszcze... więc się nie zorientowałam o co chodzi, ona sądziła pewnei ze wiem, wiec w kółko krima... zamiast "paczka ze sklepu" 😉))

faith - postaram się jutro, a skan rachunku zaraz ci prześle - bedzie szybciej

pisz w razie w w jakich godzinach bedziesz i gdzie, ja to 16😲0 jestem na pogodnie w razie w, wiec mozna mnie zlapac, po 15:30 jest tez Gaga w pilchowie raczej🙂

Okej, paczka jest u mnie, jutro wysle ci kurtke Anai 🙂😉))
a coś ktos bedzie zamawial teraz z Krima ?  😎
Pytanie do osób, które robiły zakupy u gościa reitsportklawunde. Czy płaciliście te 6,50 euro za wysyłkę przy każdym zakupionym towarze? Kupiłam sporo rzeczy, ale jak mi facet podliczył wysyłkę za każdą jedną pierdołę to się podłamałam...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się