hugolina009 bardzo fajne zdjęcia, 3 jest świetne 😁 armara no właśnie szczotki nie są tak dobrze dopucowane ,myłam ją wczoraj dlatego taka lśniąca była, ale dzisiaj już zaliczyła tarzanie 🤣 jestem dumna z siebie bo ogon jej dopucowałam prawie do bieli a ona nigdy nie miała takiego, ciężko się ją myję oj ciężko 🙄 Koniczyna dzięki
Cordkowa Piękne zdjęcia ! Jak mi się marzy, żeby ktoś zrobił nam takie zdjęcia... a to z dzisiejszego terenu i pławienia koni (Pływałam z dwoma końmi ! :konik🙂 (jakoś taka byle jaka, bo wycięte z filmików...)
patid1220 bardzo dziękujemy :kwiatek: pampera jak mi się marzy żeby pławić się z moim koniem, on nawet kopyta nie chciałby zamoczyć 😂 pierwsze zdjęcie śliczne 🙂
joakul, aaa 🙂. To pewnie ten sam Jaworski 🙂. kattajka, ale ładnie wygląda w takim kolorze! 🙂 patid1220, piękna 😍 hugolina009, uwielbiam konie z jabłuszkami! 😀 Cordkowa, piękne zdjęcia 🙂 pampera, no nie, kolejna, która pływa! Zazdraszczam 🙁 armara, pierwsze jest obłędne 😜 A na drugim jaki przystojniak!
patid1220, mtl dziękujemy :kwiatek: Cordkowa zdjęcia w kałuży wymyśliła fotografka Asia Chałas, której bardzo dziękuję za piękne zdjęcia :kwiatek: Twoje zresztą też zwalają z nóg 😉 wymodelowana Cykado zawsze dostaje jabłuszek na lato i ma takie piękne złote pośladki 😁
wymodelowana mam chyba ze 40 fotek a na żadnej tego nie widać dobrze, ale na lato robią mu się takie mocne rozjaśnienia na brzuchu i pośladkach 😁 w słońcu to wygląda jak u achałtekińca, tak się błyszczy ładnie, jak złoto. Ciężko to na zdjęciu uchwycić, mam tylko coś takiego, ale ogon zasłania większość :/
amara no nie wiem, Cordian jest bardzo antywodny niestety 😂 jakie fantastyczne pierwsze zdjęcie, lubię te "myjkowe" zdjęcia 😀 wymodelowana dankeschön :kwiatek: Nirv masz bardzo zgrabnego konia, jest fotogeniczny 🙂 hugolina009 dziękujemy 😉
wymodelowana,Lovecruellove, dzięki 😉 Cordkowa, dzięki, to chyba jego jedyna zaleta 😁 bo ani to nie skacze, ani nie jest jezdne, aczkolwiek do zdjęć pozuje 😉 Pinesska, dzięki! Brzask też niczego sobie 😉 czyżby etap szukania siodła zakończony? 😉
Nirv, tak 🙂 siodło profesjonalnie dobrane przez trenera. Twarde jak cholera, ale już się przyzwyczajam moimi czterema literami 😉 tu w trakcie przymiarki
patid1220 zazdroszczę Ci tych małych łaciaków. Jeśli kiedykolwiek miałabym kupować drugiego konia to na pewno byłby to tinker. Ile sztuk liczy sobie to stadko? Wszystkie są Twoje? Gavi to arabka? Pinesska szczerze- to uwielbiam Waszą parę! I mimo, że o weście nie mam zielonego pojęcia, to często wpadam do wątku west po to, żeby poszukać Waszych zdjęć. 🙂