Posiadasz 12 734 Equus
Masz 0 Kuponów
Posiadasz 1 119
🙄 nigdy nie wbije tych diamentow wiecej.. Poza tym w ogóle jakoś kiepsko idzie :c
Ja chyba rezygnuję, zdecydowanie za dużo czasu na to trzeba poświęcać :/ Od biedy mogę ze 30-40minut dziennie poświęcić, ale tutaj niestety żeby coś osiągnąć trzeba siedzieć praktycznie non-stop...
ja też już coraz mniej siedzę, jakoś nie mam zapału, za wolno to idzie, tylko kupony trzeba kupować by iść dalej :/
Ja wchodzę co te 6 godzin jeśli mam czas, ogarniam konie, ale niestety że nie mam PD to mam tylko jednego, którego wysyłam na zawody, bo reszta nie wytrenowana. 🙄
W końcu wybiłam się z tego mojego szóstego miejsca w voltopirach 🏇
ile musi miec kon jak sie go usmierci zeby dostac kupon?
o to jeszcze troche :| CzarownicaSa ja poprosze krycie dla Midnight
Karino1998 musisz mi podać oprócz swojego nicka jeszcze imię klaczy, dla której ma być pokrycie.
voltopiry działać bo idziemy w górę!!!!
Użytkownik MidnightDream klacz Midnight
Cierpienie - skoncyzlz mi sie PD ... Ale mam OM ale wykorzysta je na jakiegos lepszego konia... CzarowniczSa ja poprosze jednak dla klaczy Moon użytkownik MidnightDream :kwiatek:
mogę dołączyć do waszej drużyny ? (obiecałyście mi to jak zaczęła sie ta wersja próbna ) 😀
wygrałam 135 dimentów w wyzwaniu😀
są jakieś wolne miejsca w voltopirach? mam 5900 diamentów i z każdą chwilą ich liczba rośnie 🏇, teraz jestem w r-v.
Muszą Cię najpierw wydalić z re-volty
w Voltopirach jest jedno wolne miejsce, dla Ciebie
dzięęęęęę-kuuuuu-jęęęęęę :kwiatek:
Kto przejmie moje konta? Nie chce mi się już w to grać :/ Za dużo czasu, za mało zabawy.
Podeślij jakiegoś lepszego konia na rosolowa :kwiatek: bo nie mam za co zdobywać diamentów 😤
Jeszcze nie mam 10 koni, więc nie mogę wystawić zarezerwowanych :/ Ale zaraz na PW wyślę Ci nick i hasło, to sobie coś wybierzesz i pokombinujesz 😉
Notarialna - kliknęłam, by zobaczyć i od raz przeciwko mi dało 😀 hahaha dobrze to ustawiłaś
Drużyno proszę o wsparcie w kłusie i ujeżdżeniu, bo brak mi koni 😀
Wam też lata UFO z diamentami.Ja złapałam 100 diamentów i Chmurkę.
Mi tylko 300 equus latało.
Mi też właśnie wcześniej tylko jedno UFO z equus latało, a dzisiaj taka podwójna niespodzianka.
Potrzebuję do pokrycia dobrego ogiera QH. Któraś ma? 🙂
O jakie fajne zmiany wprowadzili 🙂 No to jeszcze 5 osób do Voltopirów! 🙂