Kącik WKKW

No to dawaj, potem jedziemy do Dziona na fotki 😀 Koniec Offtopa 🙂
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
30 lipca 2012 15:05
Miyako, a masz 3 kanał włączony? Ja też oglądam na eurosporcie i mam wszystko o czasie.
Miyako na Eurovision jest chyba szybciej, włączyłam na Londyn i było z opóźnieniem 😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
30 lipca 2012 15:08
gdzie zawodnik nr 27?  👀
zarzuci ktoś linkiem gdzie jest na bieżąco i z normalną prędkością?
Miyako   聞こえる昨日の叫びが。
30 lipca 2012 15:08
Eurovison właśnie mam. Gorzej mi re-volta chodzi przez oglądanie, zanim napisze i wyślę to trochę czasu mija 😁
dempsey   fiat voluntas Tua
30 lipca 2012 15:09
oglądałam kilka pierwszych przejazdów i raz kamera pokazała taką przeszkodę jakby "cielętnik", potrójna ciasna serpentyna między kawałkami ogrodzenia, taki ciasny zygzak, trochę jak w zaprzęgowym krosie.
pozornie proste, bezpieczne a jednak niezły sprawdzian takiego boeinga jak tam startują  😜 skrócić z tego dzikiego tempa i ciasno zawinąć..  ale może mało medialnie to potem już tej przeszkody nie pokazywali...

aha, i nie mogłabym stać jako widz koło tego zeskoku. nie, to nie na moje nerwy..

edit: znalazłam miejsce w sieci, gdzie publikują na żywo kolejnych zawodników, tych co ukończyli, tych co są w tej chwili na torze i tych następnych oczekujących na start:
http://www.london2012.com/equestrian/event/eventing-team/phase=eqx403200/index.html

Czy ktoś ma link do planu krosu?  :kwiatek:

(BTW bardzo źle mi dzis idzie pracowanie  :oczy2🙂
30 lipca 2012 15:10
Oglądam na eurovision i teraz nr 28 wyjechał z areny, opóźnione czy nie?
Śmiesznie ten z RPA (28) jedzie, totalnie na luzaku tempem bardziej parkurowym niż crossowym 😀
zawodnik 27 ma eliminację,nie podoba mi się zad konia zawodnika z RPA
30 lipca 2012 15:12
Perlica,
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html?video_id=1308

Jak załaduje Ci się obraz, pod spodem na zółtym tle 03Live.
30 lipca 2012 15:12
29 na pierwszym członie wody przy lądowaniu walnął twarzą w konia czy mi się wydaje?  🤣

DeJotka  🙇 a za co?
Facella, odśwież 😉 na eurovision 29 już jedzie 🙂

chyba trochę się pogubili w tej wodzie 🤣

ładny siwek wyjechał 😍 o, stopka 👀
30 lipca 2012 15:13
właśnie 30 startuje, chyba ok? tzn. jak ja piszę to on już po starcie  😁
29 na pierwszym członie wody przy lądowaniu walnął twarzą w konia czy mi się wydaje?  🤣

DeJotka  🙇 a za co?

zabij,nie wiem. widziałam tylko przy nim dopisek,że wyeliminowany. Nie wstrzymali zawodów więc pewnie nic poważnego
w moim przekazie chwilę temu wystartował siwek z 30
JARA, dziękuję 😉 ale CZAD  🤣
dempsey

ktory to numer przeszkody o ktorej mowisz?
bo ja takiej nie pamietam z opisu krosu ze wczoraj.
ruszył Hoy 😉
30 lipca 2012 15:17
jest lista z korektą opóźnienia, Paweł o 18.11 czasu naszego.
na tej stronie KLIK zaktualizowali czas startu zawodników. Spisak jedzie o 18:11 naszego czasu 😉 na razie przynajmniej.
(pisane równocześnie z Facellą)
dempsey   fiat voluntas Tua
30 lipca 2012 15:18
ktory to numer przeszkody o ktorej mowisz?
bo ja takiej nie pamietam z opisu krosu ze wczoraj.
właśnie nie wiem, co gorsza nigdzie jej potem nie widziałam. może z wrażenia pomyliłam przeszkodę ze startboksem  😁  👀  ale nie, bo to były takie ogrodzenia jak z żerdzi. 
Gillian   four letter word
30 lipca 2012 15:20
no to już nie obejrzę Spisaka, cholera no! :/ można gdzieś potem zobaczyć powtórkę?
co za plaster ma na nosie koń Hoya?
30 lipca 2012 15:20
z ujeżdżenia można było na stronie TVP (-;

Perlica, wszystkie konie mają takie plastry, podejrzewam, że to po to, aby sobie ich nie obcierały w przypadku takiej gleby jak np. miał Japończyk, koń zarył nosem w ziemię.
30 lipca 2012 15:21
Perlica, żeby chrapy się nie zapadały podczas wysiłku i cały czas się dotleniał.
30 lipca 2012 15:22
JARA, nie wiedziałam o takim patencie  😲 zawsze myślałam, że to po to, tak jak napisałam w edicie w poprzednim poście...
JARA, też pierwszy raz słyszę, ale to zmyślne.
Amerykanka odwinęła bata na wędkę i przywaliła siwkowi, nie sądziłam że w wkkw się uderza batem tak samo jak na wyścigach.
Hoy prawie wyleciał po zeskoku 🍴
dempsey
😉 chyba jest tak jak piszesz, bo nic takiego nie  zauwazylam  🙄

30 lipca 2012 15:25
Perlica, Paweł tak potraktował konia w Jaroszówce, jak nie chciał do wody wleźć. widać można.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się