Kącik WKKW

Makrejsza   POZYTYWNIE do przodu :)
29 lipca 2012 12:58
O kurde wiedze ze ktos tam wczoraj wykręcił 40 kilka %  🤣
Z jakiegos powodu czy tak przygotowany?

rzeczywiście wczoraj facet z Rosji dostał 80 pkt karnych - z tego, co widziałam, to zwierzak był wybitnie rozkojarzony, bał się budek sędziowskich. Niestety, trochę podsypiałam (nie dlatego, że było nudne, zmęczona byłam  🙄 :icon_rolleyes🙂 i szczegółów nie powiem...

czy ktoś wie, jak mogę ściągnąć na dysk wszystkie przejazdy???
ale z koszmarek 🙁 jak tam pada!
No właśnie, burzę słychać :/ Oby się w ciągu pół godziny wypogodziło 🙂
kujka   new better life mode: on
29 lipca 2012 13:05
10 minut przerwy, wiec start Polaka sie przesunie.
ale dobrze, pogoda straszna :/
29 lipca 2012 13:06
A ta przerwa nie jest planowana? Wczoraj też co kilka przejazdów równali.
Nie nie, wyświetlił się komunikat, że przerywają ze względu na złą pogodę.
Bo z tego co kojarze Dibo jest w kadrze B, a skoro kadra A ma zdrowe i w formie konie to sie nie zalapal do skladu
crazy, aha, chociaż jestem lekko w szoku. Aż żal ściska jak się patrzy na niemiecką ekipą i myśli o WKKW u nas w kraju 🙁 Kiedy u nas tak będzie, echh...
Nigdy, Dzionka... A napewno my tego nie dozyjemy.

Inna kasa inne zaplecze... Tam co drugi niemiec zyje w jakis sposob z koni... u nas to przepasc.
Spisak teraz!
Nie żeby własnie teraz zwiesił mi się internet...
ja myślę, że za dużo ludzi teraz ogląda... u mnie tak muli, że nic prawie nie widziałam 🙁
54,80
29 lipca 2012 13:43
Fajnie pojechał - 54,8 pkt, 38. jest teraz
cataleya   Plajta - i'm lovin'it !
29 lipca 2012 13:44
Jest ok!  🏇
Ja oglądałam tu:
http://www.eurovisionsports.tv/london2012/index.html?video_id=1308

i się nic nie cięło. Ładnie pojechał. Nie znam się, ale mniej punktów karnych bym mu dała 😀
"did really goood job"  czyli p. Trener zadowolony 🙂😉)
moim zdaniem troche zanizona ta ocena, ale coz  😉
Facella   Dawna re-volto wróć!
29 lipca 2012 13:51
ja oglądałam tam gdzie Dzionka, super jakość!
wydaje mi się, że za bardzo gonił Waga, mogli troszkę zwolnić, bo obaj wydawali się spięci. Pawła można tłumaczyć stresem, co się przełożyło też na konia. chętnie usłyszałabym uzasadnienie oceny, z czystej ciekawości, co było nie tak. ale kurczę, podobało mi się.
29 lipca 2012 13:52
No właśnie, chętnie zobaczyłabym arkusze sędziowskie... Jest taka możliwość?
kujka   new better life mode: on
29 lipca 2012 13:52
a mi sie cielo non-stop... a z tej Twojej strony w ogole nie rusza. widac net mam cienki.

edit: juz wiem 😉
O rany, wlasnie pokazali rozprezalnie i ktos sobie na niej piaffowal 🙂

Moj internet pokazuje wszystko z opoznieniem. Wlasnie zobaczylam Tajlandke, ktora zrobila na mnie mega pozytywne wrazenie. Rosjanin mi sie strasznie nie podobal 🙁 Wedlug mnie Bialorusin powinien dostac wiecej punktow od niego, ale za cienka jestem na takie osady. 😉 Nie moge sie doczekac Pawla
Pawel fajnie🙂 jedna zmiana lotna srednia, ostatnie zatrzymanie srednie i faktycznie trochu sie spili chlopaki, ale 63% mniej wiecej mysle ze jest niezlym wynikiem🙂
asior   -nothing but eventing-
29 lipca 2012 13:59
Facella, fakt, wydawalo Ci sie, bo nie gonil.

W lopatkach moze troszke za szybko, ale mysle ze to bardzo dobry wynik jak na Waga.
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
29 lipca 2012 14:00
Ciąg dalszy o 15:30
Facella   Dawna re-volto wróć!
29 lipca 2012 14:04
faith, jak już jesteśmy przy lotnych, to Włoszka jadąca przed Pawłem nie dogadała się z koniem w tym samym miejscu i zrobiła zmianę przez kłus, a uplasowała się wyżej. nie oglądałam zbyt uważnie tego przejazdu, może ocena była słuszna biorąc pod uwagę inne elementy.

asior, takie odniosłam wrażenie, laickim okiem (-;
Oglądałam w HD - widać było ogromne emocje, ale imo super przejazd ! Naprawdę gratulacje!. Różnice nei są duże do czołówki mniej niż jedno wyłamanie, także trzymam kciuki za dobry wynik  💃 🏇
No mi tez sie wydaje, ze jednak sedziowie maja swoich ulubiencow 🙁
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
29 lipca 2012 14:08
Będzie szansa zobaczyć gdzieś przejazdy poprzednich zawodników?
Widać było duży stres, ale ja także uważam, że to był dobry przejazd. Nie mogę się doczekać crossu! 😅
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się