halo, zdrowia dla syna! :kwiatek:
wrotki, Ktoś - jestem zielona jeśli chodzi o wkkw jako takie, procedury i przepisy, ale czy dobrze rozumiem: Wasza juniorka została na początku crossu poniesiona przez konia, po jego opanowaniu kontynuowała jazdę i w momencie gdy najeżdżała na dalsze przeszkody, mając przy tym pełną kontrolę nad wierzchowcem została wyeliminowana..? Jaki było uzasadnienie takiej decyzji sędziego? I czy to jeden sędzia stał za tą decyzją?
Przepraszam za głupie pytania, ale w głowie mi się to nie mieści! Interweniowaliście jakoś? 👀
Nie widziałam, nie byłam, ale po tym co tu wszyscy piszą - dziewczyna wykazała się bardzo dużą odwagą, rozsądkiem, opanowaniem i zimną krwią! A przecież jak taki ambitny koń zacznie galooooopować to weź człowieku go zatrzymaj. Aż mi się jej żal zrobiło 🙁
amnestria, dokładnie tak jak piszesz....interweniowaliśmy,ale nie ma trybu odwoławczego od takiej decyzji.taki life 😉
decyzja była absolutnie jednoosobowa...człowieka,który formalnie miał do tego takie prawo.
zresztą,życie toczy się dalej,nie wracamy do tego.mam tylko nadzieję,że jeżeli -odpukać-Marcie znów zdarzy się taka sytuacja,nadal nie straci zimnej krwi 🙂
titina uderz do Kasi na FB, ona zalatana, z imprezy na impreze, raczej odpisuje🙂
No właśnie przez Fc też poszło po Sopocie, i 0 odzewu. Spróbuję jeszcze raz , może się jednak uda 🙄
Ja wchodze na kazda strone i kazdej zjecie u Kasi normalnie... zadnych hasel
czy ktos wie dlaczego Sopot odwołany ?
Paweł Spisak i Wag jadą jutro o 14.26 olimpijski czworobok... Można to gdzieś w internecie obejrzeć? Google wypluło mi tylko relacje on-line z otwarcia :/
agnesix, dziękuję, znalazłam sama wpisując nieco inne hasło w google. Tylko że jak patrzyłam na plan transmisji, to jutro jeździectwa o tej porze nie będzie, nawet online :/ albo jestem ślepa i nie widzę.
Mi się zdaje, że transmisje są jak startują nasi. W skokach nie mamy reprezentanta i nie ma też transmisji żadnej oprócz finału.
Tu jest jakiś plan, ale też dziwny.
terminarz
patrzyłam tu:
http://londyn2012.tvp.pl/plan-transmisji i wtedy, gdy jedzie Paweł, nie ma transmisji online /-;
czas pojechać do Miłosnej.. nie biorę aparatu! mam dość zawodów :P
I tu też
http://londyn2012.tvp.pl/7808517/wkkw-indywidualnie-ujezdzenie-druzynowo-dzien-2O 14.15 jest relacja na TVP Sport, prawodpodbnie będzie relacja ze startu Pawła Spisaka 🙂😉
Wega super!
A teraz Bialorusin, gdyby jego kon byl wyzej ustawiony, to calkiem fajny obrazek by robili
Wlasnie zaraz kcuiki mi odpadna przez trzymanie, 🏇
I tak nie jest zle, mi sie podobalo tez jak jechal, potencjal jest i w dobrym kierunku to zmierza 🙄
Ja go pamietam jeszcze zupelnie dzieciakiem, to ze w ogle na IO tafil to wielki wyczyn przy tym jakie mial naprawde slabe warunki do rozwoju.
Sluchajcie, a ten Butts Leon (jezdziec Ligon Nina Lamsan), to kon z pod Junga, czy cos zle kojarze?
Naprawde dobrze jechal, Rosjanin troche sie spial chyba , bo kon ruchowo bardzo dobry,
Ty jeszcze kciukow nie trzymaj bo nie zadzialaja pozniej, teraz odpoczywaja pewnie,
Odpoczywaja az do 13.26 (czy 14, bo mi sie myla juz godziny, na bialorusi jestem :icon_rolleyes🙂.
W kazdym razie sledze pilnie i tez zamierzam trzymac 😉)
13.26 ichniejszego czasu, czyli godzine pozniej u nas🙂
A ktos wie czemu kon Junga ma zmienione imie juz tylko na Sam?
Słuchajcie, dałoby radę ściągnąć skądś wszystkie przejazdy z wczoraj i dzisiaj??? ktoś może mi pomóc?
oglądam na bieżąco i widzę, że kobieta jedzie z napierśnikiem, to jest dopuszczalne? pytam, bo nie wiem.
Paweł na pewno jedzie o 14.26, nie było zmian na listach? bo jak go przesuną wcześniej, to nie zobaczę )-: edit: no niby nie...
Wczoraj też jeździli z napierśnikami, więc chyba jest dopuszczalne 😉
W WKKW mozna jechac z napiersnikiem.
ok, dzięki wielkie :kwiatek:
Arimona
Butts Leon to był podstawowy koń Dibowskiego.
crazy
Sam to jest jego oryginalne imię, reszta to dodatki sponsora, chyba ? Koń właściciela nie zmienił, tzn od 2011 jego właścicielami jest rodzina Jung + DOKR (cokolwiek to jest).
Aaa czyli dobrze mi sie kojarzyla ze kon z pod jakies slawy wkkwoskiej, ale nie trafilam 🙂 :kwiatek:
O kurde wiedze ze ktos tam wczoraj wykręcił 40 kilka % 🤣
Z jakiegos powodu czy tak przygotowany?
Na IO kon nie moze miec nazwy sponsora w imieniu, dlatego wszystko jest poucinane 😉
Co do nowej amazonki Leona - ma dopiero 20 lat, w zeszlym roku Leon trafil do niej, a ona sama zaczela brac udzial w zawodach *** i otrzymala od FEI nagrode dla wschodzacej gwiazdy WKKW 😉 W sumie ciekawe, ze wydali majatek na konia, ktory pewnie ostatni raz bierze udzial w IO, bo ma juz 15 lat.
No ale bierze, chociaz raz, zakwalifikowali sie i brawa dla amazonki.
Nie znam tak dobrze konia, ale strzelam ze moze szykuja sie jeszcze na Badminton? 🙄
Nie wiecie dlaczego Andreasa Dibowskiego nie ma w Londynie?