Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

taggi   łajza się ujeżdża w końcu
27 lipca 2012 10:32
Amarosta - cudny kuń
pampera, equum - bardzo dziękuję. Jeszcze musi mi troszkę przytyć i będzie okej:-)
esperado dupka to nasz wieczny kompleks tym bardziej cieszę się z tego, co mówisz:-)
wątek zamknięty
Chłopaki  😉 
wątek zamknięty
Przyjemnie się ogląda zdjęcia z tego wątku po śledzeniu wątku stajni Analop... 🙇
wątek zamknięty
Monia - ten z nakrapianym zadzioszkiem do schrupania  😀
wątek zamknięty
Amarotsa Dzięki , chłopak ma dopiero 14 miesięcy więc zobaczymy co z tego wyrośnie ( jak wcześniej nie sprzedam )
wątek zamknięty
Dlaczego chcesz sprzedawać taką piękną mordeczkę?! Jest uroczy  😉
wątek zamknięty
Fredziae zgadzam się
To ja tu wstawiam jeszcze dwa zdjęcia moich czołgów 😁

wątek zamknięty
Czołgi godne pozazdroszczenia🙂
Miss mbalicka, ale świetne światło trafiłaś! 💘

Oj, a ja tydzień w stajni nie byłam i już się duszę...
wątek zamknięty
Thymos dzięki😉
wątek zamknięty
Amarotsa Dzięki , chłopak ma dopiero 14 miesięcy więc zobaczymy co z tego wyrośnie ( jak wcześniej nie sprzedam )

Chrupnęłabym go, gdybym miała finanse jak góra. Ale naprawdę, bardzo ładny.
wątek zamknięty
Być Jak na razie nie jest na sprzedaż , dużo osób się pyta o niego ,tylko cena mi nie odpowiada  😉 
wątek zamknięty
Podejrzewam, że za oko chwyta. 🙂
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
27 lipca 2012 20:31
Amarotsa dawaj Mondziola z pracy!!
wątek zamknięty
Kujka - sama sobie zdjęcia nie zrobię  😉 Mam wielką nadzieję, że jutro uda się Małża do stajni wyciągnąć. Muszę nagrać film i usiąść do kur'ów w końcu, więc może i jakieś zdjęcia będą. Mondzioł jednak dzisiaj był mocno wypalony i była "dupa" nie robota. Z drugiej strony się mu nie dziwię. Upał, a na hali jedna wielka powietrzna kiszonka  🤔.
wątek zamknięty
monia piękne chłopaki ! Ale fakt faktem - zakrapiany zadek bije wszystkich na głowę !  😁
patid1220 Tobie nie będę pisać, że masz genialne konie, bo to już wiemy  🏇
Amarotsa zaciągnij, zaciągnij ! Ja jeśli już jeżdżę to pod wieczór... owadów w miarę mało, nie grzeje tak.

A dziś ruszyłam zadek swojemu ! Nie było to nic konkretnego, bo mieliśmy posłużyć jako czołowi do galopu  😁
ale za to moja bratanica się przewiozła !

i ścierniskowe z czołowego galopu

wątek zamknięty
equum   Niech koń będzie z tobą.
28 lipca 2012 10:41
hmm znalazłam zdjęcie takiego pięknisia którego miałam okazję kiedyś dosiadać 🙂
+ wybaczcie za tą łapę to dość stare zdjęcie  😡
wątek zamknięty
pampera dziękuję  :kwiatek:  twój konik jest naprawdę słodki  😍  od pewnego czasu śledzę was i stanowicie doskonałą parę .

Ceros z dzisiejszej deszczowej sesji  😉  oczywiście zdjęcia Cierp1enie , bardzo dziękuję , są prześliczne i wszystkie super  😀 
wątek zamknięty
cataleya   Plajta - i'm lovin'it !
28 lipca 2012 21:25
Ha ha ale te owijki fajnie wygladają😀 plus za pomysłowość  👍
wątek zamknięty
monia heheh świetne zdjęcia i te owijki  😀
wątek zamknięty
monia nie będę oryginalna, ale śliczne kolorowe nóżki ma Twój koń!  😁
wątek zamknięty
Dziękuję bardzo  😉  nie raz trzeba zaszaleć  💃  💃  💃 
wątek zamknięty
Haha 🙂 było fantastycznie
jeszcze ja dodam Cerosa samego 🙂
szkoda tylko, że pogoda nam nie dopisała i musiałyśmy działać w ulewę 🙂 a za nami burza szła, więc musiałyśmy korzystać z ostatniej okazji 🙂 światło było fatalne, ale coś się udało wyklecić
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
28 lipca 2012 23:12
monia: pomysł z owijkami boski  😍
wątek zamknięty
monia: pomysł z owijkami boski  😍

Dzięki ale pomysł z owijkami był Cierp1enie ,  dawaj zdjęcia swojej siwej , jest urocza !!! dajesz tak mało zdjęć  🤬 
wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
29 lipca 2012 09:52
monia: bo nie mam zdjęć 😀  Siwa wygląda jak jedna wielka kupa ( zmieniła mi maść  :cool🙂 a jej nie moge wykąpać bo ciągle jej sie z noska leje ; D Nie chce żeby sie znowu poważnie pochorowała,chciałam ją wykąpać dzisiaj i na dniach porobić zdjęcia, ale właśnie z pięknej pogody rodzą sie chmury 🙂 .  A jakoś zdjęć takiemu brudaskowi nie mam ochoty robić 😀
Ale moge dodać coś z niedawnego pastwiska

To sie nazywa szczyt lenistwa i pazerstwa *.* Jeść trawę na leżąco w trakcie tarzania.
Swoją drogą widać tu jak strasznie spadła mi z mięśni przez tą chorobę  ; /  Teraz zabieramy sie do roboty !
wątek zamknięty
Z racji że swojego Klusia mogę oglądać jedynie na zdjęciach, to pozwolę sobie wkleić zdjęcia od Met  :kwiatek:
Klusek wersja fit  😂
oraz ze swoją nową miłością Kają
wątek zamknięty
equum fajne konisko !
pampera dziękuję  :kwiatek:   twój konik jest naprawdę słodki  😍  od pewnego czasu śledzę was i stanowicie doskonałą parę .

ojej ! Dziękuje baardzo !  :kwiatek: :kwiatek:

Pomysł z owijakami genialny !!!
My kiedyś z kolegą zrobiliśmy coś takiego:

Jego dwie zielone, moje niebieskie  😂

Nigna
jakbym widziała swojego ! Nie ma czasu na odpoczywanie, trzeba brzuch napełniać !  🏇 Mam nadzieję, że Siwa w końcu Ci wyzdrowieje do końca i będzie wszystko ok... No i zaczniecie regularną pracę, bo lubie Was oglądać na fbl'lu  😀
Cobrinha cudeńka !  💘
wątek zamknięty
Nigna -  😁 😁 zdjęcie obłędne
wątek zamknięty
Monia - Zdjęcia genialne, ale Cierp1enie to taki pomysłowy, szalony człowieczek więc zapewne każde kolejne zdjęcia będą super! Zastanawiałam się kim będziesz następnym razem  😉 Było Hindi z Sokołem, była wodna amazonka rodem z dzikiego zachodu, teraz Hippi  😀 Świetne!

Cierp1enie - zdjęcia rewelacja! Teraz do nas przyjeżdżaj!  🙂
wątek zamknięty
Amarotsa - do was wpadnę na 100%, szykuj Niemcy na mój przyjazd we wrześniu i Twojego karuska 🙂
tak a pro, to nie odciągniesz mnie od waszej stajni nawet na moment 😀
będziecie mieli mnie dość  😁
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.