patid1220 zawsze marzyłam o wielgachnym kopytnym z rozłupanym zadkiem,gruubym szyjskiem i długą,gęstą grzywą tak żeby ziemia dudniła mu pod kopytami 💃 ale serce nie sługa,zobaczyłam tą moją poczwarę:pokrzywione to to,bez grzywy w ogóle praktycznie 😁 ,ni to rude i łaciate..ale jakoś tak trafia do serca i co zrobić 😉
pampera Dzięki :kwiatek: Ja w sumie dopiero z nią zaczynam, także mam nadzieję, że zadek i szyja to dopiero będzie 😉 Pinesska Chłopaki się fajnie relaksują 😁 patid1220 ooo matko- konie czołgi! Są ogromne, ale piękne 💘
Pinesska jakie fajne miejsce ! Niestety u mnie las to jakaś jedna fajna dłuższa ścieżka do przejechania w 30 min stępem i tyle... Nawet nie ma jak pojeździć 😵 patid1220 Ja uwielbiam takie konie ! Kiedyś Ci je ukradnę 🍴 Zajmowałam się przez 3 lata kobyłką zimnokrwistą, która robiła w polu... a na feriach tego roku sprzedano ją handlarzowi...Charakter miała mega ostry i tylko ja się z nią dogadywałam. A potem oglądałam jej przerażony wzrok jak ją ładowali. Ojjj przepraszam ! Już nie zanudzam :kwiatek: mbalicka Piękne foki ! Baaardzo lubię tego typu zdjęcia 🏇 zduśka Piękne, piękne zdjęcia 😀
ze standardowego braku fotografa zrobiłam ostatnio filmiki na jeździe i dziś zmobilizowałam się i "poklatkowałam" je. Więc się pochwalę księżniczką - a co tam :-)
Amarotsa 500 kilo żywej słodyczy :kwiatek: taggi łuuuu to się nazywa dopiero kawał koniska 😀 śliczna jest 🙂 zduśka max jest obłędny 😍 tym czasem wrzucam mordkę Dementino 🙂 Jutro postaramy się zrobić jakieś zdjęcia 🙂 Jeździć nie będziemy jeszcze jakiś czas ale z lonży coś cykniemy 🙂