Witam wszystkich
Przepraszam, że odzywam się w tym wątku dopiero po pół roku od wydarzeń, ale zaraz po pikniku u nas wyjechałam na urlop, miała mnie zastapić znajoma w podziękowaniach ale widzę że nie zrobiła tego o co ją poprosiłam... A dopiero niedawno odzyskałam od niej listę osób które pomogły stajni.
Na wstępie chciałabym podziękować użytkownikom re-volty za pomoc, za rzeczy które od was dostaliśmy. Wielkie podziękowania dla użytkowników: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Faza
Rada Starszych
marta_sz
etosha
Sio
mikstura
Motylek🙂
TalciaJeszcze podziękowania dla Anny F, Marty M, Zuzanny P nie wiem czy to są osoby z forum czy nie, nie było liściku. Jeśli ktoś wysłał paczkę, a nie wymieniłam go to przepraszam, prawdopodobnie nieczytelne były dane nadawcy na paczce, albo liścik mi zaginął. Mimo wszystko jeszcze raz dziękuje :kwiatek:
A z aktualności z naszej stajni to z 15koni do stajni wróciło 10 koni, 8 dużych i 2 kucyki, jeden koń nadal jest u forumowej
guni92 :kwiatek: i kucyk też jeszcze mieszka u znajomych. Znajomi zabrali swoje konie do innych stajni, z tego co wiem to jeden przerobił stodołę na stajnie i trzyma swojego konia u siebie. Niestety właściciele są zmuszeni sprzedać jednego bądź dwa konie, ponieważ nie mamy miejsca na 12 koni, kucyki stoją razem w jednym boksie ale jeden z koni z braku miejsca musi stać w prowizorycznym boksie na korytarzu. Na wiosnę jeszcze wszystko zostanie poprawione, właściciele chcieli szybko postawić jakąś stajnię przed zimą a musieli jeszcze znaleźć czas na budowę magazynu by firma mogła zacząć normalnie funkcjonować.
22 grudnia odbyła się Wigilia w stajni, przyszedł miejscowy ksiądz i poświęcił nam stajnie oraz magazyn🙂 wstawiam link do zdjęć z Wigilii oraz filmik z pikniku.
https://plus.google.com/photos/114593908950352644069/albums/5824852255738520385?banner=pwaJeśli ktoś chciałby nas odwiedzić, zapraszamy. Każdy przyjaciel stajni Taxus jest mile u nas widziany🙂 POzdrawiam
Jeszcze kilka zdjęć z czasów budowania stajni
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.181047915361988.42700.100003703439074&type=3