Zdjęcia z wypadów w teren. Reaktywacja tematu!

ElaPe   Radosne Galopy Sp. z o.o.
17 lipca 2012 09:41
Emptyline: czy to nie górka śmieciowa w Radiowie?
emptyline   Big Milk Straciatella
17 lipca 2012 10:05
ElaPe W Łubnej chyba 🙂
17 lipca 2012 10:08
aha, chyba że tak. Nasza górka wygląda tak samo prawie.
z wypadu do ojcowa  🏇

By miyoko91

By miyoko91

By miyoko91
Livia   ...z innego świata
22 lipca 2012 16:12
lesio, ale super, Ojców jest przepiękny 🙂

My dziś też byliśmy, i mam takie nieco lepsze fotki niż zazwyczaj, więc pozwolę sobie wstawić 🙂 Koń był super, pogoda też fajna, bo ani za ciepło, ani za zimno, tylko ludzi sporo w lesie, ale to mamy opanowane 🙂

podoba mi się ten wątek 😉 śliczne fotki tu wstawiacie 😉

nie oprę się i też się pochwalę, chociaż w teren to ja właściwie tylko na rajdy jeżdżę... Góry Słonne i Bieszczady... Poniżej mała próbka z poprzedniego roku, bo teraz to już nikomu się nie chce robić zdjęć 😉

]

edit: oups ... nie wchodzą mi zdjęcia...
edit2 : weszły 😉
No obłęd! jedziesz na organizowany czy z własną ekipa i końmi?
Zorganizowany... nie wiem czy zasady pozwalają na reklamę - jakby co mogę na PW podać namiary na DOSKONAŁEGO organizatora 😉

nie mam swojego konia..... chociaż właściwie.... jeden szkółkowy ukochany jak własny więc troszkę konia mam 😉
no to czekam na PW... ja to ze swoim marzę o takiej wyprawie 🙂
wysłane 😉 polecam.... to jest nie do opisania i nie do oddania na zdjęciach... konie jak marzenie, jazda z galopami gdzie się da.... Poza tym organizator z poczuciem humoru i wyczuciem chwili 😉

np ostatnio podobała mi się spontaniczna pogoń za lisem na łące.... prędkość wyciskała łzy z oczu 😉 przynajmniej mi 😉 a może to wzruszenie? bo czasem serducho mało nie pęknie z radości 😉

na jednym z wyjazdów mieliśmy też gratis galop z sarnami z 500 m... Koniki oaza spokoju, równy galop a na obu stronach razem z nami pędzą sarny.... coś pięknego.....

albo jelenie... jesienią wielkie rogacze, wiosną łanie.... - nie, nie galopują z nami😉 czasem łaskawie pozwolą się pooglądać 😉

ufff... rozgadałam się... wybaczcie... ale ostatnio byłam w maju i już nie mogę się września doczekać....

edit: uściśliłam wypowiedź 😉
.
zaraz spróbuję sklecić jakąś galerię 😉 a tymczasem jeśli ktoś lubi oglądać filmiki to z październikowego rajdu mamy małą pamiątkę tutaj:

my jeździmy od 2 do 5 dni ale są też dłuższe

Ja jestem weekendowy rekreant, więc zwykle piątego dnia po południu mój tyłek mówi DOŚĆ! 😉

edit:przypomniałam sobie że weekend też kiedyś załapaliśmy

edit2:  najładniejsze dwie foty już dałam wcześniej więc nie jest łatwo wybrać 😉  wrzucam foty jak leci, nie tylko krajobrazy 😉

edit3: hamuję nadmierny zapał i redukuję ilość zdjęć do regulaminowych 10ciu  😡

co tam pogoda 😉 i tak jest cudnie:

czasem bywa też słonecznie 😉

mój Halny zgubił podkowę,żaden problem 😉 kucie na popasie 😉

Basior/maruder... 😉

Góry Słonne

sklejka galopów

galop po bieszczadzkich łąkach - bezcenne 😉

jesiennie

przez San (jedna z wielu przepraw)

gdzieś w lesie (lasy są tam cuuudne, a galop taką ścieżką wspaniały, szczególnie jak się trafi po drodze zwalone drzewko -  a trafia się nie raz  :emoty327🙂

.
oups; sorry... już się poprawiam i minimalizuję

my wynajmujemy koniki u organizatora.Czasem kiedy żałuję, że nie mogę mieć swojego konia stwierdzam, że w takiej sytuacji jak rajd mam większą swobodę ...to takie samopocieszanie na zasadzie "nie ma tego złego...."
Agnieszka Soszyńska zazdroszczę! Z miłą chęcią sama bym tam pojechała, ale swojej panny zostawić nie mogę, nie wybaczy mi. Obłędny krajobraz.
Agnieszka Soszyńska  wooooow  🤔 Twoje zdjecia  sa obłędne ! ! !    az ślinka leci ,a  jeszcze jak  piszesz o tych sarnach , lisach... to musi byc niesamowite przeżycie  😍
Agnieszka Szoszyńska, na filmiku podczas przejazdu przez rzekę wypatrzyłem 2 konie luzem - bierzecie takie dorosłe konie tak luzem w takie rajdy kilkudniowe?
własnie! tez mialam o to pytac ! na zdjeciu tez jeden sobie  łazi na luzaka  🤣
Może te dwa to takie koła zapasowe 🙂, jak się nie daj boże któryś obetrze, albo coś, to wsiada się na takiego zapasowego.
dwóch mężczyzn wymiękło, przesiedli się do samochodu 😉 no i luzaki szły do stajni 😉

jak zdarzy się kontuzja/obtarcie/cokolwiek to zmiennik bukmanką dojeżdża. Ale np ostatnio jeden chłopak dojeżdżał w trakcie rajdu to wzięliśmy luzaka w trasę...  bo akurat trafił się konik, którego całe stado toleruje. Ale to nie jest standard tylko wyjątki 😉
23 lipca 2012 08:02
Agnieszka, super zdjęcia! I jaki klimat 🙂
23 lipca 2012 08:20
Przepiękne zdjęcia
haha takiego rozwiazania zagadki sie nie spodziewalam . i  czemu mnie to nie dziwi ze to  mężczyźni wymiękli ! koniary to sa twarde  baby , tak łatwo sie nie poddaja  <bez obrazy panowie> ;P
kobiety górą  🏇

a poważnie:

mimo wszystko mam wielki szacun dla tych Panów bo ten wyjazd (chociaż bardzo krótki) nie był lekki ze względu na pogodę dnia pierwszego i długość trasy. Mogli zgrywać macho przed laskami ale przyznali się do "słabości".  👍

koni nie "uszkodzili" a pozostała nauczka  🤬 - do rajdu trzeba się PRZYGOTOWAĆ
zduśka   Zbrodnia, kara, grzech. .. litr wina
24 lipca 2012 07:14
Agnieszka Soszyńska pięknie tam masz !! zdjęcia super ! Zazdroszczę takich terenów !

a ja wczoraj zaciągnęłam wieczorkiem MsCarmen w terenik, taki króciutki po pobliskich lasach. Mam nawet jedno zdjęcie - artystyczne pod słońce. Autorem jest oczywiście MsCarmen  😁

Callisto standardowo anioł w terenie ale kucyk  😁 ... szatan  😂
24 lipca 2012 09:18
zduśka, to ciebie tam w tle trochę widać? Bardzo fajne foto 🙂
24 lipca 2012 09:21
haha, tak to ja  😉
cataleya   Plajta - i'm lovin'it !
24 lipca 2012 10:30
zduśka, powiedz że twój koń to jednorożec i stąd ten blask  😎 😎
25 lipca 2012 21:12
zduśka, powiedz że twój koń to jednorożec i stąd ten blask  😎 😎

dokładnie !!!  😉

a dzisiaj powtórzyłyśmy wypad na łączkę ale tym razem ja na kucu a MsCarmen pieszo z aparatem 🙂 .. czekam właśnie na zdjęcia  😎
Misskiedis   Jeździj nocą, baw się i krzycz na całe gardło!
29 lipca 2012 11:11
Temat to zdjęcia z wypadów w teren ale ja się wepchnę z filmikiem z galopu w zastępie, z obozu 😉
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się