Sonkowa- ja również zazdroszczę! naprawdę fajnie Wam to idzie 🙂 my dzisiaj mieliśmy cosik wyżej skoczyć, ale pogoda....jak zwykle krzyżuje plany ;< Czerpakowa- ajaj maszynka 🙂
drobna oj tak,sporo rozjaśniał. Jego obecne umaszczenie ukazuje zdjęcie ze skoku🙂 Na niektórych wygląda bardzo ciemny,ale niektóre fotki okropnie przekłamują😉
Czy wie ktoś coś o klacz Netanya po Canadian Winter? Czy jeszcze żyje bo w spisie klaczy stadnych na stronie Golejewka nie ma jej czy miała jeszcze jakieś źrebaki oprócz tych: Nabraska/ Freedom's Choice Nieglinka/Don Corleone Nechemia/ Enjoy Plan Nekanda/Forth of June Nepal/Jape Negril/Jape Niacyna/Two twenty two Będę wdzięczna za zdjęcia Netanyi i jej przychówku Z góry dzięki
Niedawno dostałam pod skrzydła młodego 2,5 rocznego ogierka do szlifowania, od dwóch tygodni się lonżujemy 🙂 a cudeńko wygląda tak 🙂 Dementino (Leone & Dolantyna)
Sonkowa ja Ci go kiedyś ukradnę, a że moja kobyła to bliźniak to podstawię ją wzamian i dopóki nie zajrzysz pod brzuch to się nawet nie dowiesz 😀iabeł:
edit: dodam jeszcze fotki Tadeusza na rekonwalescencji, już jest dużo lepiej 🙂
equum ale odmiana na brzuchu genialna, jakby nie był xx pewnie miałby srokaty wpisane w papierach 😉 a tak swoja droga to już drugi kasztanowaty xx jakiego kojarzę z taką plamą na brzuchu, i w sumie ciul wie skąd takie cuś wychodzi 🤔wirek:
escada hhehe. jasne. 🤣 Drugiej takiej wredoty nie ma więc zorientuje się szybko. 🏇
A nasz wyjazd na zawody znów stoi pod znakiem zapytania. 😵 Jutro ostateczny termin wpłaty za boks a nic kompletnie nie wiem.. Czemu choć raz nie mogę mieć wszystkiego dopiętego na ostatni guzik. 😵
m.indira no właśnie nie wiem 🙄 poszperam trochę i popytam pewnie jakieś odmiany z którejś strony były ale fakt skąd to. Nie zastanawiałam się wcześniej ale ciekawi mnie to 🙂
Dziewczyny, wasze gluciki jak zawsze piękne 🙂. Equum, łatka jak i reszta odmian kapitalna 🙂. escada, super że Tadzik lepiej się czuje. Ech, ale ona jest śliczna 😜. Uwielbiam malowane konie 😜. A to my z Cześkiem treningowo:
Dziewczyny, te wasze folbluciki są och i ach, bardzo zazdroszczę wam zdjęć z jazd 😉
Trzymajcie kciuki za Paddy'ego, jeśli w tym tygodniu wszystko będzie ok, to po weekendzie znajoma będzie oglądać jego nóżki i stópki i jeżeli stwierdzi, ze kon wygląda dobrze, to jeszcze kilka dni aresztu i wracamy do roboty 😅 Prześlijcie mi jakieś pozytywne wibracje, proszę 😉