Promocje i wyprzedaże - centrum informacji

Dava   kiss kiss bang bang
18 lipca 2012 20:31
zauważyłam że komuś nie leży że kupiłam to siodło - napisała mi kobietka, że jakieś propozycje padły ale że i tak mi wysyła jutro..

ludzie, pogódźcie sie z tym  🤔 nie wiem czy to z forum, czy all, ale bez przesady ....  🤔 🤔wirek:

Ale obciach  🤔
w Decathlonie w Piasecznie są przecenione derki zimowe, polarowe i treningowe chyba też jakieś były.
a mnie wycieczka tam kosztowała 130zł, bo nie miałam biletu na 2strefę 😵
cataleya   Plajta - i'm lovin'it !
18 lipca 2012 20:46
No ja wiem o tym... ale chyba niektórzy nie;D wiec piszę że dostałam maila że się ktoś dobija o siodło, ale że i tak jutro do mnie jedzie. żeby nie było szaleńcy  😂

A co do promocji wie ktoś w jakim sklepie internetowym są teraz wyprzedaże/rabaty?
że mi takie okazje zawsze przelatują... z moim szczęściem powinnam non-stop przeszukiwać...ale i tak bym nie trafila  🙇
(-> patrz spóżnienei się (nie zarezerwowanie odrazu) na promocja 4kopyta 🤦 ) 😉
18 lipca 2012 21:02
jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙁 do 15.07..... to dopiero niedopaczenie  😲  taka okazyja... 💃
martuha a bylo cos w rozmiarze 155?
Martuha, mocno czy ledwo ledwo?
Gillian   four letter word
18 lipca 2012 21:29
cataleya, farciara!!! 🙂
18 lipca 2012 21:45
Gillian, skoro tak twierdzisz, to dodam, że konika z likwidacji stajni dostanę.... za dobre chęci... 😉 serce pyka, zostało 12 dni.....  😍 😍 😍

trzeba będzie od podstaw, bo to rekreacyjność pięcio letnia miała wpływ.. jeszcze nie wiem jaki. mam wybór - jeden z trzech... wzięłabym wszystkie <3 ale niestety są przydzielone.
Przyszłaś nas tu denerwować  😉 ?
wredna małpa. idź stąd !!!! a kysz!  👿

😉))
18 lipca 2012 22:05
To taki życiowy lotek.... :P 🏇

Będziecie mi pomagać! co prawda od 8 lat z końmi mam do czynienia ale ostatnie dwa lata się zapuściłam przez studia  🤬

a tak w ogóle żeby nie było nie na temat:  nie wie ktoś czy te wyprzedaże w decaltsronie to są w całej PL czy tylko w określonych sklepach? czeka mnie totalna wymiana odzieży końskiej  🤔
Karla🙂, coś było na pewno 😉 rzuciło mi się w oczy jak szukałam 165, ale to nie nasz rozmiar, więc się nie przyglądałam.
Zimówki (2 rodzaje) były całkiem fajne.
Burza trochę.
było🙂 wystawione o 18:35 dziś, ja je kupiłam 19:34   😉 szybka aukcja..

farciara  🤬
19 lipca 2012 07:33
od tygodnia sprawdzałam co godzinę allegro w poszukiwaniu siodła.... opłaciło się. No ale nie będę chwalić konia przed skokiem:P 🏇
Ja właśnie upolowałam dla męża sweterek animo  😀iabeł:

http://allegro.pl/show_item.php?item=2488773207
Nie natknął się ktoś ostatnio na promocje/wyprzedaże wielokrążka podwójnie łamanego? Nie jestem całkowicie w temacie sklepów online a co dopiero promocji 🙁
oby tylko doszło i nie było kolejnym picem na wodę i wirtualnym siodłem... nie żeby z zawiści, ale ja zawsze uważam na oferty typu "zajebiste siodło za śmieszne pieniądze"...

raz kupiłam w mega atrakcyjnej cenie super-hiper żel pod siodło i nigdy go nie zobaczyłam, od tej pory jak mam kupić coś drogiego staram sie zawsze sprawdzić sprzedawcę, jego komentarze itp...

odnośnie reklamacji w Zarze, cóż... złożyłam odwołanie od tej kretyńskiej decyzji, na jego uwzględnienie mają 60 dni...
Dokładnie tak jak pisze Gajowa, 3mam kciuki za to by siodło dotarło i było z nim wszystko ok. Najważniejsze - by dotarło.
Wiecie może czy są jakieś przeceny w Lublinie,w decathlonie, w jeździeckich ?😉
19 lipca 2012 15:53
Dokładnie tak jak pisze Gajowa, 3mam kciuki za to by siodło dotarło i było z nim wszystko ok. Najważniejsze - by dotarło.

dzięki  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

też wydawało mi się dziwne, ale kobieta wydaje się być uczciwa😉 sama mi napisała że wyśle mi siodełko dziś tylko nie wie ile będzie kosztować wysyłka więc jak coś to ja zrobię dopłatę albo mi wróci i czy mi to nie przeszkadza... bo ja bym się o coś takiego nie martwiła;P
asds   Life goes on...
19 lipca 2012 16:08
oby tylko doszło i nie było kolejnym picem na wodę i wirtualnym siodłem... nie żeby z zawiści, ale ja zawsze uważam na oferty typu "zajebiste siodło za śmieszne pieniądze"...

raz kupiłam w mega atrakcyjnej cenie super-hiper żel pod siodło i nigdy go nie zobaczyłam, od tej pory jak mam kupić coś drogiego staram sie zawsze sprawdzić sprzedawcę, jego komentarze itp...

odnośnie reklamacji w Zarze, cóż... złożyłam odwołanie od tej kretyńskiej decyzji, na jego uwzględnienie mają 60 dni...

Czy tu chodzi o te żele Veredusa z allegro? Pamiętam ze cena tam była oakzyjna i ze one miały z Włoch lecieć z fabryki?
W Arcusie jest bardzo fajna promocja siodła Daw-Mag Grand Prix nówka za 1600zł ❗ http://arcus-konie.pl/promocje-i-wyprzeda/siodlo-daw-mag-grand-prix.html
W Arcusie jest bardzo fajna promocja siodła Daw-Mag Grand Prix nówka za 1600zł ❗ http://arcus-konie.pl/promocje-i-wyprzeda/siodlo-daw-mag-grand-prix.html

nie jest to nowe siodło - na końcu opisu widnieje informacja:

Siodło testowe (używane). Stan bdb.
Gillian   four letter word
19 lipca 2012 17:13
łęk M, czyli szału nie robi 🙂
marta_sztak to jest jak się nie doczyta do końca  😂
tak asds dokładnie o te żele chodzi.. to było ładne 10 czy 11 lat temu... allegro wtedy wypięło dupę na oszukanych użytkowników - generalnie jest tak, że całe to rzekome "ubezpieczenie kupującego" to jeden wielki pic na wodę. Można ewentualnie dochodzić swoich praw na drodze "policyjno-sądowej", ale i tu jest problem, bo często te osoby podają fikcyjne dane, konto jest jeszcze na kogo innego itd...
A już się cieszyłam że moje zamówienie z 28.06 zostało wysłane przez Beckersport,
17.07 otrzymałam info że towar wysłany tylko jakoś dojść nie może  😂, nr listu też nie podali po mailowej prośbie 😎
20 lipca 2012 13:07
dotarło całe i zdrowe  😀iabeł: 😎

na drugim zdj. prezentacja z padem DIY od stajenna🙂   :kwiatek🙁celowo zmienione żeby ukazać kolor🙂 )

za duze zdjecie
Udało Ci się  🤣
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się