Niedługo do LO(a może i nie...)
Ja to robię tak że zawiozę papiery do tej szkoły do której się dostałam,
ale daję jeszcze podanie itd. że może uda mi sie do innej w rekrutacji dodatkowej dostać 🙂
I wtedy będę zabierać papiery i przenosić 😉
CV LO im. Herberta 🙄 ktoś też idzie?
LO Powstańców Warszawy wybiera się ktoś z voltopirów ? Zastanawiałam sie jeszcze nad Władysławem w rankingach niby wysoko, ale opinie ma przeciętne, a do Hoffmanowej niestety zabrakło mi punktów 👿
a do Lublina? do Unii albo Kopernika ktoras z was idzie? : )
A wybiera się ktoś do Milewicza do Warszawy do klasy wojskowej? 🙂
losieq, a Kopernik to...? Jaki to ma numer? Pierwszy raz o takiej szkole słyszę ;O.
Sisisa IX LO im. Mikolaja Kopernika. 😁
losieq, aa. 9 teraz ogarniam, nawet nie wiedziałam, że ma takiego patrona :P. Na jaki profil się wybierasz?
A może któraś z Lublinianek (i nie tylko) kierunek lubelski biskupiak? 😁
Sisisa ja biolchem. zlozylam do Unii, a jako szkole 2go wyboru wzielam wlasnie 9tke. niestety (stety) w Unii wybralam biolchemfiz i to tylko ze wzgledu na hiszpanski... dostalam sie bez wiekszego problemu, zawiozlam papiery a teraz mam dylemat, czy nie starac sie o przeniesienie, bo zaczelam sie bac, ze nie dam sobie rady.. 🤔
niemiłek owszem, próg do biol chem mat w V był 189 punktów, na 35 miejsc poszło 28 laureatów, więc jak na 7 miejsc to ja sądzę że próg 189 to nie taki wysoki ;p
a ja dostałam się do II, do klasy M i jestem zadowolona 😉
losieq, na początku roku też można się przenieść... 🙂. Tak więc próbuj w Unii...
Sisisa na razie tak postanowilam, dzieki. : ) zobaczymy jak bedzie, moze okaze sie, ze nie jest tak strasznie. 😁
niemiłek, Ty wiesz co ja sadze o Twoim wyborze :P
Później będę żałować 😁
tilly, no wiadome było, że laureaci to będzie większość 😉 koleżanka też do idzie do II 🙂
Papiery złożone. Tylko, mamusiu, co ja za profil wybrałam 😵 😂
niemiłek, to jaki w końcu? bo tak śledzę Twoje perypetie i się pogubiłam już 😁
niemiłek wlasnie, jaki, jaki? 👀
Hermes, mialam zajecia z ta klasa... sami kibole-nacjonalisci, rasisci i prostaki (edit: no i dresy). to byly najgorsze zajecia ever. do takiej klasy ida ludzie ze specyficznych grup bez watpienia.
niemiłek, to jaki w końcu? bo tak śledzę Twoje perypetie i się pogubiłam już 😁
Sama się czasem gubiłam xD
Idę na biologia-polski-angielski, z założeniem, że nie wykluczam przeniesienia.
a przeniesienie, w razie gdyby coś (odpukać), dokąd? tzn. na jaki profil?
Facella, na każdy 😀 nie mam pojęcia, dlatego rozważam to ewentualnie po roku ogólnym.
EDIT: patrząc na to ile jest wolnych miejsc, zastanawiam się czy nie przenieść się teraz...
aaaaa wylądowałam w klasie bez NIKOGO znajomego 🙁 nie wiem czy mam się przenieść do 2 biolchemu czy nie, 🙁
JSBach nie przejmuj sie, ja ide do szkoly zupeeelnie sama, mam jedna znajoma, ktora teraz bedzie w klasie maturalnej. pieknie 🤔wirek:
Dziewczyny, spokojnie. Ja w zeszłym roku też szłam do klasy nikogo nie znając. Pierwsze miesiące były strasznie drętwe, bo jestem nieśmiała i nie umiałam z nikim złapać kontaktu, nawet nie miałam z kim usiąść w ławce. 😁 Ale teraz część osób bardzo dobrze poznałam i jest fajnie. Z niektórymi tylko praktycznie nie gadam, ale myślę, że to normalne, bo moja klasa jest bardzo specyficzna.
kurde, wszyscy moi genial;ni znajomi zostali przydzieleni do drugiego biol chemu, ja tam się nie ciesze ;/ wszyscy mnie pocieszają ;p że nie będzie tak źle, no ale ja tam mam obawy .
JSBach podobno czasem nawet lepiej jest isc samemu niz z grupa znajomych. (sie okaze :hihi🙂 ale faktycznie znam kilka przypadkow, gdzie to sie sprawdza. 😉
heh, własnie brat skończył tą samą szkołę i mówi że tez szedł nikogo nie znając. w sumie to nie pamiętam już jak u niego to było bo sama byłam zajęta ogarnianiem 1 gimnazjum, ale jakoś go sobie nie wyobrażam samego. Aspołeczny facet wśród 30 dziewczyn i 5 chłopa, super ;p
Co tam u Was ? Zadowolone z wyborów ? Bo mnie naszły dylematy czy na pewno dobrze wybrałam 🙄.
Mona, tez to niedawno przerabialam. 🙄
Dzisiaj mialam spotkanie klasowe. Jacie, to beda dobre 3 lata! 🏇
Po tej szkole nie spodziewalam sie niczego sensownego, a tu taka niespodzianka. 💃 Wiadomo, czesc osob mniej podpasowala, czesc jest swietna. Do tego jeszcze z czasem sie lepiej pozna ludzi. Ale jestem megapozytywnie nastawiona. 💘 Az sie nie moge doczekac wrzesnia. 😜
Właśnie sobie uświadomiła, że nawet nie wiem w jakiej jestem klasie, tym bardziej z kim 😎 ważne, że z koleżankami!
hehe ja nie znam nikogo w klasie, w szkole 5 osób, ale nie są to bliscy znajomi. Martwi mnie trochę też profil, który wybrałam i nie mogę przestać myśleć o biol-geo z IV LO, jeszcze bym miała 2 psiapsióły w tej klasie ech..