... ślub :) ...

mery, no właśnie, szykuj sprzęcior! No i sukienkę, bo zapraszam cię jako zwykłego gościa "with benefits" 😉
mam rok na skompletowanie porządnego sprzętu zatem!
widzimy się na weselu! i po drodze może jeszcze kilka razy 😉
Dziś mija nam 3 rocznica ślubu  😍 kiedy to zleciało  😵
Gienia-Pigwa   Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P
18 lipca 2012 15:18
tez sie pytam!
wszystkiego co najlesze  🙂
wszystkiego najlepszego Cierpiku :-*
Cierp1enie, wszystkiego najlepszego🙂

Dzionka, mój współlokator jest z Łochowa, więc mogę podpytać czy był tam kiedyś i jak to wszystko wyglądało.
Gienia-Pigwa - no właśnie nie mam pojęcia gdzie ten czas zlecił
Dzięki  :kwiatek:

Galop -dzięki Galopku :*  :kwiatek:

szam - dziękuję  :kwiatek:

Mężuśkowi zrobiłam niespodziankę 🙂 Zrobiłam tort, kupiłam szampana (Picollo  😉), jak wszedł do salonu to włączyłam na dvd nasze wesele, a ja sama miałam welon na głowie  😁 😁
i tylko welon?  😉
Martuha - no dziecko jeszcze było z nami  😉 ale na potem mam podwiązkę  😁 😁
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
19 lipca 2012 06:14
Cierp1enie spóźnione, ale wszystkiego najlepszego  :kwiatek: Mam nadzieję, że rocznica się udała  😉
Nerechta jak tam?  😀

Na tvp2 właśnie o pierwszym tańcu. Masakra.
Melduje, ze Nerechta jest kompletnie zalatana i nie ma czasu na odpowiadanie 🙂  Dopina jakies ostatnie sprawy zwiazane z impreza i modli sie o pogode.

Ja jutro popoludniu dolaczam do niej i jesli bedzie jeszcze w czym pomagac, to zakasam rekawy i do roboty 🙂😉
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
19 lipca 2012 11:02
Matko! Przeczytałam "Nerechta jest kompletnie zalana i nie ma czasu", pomyślałam "gruby ślub" ;D
Dworcika   Fantasmagoria
19 lipca 2012 11:07
JARA, ja też 😁 Przy czym ostatnie zdanie zabrzmiało już komicznie i ogarnęłam swój błąd.
Kazdy czyta to, co ma na sumieniu 🙂😉)) Hiihi.. oj dziewczyny  😂
[quote author=Nasturcja-Renata link=topic=34.msg1465283#msg1465283 date=1342674875]
Cierp1enie spóźnione, ale wszystkiego najlepszego  :kwiatek: Mam nadzieję, że rocznica się udała  😉
[/quote]

Dziękuję  :kwiatek: bardzo udana, a druga część na weekend, bo mąż ma dla mnie niespodziankę i zabiera mnie gdzieś za miasto 🙂
Pandurska, to pozdrów Pannę Młodą i przekaż , że trzymam kciuki za dobrą zabawę 🙂
Cenciakos   Koń z ADHD i złośliwa zołza ;)
20 lipca 2012 07:43
arma a Ty kiedy? już tak jakoś na dniach chyba co?
Ma ktoś jakiś fajny układ do pierwszego tańca?? chciałam piosenke z Dirty Dancing ale to chyba trochę za trudne jest...

ja mam ślub 25.08 także w sumie musielibyśmy się zacząć uczyć;p
mam już zdjęcia od fotografa. ogółem wesele uważam za udane ale mieliśmy bardzo dużo szczęścia z pogodą bo nie było upalnie ani zimno choć cały tydzień wiało i padało włącznie z nocnymi burzami. również nie było latającego robactwa jeszcze.

i nawet na Addisowym padoku 🙂
Nasturcja-Renata   Moi trzej mężczyźni :)
21 lipca 2012 22:47
Abeba bardzo ładnie wygladaliście  🙂 Samych szczęśliwych dni na nowej drodze życia  :kwiatek:
Cenciakos, dokładnie bliżej niż dalej  😀
Abeba, ale masz fajne włosy! 😜
Abeba pięknie wyglądałaś! 🙂
piękna fryzura - długo wytrzymała?
Czy ja dobrze pamiętam, że niedawno tutaj jakieś dramaty były, że nie zdążysz ze wszystkim? 🙂

Byliśmy w Łochowie... Przepiękne miejsce. Bardzo sympatyczny i kontaktowy menager. Klimat niepowatrzalny, niestety ceny mimo że relatywnie niskie po szczegółowym podliczeniu nadal są dla nas zbyt wysokie... 🙁

Wymyśliliśmy wynajęcie namiotu http://www.crapex.pl/namioty-weselne-warszawa.html sprawdzonej firmy cateringowej i ... kawałka równego pola + ekskluzywne toi-toie 😁
impra maks 90 osób (i to tak z górką)
Zastanawiam się od czego zacząć poszukiwania miejscówki. Czy jakiś rolnik mógłby się zgodzić? Może znacie jakieś miejsca które użyczają kawałek ziemi na takie okazje (bliskość natury mile widziana)
Abeba bardzo ładnie wyglądaliście a Ty jakie masz fajne włosy, bardzo ładny kolor  🙂

Jej tak patrzę na te wszystkie fotki Wasze i wspominam swój ślub jak by to było wczoraj a to już w tym roku 2 lata nam minął, wydaje mi się czasami że czas przez palce mi ucieka
Gienia-Pigwa   Vice-Ambasador KAV w Dojczlandii, dawniej pigwa :P
24 lipca 2012 08:56
ej, jak tam nerus nasza?  👀
dempsey   fiat voluntas Tua
24 lipca 2012 09:20
Zastanawiam się od czego zacząć poszukiwania miejscówki. Czy jakiś rolnik mógłby się zgodzić? Może znacie jakieś miejsca które użyczają kawałek ziemi na takie okazje (bliskość natury mile widziana)

hm myślę, że mogłabym poprosić męża aby zapytał o coś takiego właścicieli terenu w naszych okolicach (15 od Wołomina). miejsce jest piękne, a mało używane.  mąż dzierżawi od nich tylko stajnię.
Dempsey  :kwiatek:
Wygląda na to że twoje okolice są również moimi okolicami 🙂
😅 obrączki zamówione, 23 sierpnia odbieramy 🙂
to jeszcze kwiaty i tort i jesteśmy w miarę ogarnięci 🙂
slojma   I was born with a silver spoon!
26 lipca 2012 10:26
A ja tak z innej beczki się wtrącę i nie wiem do końca czy w tym wątku...ale czy nie wiecie gdzie w Warszawie można znaleźć jakąś ładną sukienkę dla druhny(świadka).
Znowu dostąpię tego zaszczytu tym razem u mojej siostry. Nie chcę niczego długiego i w ciemnych barwach. Coś zwiewnego byłoby super gdyby kolor brzoskwinia lub coś w ten deseń, delikatny róż. Wesele 25 sierpnia a ja nadal nic nie mam.
ano to ja marudziłam o terminach ale wszystko się udało na czas 🙂 dziękuję, włosy farbowane niestety 😉 mam wreszcie foty z sesji! muszę się oczywiście pochwalić 😉

Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się