xxxjagnaxxx w mojej stajni jest dziewczyna, która jeździ też w Ranczu, jeśli potrzeba Ci jakichś informacji to mogę jej zapytać
breakawayy forumowa Tristia pracowała w stajni wyścigowej w Janowie i z tego co wiem dalej utrzymuje kontakty z tamtejszymi ludźmi i bywa w stajni wiec może ona będzie mogła Ci udzielić informacji
Dziękuję wszystkim 😉 chodzi o to, że wyszedł mi spontaniczny wyjazd na niedzielę, poniedziałek i wtorek właśnie do Janowa. Hotel mamy w pobliżu stajni, więc miło by było mieć tam kogoś znajomego 😉.
Słyszeliście o Janowie? Nie Lubelskim czy Podlaskim, ale tym Janowie, przez który jedzie się w kierunku Chełma 😉 Wybiera się ktoś tam? Propozycje: klik
Hej. Wybieram się na studia do Lublina i mam pytanie w związku ze stajniami gdyż przejrzałam ich str i zastanawiam się czy w Lublinie lub jego okolicach są stajnie, w których można jeździć/trenować za pomoc przy koniach typu karmienie, sprzątanie czy są to jazdy tylko za kase? Jeżeli chodzi o poziom jazdy to jeżdżę przyzwoicie . Przez prawie rok trenowałam na jednym koniu prywatnie bo koleś miał konia i potrzebował kogoś do jazdy na nim aby startować w zawodach skoskowych.
ja tak informacyjnie: w Fideliusie u profesora rusza kurs i egzamin na instruktora szkolenia podstawowego pzj (trzeba już mieć uprawnienia instruktora rekreacji ruchowej) http://pzj.pl/modules/news/article.php?storyid=2374
Vanilka - szalejecie - fajnego masz siwka - kawał koniska - tak z ciekawości zapytam - gdzie trenujesz? a raczej z kim? - może być na PW
Ja tylko pozwiedzać 😉. Byłam dzisiaj w Ostoi konia biłgorajskiego i w drodze powrotnej zajechałam do Karino na moment 😉. Połaziłam po stajni, pokręciłam się. I uświadomiłam sobie, że kojarzę konie i zawodników z wielu zawodów 😉.