Końska rewia mody cz.VI (2012)

nie wiem czy była o tym już mowa, ale kiedy pojawia się nowa kolekcja eskadrona jesienna?
wątek zamknięty
Azubka z ciekawości co to masz za owijki do tego padu?

Ja ostatnio do swojego takiego samego dopadłam owijki zielone po ponad roku, ale premiery na koniu jeszcze nie było, czekam aż mi się zdarzy jakiś fotograf, z czym nie jest łatwo 😉
wątek zamknięty
cudna_11, chyba początek października jeśli dobrze pamiętam
wątek zamknięty
A ja dziś obfociłam część mojej kolekcji:
-exclusive - toffee oraz gelb

-kolekcja royal - navy: łezki - yellow oraz navy

i czy ktoś wie, gdzie jeszcze mogę dostać to cudeńko? W mustangu już nie mają możliwości sprowadzenia bo się skończyły, ale może ktoś z was ma na sprzedaż lub wie jaki sklep ma gdzieś na dnie zakopane takie dereczki?  :kwiatek:
wątek zamknięty
wątek zamknięty
wątek zamknięty
wanted, dommaz  :kwiatek: akurat nasz rozmiar
wątek zamknięty
Czy komuś udało się może dopasować owijki do cottona raspberry?
Na razie wpadły mi tylko w oko eurostary hot pink, ale nie widziałam ich na żywo no i może znajdzie się coś tańszego?  🙇
wątek zamknięty
hot pink wg mnie nie będą pasować, to jest typowy wściekły róż, a raspberry to taka bardziej malina.
wątek zamknięty
Moje cudeńko, kupiłam już dawno, ale dopiero teraz się zebrałam żeby pokazać 🙂
Co myślicie o kiwi ? Bo na skarogniadym koniku prezentuje się bardzo ładnie 🙂
wątek zamknięty
GniadoZłota, 😍 też mi się taki komplet marzy na moją ciemnogniadą babę.
Będą foty na koniu?
zonk, no właśnie mnie te hot pinki takie bardziej malinowe się wydają, niż fuksjowe/barbie różowe, ale na żywo nie widziałam, więc wiesz 😉
wątek zamknięty
Orzeszkowa Jasne, że tak! Jak tylko znajdę pena ze zdjęciami 😀
wątek zamknięty
GniadoZłota Kiwi jest śliczny, ale nauszniki zepsują piękno kompletu na koniu. 🙂
Juliadna Lolek wygląda niesamowice we wszystkich czerwonościach. Gdzie ty dorwałaś tego Bordeaux ? 🙂

Kary poraz ostatni w Brillincie Toffee i niepasujących owijkach Choco z Choco Petrol.
Swoją drogą Tofik jest PD i miałam nadzieje że nie będzie widac tak bardzo, ale jednak widac, więc idzie w świat.
wątek zamknięty
Demonowa Masz rację wolałabym ich nie zakładać bo trochę psują komplecik ale u nas jest bardzo dużo owadów więc wole w nich jeździć 🙂
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
15 lipca 2012 12:44
GniadoZłota, fajny komplet 😉

Azbuka, pięknie!

Demonowa, faktycznie maleńki ten PD... ale sam kolor fajnie na karym wygląda 🙂

A tak w ogóle, czy któraś z was ubierała może Eskadrony PD pod Lucky Dressage? Czy pod to siodło też będą małe?
wątek zamknięty
Livia małe. Znalazłam fotkę szerek i cotton PD pod Luckym http://re-volta.pl/forum/index.php/topic,14623.msg797511.html#msg797511
Z kolei cotton DL za wielki.  🙄
wątek zamknięty
Dołączam się do pytania Livi, odkąd mam Lucky Dressage większość starych szmatek jest gigantyczna pod nim, zastanawiałam się nad Eskadronowymi PD, tylko, że na zdjęciu Demonowej wyglądają na bardzo maleńkie.
wątek zamknięty
Ja się przerzuciłam całkowicie na Brillanty i Polo Pady. Te pod Luckym wyglądają idealnie.  😎
wątek zamknięty
Mam pytanko, jak wyglądają skarogniade koniki w takim malinowym różu ? A co myślicie o anky hot pink ?
Bo mam ochotę nieco spedalić konia  🏇 😀
wątek zamknięty
GniadoZłota, wyglądają ostro 😉 Zależy, co kto lubi, jak lubisz kontrasty, będzie Ci się podobać.
Edit: fotka w szmatoholikach: http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/140/2803
wątek zamknięty
Livia   ...z innego świata
15 lipca 2012 14:36
ashtray, dziękuję 🙂 Masz może jakieś zdjęcia polopadów albo brillantów pod Luckiem? Choć ten PD ze zdjęcia szerek nie wygląda jakoś tragicznie - jest taki na styk.
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
15 lipca 2012 17:39
GniadoZłota a tutaj mój ciemnogniady 🙂.
wątek zamknięty
Dzisiaj założyłam na Gustawa po zaprzęgu ochraniacze i czaprak eskadrona ..
powiem wam, że było mu wszystko jedno czy ma na sobie 'końskiego adidasa' czy nie..  😵

a to taki prezent za coraz lepszą współpracę  😉
wątek zamknięty
ChingisChan   Always a step ahead! :)
15 lipca 2012 18:01
Dar serio powiadasz? A to niespodzanka! 😁
wątek zamknięty
widzałam wiele zdjęc róznych koni w takim różu ale nadal nie mogę się zdecydować, a u kogo się nie zapytam wszyscy mają inne zdanie  🤣
Jeszcze pewnie będę myśleć z miesiąc 😀
wątek zamknięty
ChingisChan, myślałam chociaż, że doceni wysiłki  😂
wątek zamknięty
Czy komuś udało się może dopasować owijki do cottona raspberry?
Na razie wpadły mi tylko w oko eurostary hot pink, ale nie widziałam ich na żywo no i może znajdzie się coś tańszego?  🙇

Spróbuj anky bright red 😉 na żywo widziałam oba i jest prawie identyk. No tylko, że takie aneczki będzie trudno znaleźć, ale dla chcącego nic trudnego  😁
wątek zamknięty
Livia Polo Pad http://szmatoholicy.konskieforum.pl/zobacz/46/1436#i
Brillanta nie znalazłam.
wątek zamknięty
juliadna   siwek czarnogrzywek <3
15 lipca 2012 20:36
demonowa od Precelkowej   🏇

Livia ja mam impulsa PD pod optimaxem 17  z normalną tybinką. Moge zrobić pod optimaxem ale ze skrócona tybinką, jak chcesz?

wątek zamknięty
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.