kącik skoków

Dzięki za przepisy, tak mi się wydawało, ze ta dyskusja jest bezsensowna.
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
05 lipca 2012 20:55
...mi też sie wydawało,że do konkursu egzaminacyjnego przystępują przygotowane już osoby...jak widać,nigdy nie przestanę się dziwić 😉

a ja dziś miałam boski trening,najpierw cavaletki w kłusie,na których mimo ich wysokości pracował jak guma,a potem siłownia na skokach-wyskokach - im wyżej szło,tym lepszy Integro był..tylko mi kask z głowy już na ostatnich wysokościach prawie zdjęło 🤣
😀 zazdroszczę udanego treningu, my poskaczemy dopiero w niedzielę (a ostatnio skakałam w zeszłym tygodniu), doczekac się nie mogę!
w ten weekend jest tylko warka  🤔
[quote author=Ktoś link=topic=18.msg1451091#msg1451091 date=1341381477]
Bischa, a koleżanka to będzie debiutować w tym L1? 👀

Upiera się, że nie musi, że nikt się nie doczepi braku sztylp, że nic nie zrobi.
[/quote]

O Chryste  🤔wirek: .. No na pewno a pewnie nawet nikt nie zauważy ,że wygląda jak wieśniara  🙇 ... Powiedz koleżance ,żeby zapoznała się najpierw z przepisami PZJ
Happiowa   córka grabarza
12 lipca 2012 09:10
[s]ma ktoś numer do pana Józefa Zagora? gdzieś przepadł przy zmianie telefonu 😵 może być na pw...
[/s]
nieaktualne
Wizja   Skąd wziąć siłę do dalszej walki...?
13 lipca 2012 09:14
Orientuje się może ktoś czy są jakieś szanse na to, że jednak zrobią regionalki przy CSN w Ciałym Borze w przyszłym tyg?
Słyszałam, że poprzednio na regionalnych mieli najwięcej koni więc mają teraz też planują zrobić. Chociaż po tym jakie ostatnio mieli zamieszanie to nie wiadomo..
Wybiera sie ktoś do JKS Karolina w niedziele? 😉
My się wybieramy  😅
majeczka   Galopem przez życie!
13 lipca 2012 10:44
Ja też 😉)
I my tez sie wybieramy  🤣
Nie wiem jakie konkursy jechać  😵
Dramka, nad czym myślisz? Ja jak byłam tam na ostatnich zawodach (3 tygodnie temu? jakieś) to baardzo przyjemne parkury stały - tak przynajmniej moim laickim okiem 😉
Myślę czy LP czy PN. Mało ostatnio skakałyśmy.

Majeczka Co jedziesz?
Kurczaki, zazdroszczę Wam, że tyle u Was zawodów, u nas jakaś posucha 🙁  A konio tak fajnie ostatnio chodzi i skacze  😍
Było by miło jakby regionalki zrobili przy tym CSN. Chetnie bym sie wybrała o ile bede miała transport. Na samo CSN nie mam chwilowo odwagi.
Ja też wybieram się do Karoliny🙂
Wizja   Skąd wziąć siłę do dalszej walki...?
13 lipca 2012 21:44
Wlasnie widzialam na swieciekoni, ze zglosilo sie tylko 50 koni na CSN, wiec mogliby polaczyc. Kurcze, szkoda strasznie jak nie bedzie, bo  w kalendarzu pusteczki...
Wizja, też tak pomyślałam, jak przeczytałam listę zgłoszonych koni. Tylko mogliby się pospieszyć z taką informacją, bo organizowanie wyjazdu na ostatnią chwilę bywa problematyczne 😉
anai, masz ochote sie wybrać do BB ??
Klami, jakby były regionalki na kwarcu, to mogłabym pokombinowac (kwestia opieki nad dziećmi).
Ktoś   Dum pugnas, victor es...
14 lipca 2012 15:12
Regionalne bedą L i P tylko wszystko na kwarcu,to info z dzisiaj.
A ja nie  opłaciłam w tym roku licencji PZJ, no i klops, nie mogłabym  N w RO jechać 🙁
Czyli d...., bo termin zgłoszen do CSN juz pofrunął. A samo L,P to mnie nie urzadza. :/
Zreszta, jakbym już jechała CSN od piatku... to po huk mi P dopiero w sobote.
Ech... niedane mi postartowac tego lata.
Bischa   TAFC Polska :)
14 lipca 2012 20:59
http://www.photoblog.pl/lovgordon/127533405/agencior.html#id-2780351

Zdjęcie od koleżanki (nie tej co pytała o sztylpy :hihi🙂, pytanie moje z ciekawości. Czy taka ilość krzyżaków, między którymi są tak małe odległości ma jakiś sens? Wiem, że takie "cosie" w celach gimnastycznych się ustawia, ale taka ilość i takie odległości, nawet jak dla kuca?
galopada_   małoPolskie ;)
14 lipca 2012 21:06
Bischa a to nie zwykłe skoki-wyskoki?
Bischa   TAFC Polska :)
14 lipca 2012 21:07
Możliwe, że tak. Nie koleżanka jest na zdjęciu, znalazła gdzieś i mi podesłała. Chodzi mi chyba bardziej o ilość.
Podobno nie powinno być więcej niż ileś bo koń jak skacze skoki-wyskoki to na bezdechu. Słyszał kiedyś ktoś o czymś takim czy głupota?  🤔
Nie raz skakałam tyle na skok wyskok, a nawet może i więcej 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się