Szukam wątku o koniach które miały przerwę w pracy kilka lat, teraz zaczynają pracować, chodzi mi o porady jak z takim koniem pracować (koń ma 12 lat) Jest taki wątek?
Byl taki watek, bo rok temu sama poszukiwalam, ale teraz nie moge go znaleźć. Pobieżnie przeszukalam forum i znalazłam o powrocie do pracy po roztrenowaniu ( nie umiem wkleić bo pisze z tel. Ale w wyszukiwarkę wklepałam roztrenowanie i wyskoczył na dole str. Tytuł to bodajże odpoczynek i powrót w trening)
a ja mam pytanie: czy istnieje watek o behawiorze koni/ problemach w stadzie (ale nie przy wprowadzaniu nowego konia)?
Pisze z tel. Wiec jedyne polskie znaki jakie mam to te poprawione przez sprawdzanie ortografii
Dziewczyny, potrzebuję dostać się do wątku odnośnie zakładania, legalizacji pensjonatu dla koni. Wydaje mi się, że był kiedyś takowy, ale nie potrafię go namierzyć... Pomożecie?? 🙂
poczekam jeszcze chwilę, może jednak jakiś taki temat jest i ktoś podrzuci libk.. 🙂 ale wertuję wyszukiwarkę od pół godziny i nie mogę nic znaleźć...
jak już założę, to może lepiej temat w deseń "animacja czasu wolnego na obozach jeździeckich - poradnik"?
edit: choć może temat "organizacja obozów jeździeckich - poradnik" będzie miał szerszy zakres i pojawią się ciekawe pomysły na zajęcia obozowiczów z końmi🙂
Kojarzy mi się, że ktoś pisał o takich zajęciach w jakimś wątku, nie kojarzy nikt? Dość mi to potrzebne i podobnie, jak koleżanka wyżej wertuję wyszukiwarkę i nic nie mogę znaleźć..
Zastanawiam się, który wątek pasowałby do pytania o odzież chłodzącą, opaski chłodzące. Jest jakiś ogólnosportowy? Kącik pomocy medycznej trochę zbyt niszowy (choć niby chłodzenie dla zdrowia).
Daszimowa, mamy ogólny o studiowaniu i chyba tam można się wszystkiego dowiedzieć 🙂 Tak Offtopując, jeśli dostałaś się na wetę do Olsztyna, to będziesz studiować z moim kolegą 😉
Jakiś temat o tym, jak zareklamować stajnie, coś z poradami dotyczącymi jakie informacje umieszczać na stronach internetowych? Możliwe, że będę zakładać stronę pewnej hodowli i chodzi mi o to, co dla potencjalnego kupca jest ważne na takich stronkach. :P
Jest już jakiś temat o "NN-kach"? Chodzi mi o to, że połowa ras ma tu kąciki zrzeszające ich fanów i wielbicieli, a o takich koniach bez rasy, typach szlachetnych, gorącokrwistych i Bóg wie jakich jeszcze na temat jeszcze nie natrafiłam 👀 A byłoby miło pogadać z innymi posiadaczami "kundelków" 😁