Ochraniacze

xxagaxx, now iem własnie, że kalosze to na kucyki mają.... w kazdym razie na pewno nie takie talerze jak maja nasze konie. Dlatego zrezygnowałam. :/
To atakuj, może sobie przy okazji tez cos zamówie. 😉
Klami, ja też takie będę chciała! Ale czad! Tylko zdecydować się na jakiś kolor, kiedy ja mam każdy czaprak w innym wscieklym kolorze 😉 one są takie same na przód i tył czy na tyły są wyższe?
anai musisz sobie zmierzyć nogę i zobaczyć. Z tego co czytałam na stronie to większość osób ma Mki przodu i Lki tyłu. Mi zależy żeby były dość wysokie, dopiero sobie pomierzę 😉

Ja też mam kosmos jeśli chodzi o gamę kolorystyczną. Ale nie chcę brązowych bo tak smutno 😀 trzeba zaszaleć xD
xxxagaxxx Ediemu by idealnie pasowały te w żyrafę, daj dziewczynom w KRM niech ci walną przeróbkę, będzie bosko wyglądać!
xxagaxx, dzięki, pomierzę. Tylko pamiętajcie o mnie 😉
.
Muchozol, te niebieskie to royal blue czy inny kolor? I czy te na tyły są faktycznie większe od tych na przody?
Ja zbieram kasę na limonkę Proffesionals Choica, tylko mam nadzieję podłączyć się do jakiegoś zamówienia z Ebay'a bo w Polsce ceny porażają  🙁
.
Muchozol, podasz wymiary M i L w wolnej chwili  :kwiatek:
Muchozol, dzięki! Wymiary mile widziane 😉 No mi się coraz bardziej motylki podobają, ale ja to w ogóle lubię takie rzucające się w oczy rzeczy 😉
Muchozol jakbyś mogła pomierz konia który ma Lki i tego co ma Mki 😀

xxxagaxxx Ediemu by idealnie pasowały te w żyrafę, daj dziewczynom w KRM niech ci walną przeróbkę, będzie bosko wyglądać!

no wiem 😀 i do sprzętu też by pasowały. Ale te motylki są takie boskie 😀 i Inne 🙂
xxagaxx, motylki pasują mi do czapraków: żółtego, pomarańczowego, turkusowego 😉 Jak nic wzbudzę niezły ubaw 😀
ejjj anai bierzemy takie same?? :P:P

Czy ktoś mądry mi powie czym się różnią PC SMB 3 od VenTECH SMB?????
xxagaxx, na pewno Ventech są osobno na przód i tył. A smb3 to połączenie smbII i ventech elite (tak piszą)
smb3
czyli Ventech to elite SMB?

Bo na stronie amerykańskiej znalazłam nazwy: SMB 3 i SMB ventech, elite nie widziałam. Za to w tym twoim linku jest smb3 i elite..........
Ze strony producenta ventech
ehhh za trudne to wszystko dla prostego człowieka.......

czyli tak po prostu, które lepiej wybrać?? Bo czytam i czytam, i wychodzi mi że to prawie to samo jest ;/
.
Ja wezmę ventech elite, w 4ro paku, ze względu właśnie na podział na przody i tyły (na stronie PC jest tabelka z rozm. z uwzględnieniem przodów i tyłów)
a ktoś robi jakieś zamówienie zbiorowe?
VenTech to jest po prostu nowocześniejszy neopren, czyli ich aktualnie "topowy" materiał: specjalnie perforowany, który równie dobrze jak poprzednie modele odciąża i chroni ścięgna oraz stawy (bo za to odpowiada kształt ochraniacza i jego budowa), ale zapewnia lepszą wentylację, a dzięki temu zapewnia optymalną termoregulację nawet podczas intensywnej pracy. Minimalizuje on możliwość przegrzania nogi czy odparzenia.

Jeżeli już finansowo "szarpnę się" na PC, to na pewno będą to VenTech'i. Aktualnie używam popręg PC z tego materiału i jest absolutną rewelacją. Naprawdę materiał "grzechu warty".

I jeżeli byłoby organizowane zamówienie - mniej lub bardziej - zbiorowe to ładnie proszę o cynk  :kwiatek:
Ja chce pacyfy.. albo czerwone krzyże. 😉

Jak ja bym chciała kaloszki, ze 3 pary najlepiej. Tylko kurcze zapewne kompletnie nie nasz rozmiar.
Klami te kaloszki są po prostu obłędne!!!!!!!!!

j Ja już myślałam czy by nie zamówić dwóch par i nie dać do szewca czy kaletnika zeby zrobił z tego jedną :P:P:P 😁
Haahaha.. dobra koncepcja, dobra....
ale Klami ja naprawdę tą opcję rozważam xD

Ma ktoś może kaloszki z PC? Lki? I mógłby zmierzyć?
Hahaha... dobra jesteś. 😉  Wiesz.... przy odrobinie szczescia może sie okazac, że mniejsze też mi sie przydadzą. 😉

Właśnie, ma ktos kaloszki i może zmierzyć ??
.
Gillian   four letter word
11 lipca 2012 14:41
pytanie przyszłościowe, ale z ciekawości zadam - ktoś uzytkuje ochraniacze Fair Play Pirouette? jak się sprawdzają?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się