Końska rewia mody cz.VI (2012)

Kasix1997 troszkę za smutno i tego czaprak wogóle nie widać 😉
Livia mi się podobacie, tak delikatnie bardzo 🙂
sivens ja bym nigdy nie połączyła różu z takim kasztanem, a jak się okazuje wygladacie odjazdowo 🙂

Dodofon przyłączam się do czerwieni 😀
wątek zamknięty
Zairka   "Jeżeli jest Ci pisany to będzie Twój..."
10 lipca 2012 14:10
sivens ja bym nigdy nie połączyła różu z takim kasztanem, a jak się okazuje wygladacie odjazdowo 🙂

Jakim kasztanem? 😁 Santanka jest gniada 😉
wątek zamknięty
Hot pink na jasno gniadej z konopiastą grzywą

Zairka  co??? W życiu nie słyszałm o jasno gniadej z kon opiasta grzywą 🤔wirek: Sorki, nie chcę zeby to było odebrane jako moje oburzenie 😉 ale wydawało mi się , ze o maścciach końskich cos tam wiem 🤔wirek:
wątek zamknięty
asds   Life goes on...
10 lipca 2012 14:19
Dodo

Czerwien - szał! Róż zreszta też ( no ale ja mam skrzywienie na róż). Limonka ładnie.
wątek zamknięty
10 lipca 2012 14:26
Palemka a jednak 😉 nogi ma czarne w ogonie i grzywie tez czarne pasemka 🙂
Ja bym to nazwała srebrną grzywą ale specjalistą od maści nie jestem, kobyłe widze codziennie i koło kasztana to ona nie stała 😉
wątek zamknięty
Burza, Livia  :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:

Szarlotka.  :kwiatek:

kittajka dopiero z 4 owijami byłby szał., ale od kiedy muszę konia codziennie na przodu zawijać, to zadów już mi się nie chce 😉

juliadna Strzyga chyba mnie już nie kocha, bo więcej fot nie dostałam :P

to jest ta jedyna od Strzygi:

za duza!

Sivens normalnie nie wiem czemu ale mega mi się ten kolor podoba 😀😀  😍 a ja różu nie lubię :P

Dodofon czerwony normalnie odjazd!!
wątek zamknięty
Zairka normalnie jestem w szoku.  No jakbym się z kimś zakładała, to głowę bym straciła na bank 😎 Tak czy inaczej, bardzo mi sie taka podoba 🙂

To w takim razie wrzucę gniadą 😁 w przeróbkach jarpola. Bo koniecznie chcę drugi pad, tylko jaki 👀
Niektóre już wrzucałam, ale teraz mam dobre zdjęcie kobyły do takich przymiarek 😉

wątek zamknięty
palemka, ten śliwkowy/fiolet, noo, generalnie drugi! Będzie jej super! 😉
wątek zamknięty
czy ktoś może wie czy gdzieś jeszcze dostanę nauszniki beżowe z kolekcji navy burgundy?
takie jak w lewym dolnym rogu

wdzięczna będę za pomoc  :kwiatek:
wątek zamknięty
Kurcze, a ja miałam w ramach odskoczni od stypy kupić, pojeździć i bez żadnych wyrzutow sumienia komplet sprzedać, a tymczasem... podoba mi się  🤔wirek:

Ładnie mu no... i we wściekłym słońcu i w cieniu.  🙄
wątek zamknięty
Nirv czyli bakłażan 🙂 No ja tak myślę -najbardziej właśnie ten lub masło orzechowe (ten pierwszy)-moze trochę tak monotonnie, ale jakos tak miło mi się patrzy 💘 Bo ten granat i żelazo to raczej takie chłodne odcienie i jakos tak bez szału chyba 🤔

quanta oj ładnie ładnie 😀
wątek zamknięty
quantanamera, zostaw 💘 + domagam się fot na Eno, chyba, że były, a ja je gdzieś przeoczyłam 😁 w razie jak się opatrzy/znudzi to schowaj pod stertą zwaną stypą, bo jest genialny!
wątek zamknięty
10 lipca 2012 14:53
quanta jest lepiej niż ładnei, dla mnie bomba a nie lubie pomarańczy 😜
wątek zamknięty
kujka   new better life mode: on
10 lipca 2012 15:00
quantanamera, co to jest? (jak uwielbiam pomarancze tak jakos dla mnie bezszal...)
wątek zamknięty
No ja właśnie też tak średnio przepadam, miałam burnta i na Skwarku w ogóle do mnie nie gadał. Tu chyba pikanterii i szyku dodaje czarna lamówka na padzie, koń też na czarno powykańczany i efekt nawet po mojemu super, chociaż od stypy daleko 😁

Karolka będę wrzucać dziś wieczorem w coffe (aktualny mój nr 1 na nim), potem jeszcze z kolorów mam stone grey, no i same nudne aż do mumifikacji biele 😉

kujka, Harrys Horse, sesja miała być pożegnalna i do ogłoszeń, ale chyba jednak zostawiam. Mi się podoba, ciekawe, jakby wyglądało na ciemnym kasztanie 😉

wątek zamknięty
10 lipca 2012 15:05
o dziewczyno jaka on ma klate na tym zdjeciu  😵

a burnt to jedno z moich niespelnionych marzen.. ehh kocham pomarancze na moim koniu
wątek zamknięty
palemka spoko, spoko na kasztanie też będą i myślę, że będzie ładnie.
wątek zamknięty
Quanta to przeciez Mlody Bog nie kon  (ale to chyba juz wiesz :P) 💘 kolor fajny, tylko denerwuje mnie ten odstajacy rog
wątek zamknięty
quantanamera, ja tam Cię za jedno podziwiam - jazda bez nauszników i innych cudów. Ja nie jestem w stanie na swoim arcyspokojnym rudym wyjechać obecnie bez nauszników a od 2-3 dni także bez maski na pół pyska żeby jazda nie była udręką.
wątek zamknięty
10 lipca 2012 15:46
moze ośrodek jest odmuszony i nie trzeba takich patentów 👀
wątek zamknięty
Anderia   Całe życie gniade
10 lipca 2012 15:51
quanta a mnie ten padzior podobał się bardziej na Eno, nie ujmując niczego Skwarogowi, jednak na karusie jakoś tak bardziej kontrastuje i imo lepiej to wygląda 🙂
A ponieważ Karol jest moim faworytem to czekam na jego foty w tym coffee, każda okazja do pogapienia się jest dobra  😎
wątek zamknięty
10 lipca 2012 15:59
epk, ja tez jezdze bez nausznikow i maski, da sie. psikam sobie lape syfem na robale, lapa smaruje koniowi cala glowe i gra gitarka 🙂 a u nas raczej nikt stajni nie psikal, wiec lata tego cholerstwa troche.. 🙁
wątek zamknięty
ehh kocham pomarancze na moim koniu

To może poszukaj Lami-Cell Prahdy marchewkowej? Bardzo fajny czaprak ;-).
wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
10 lipca 2012 16:20
Quanta, a jak dla mnie szał absolutny! Obłęd.
W ogóle, gniade w pomarańczowym to jest to! Dlatego też wróciłam do ceglastego. Niestety, koń, jak i zdjęcie z zupełnie innej półki niż quantowe, ale wstawiam gniadego w pomarańczowej Prahdzie

(niestety, zapomniałam, ze one są takie wielkie, ale trudno)

edit. musiałam poprawić językowo, bo byk wyszedł
wątek zamknięty
quanta przeepięknie 😜 ja uwielbiam pomarańcze i zaczynam dochodzic do wniosku, że to będzie jedyny słuszny kolor dla Reszki bo myśly i myślę i w niczym mi się tak nie podoba, wieć przy okazji przypomnimy się: Reszka w equiline octagon pomarańczowym:
wątek zamknięty
10 lipca 2012 16:31
maleństwo, nie widac zdjecia (tzn ja nie widze)

Naturalsi, widzialam na zywo, nawet chwile sie zastanawialam, ale jednak wzielam braz.  to nie moj pomarancz. jakis taki jest malo zywy, jakby troche sprany.
wątek zamknięty
maleństwo   I'll love you till the end of time...
10 lipca 2012 16:36
kujka, u mnie jest normalne...
wątek zamknięty
10 lipca 2012 16:49
o, teraz tez widze
wątek zamknięty
quantanamera  dla mnie zdecydowanie szał ciał  😍 bardzo zyskuje tu ta ciemna lamówka 🙂
wątek zamknięty
quantanamera, bardzo fajnie wygląda pomarańczka, ale na karym to jest dopiero szał.
Magdzior, na takiej maści pomarańcz to bardzo słuszny wybór 😉
palemka, a moj typ to dalej złoto 🙂
wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.