Zdjęcia Naszych Koni cz.V (sezon 2012)

Burza, różowy Piorek 🙂 Hehe, i ja dostałam burę za nudne czarne owijki na gniadoszku 😉

Nigna, zdrówka dla siwej :kwiatek:

Milla, a co to za rudzielczyk? Sympatycznie się prezentuje 🙂

Skwarożek:

Ależ on się zrobił nagle wielki 😲

I jeszcze narożnikowy galopik i już kończymy 🙂

wątek zamknięty
Nigna   Warto mieć marzenia...
07 lipca 2012 13:54
quantanamera:  😜 o kurde no weź mi go oddaj <333 Cudo to za mało powiedziane
wątek zamknięty
quantanamera, ale Ty masz fajne to siodełko - takie małe i "kompaktowe" 😀 to jest to robione na zamówienie?

mbalicka, Śliczny. btw, Ty coś jeździsz? Bo Cię chyba na koniu na zdjęciu nie widziałam 😡

Pinesska, wooow, 10 lat to spory kawał czasu! a cóż tak jazda klasyczna? 🙂

Gazellasta, a co to za siwka? 🙂

Milla, Ładny klopsik 🙂 i pasuje jej w tym czapraku (ona, nie? 👀 )

Burza Ha, przednią łapką machnął 🙂 Dołączę się do zachwytu nad ogłowiem, bo rewelacyjnie wygląda 😀
wątek zamknięty
Sankaritarina, to wałaszek ;]
quantanamera, 6 letni małopolaczek po Łyskaczu 🙂

Dziękujemy ;]
wątek zamknięty
quantanamera, należało Ci się 😉 wróciłam się do waszych zdjęć z początków ostatnio- niezłe mięso ze Skwara 😀

Sankaritarina cóż, dwa lata i dalej się nie znudziło 🙂
wątek zamknięty
Burza, Skwar się zmienił, tak tylko trochę 😁 Fajnie chłopak pracuje, więc spodziewam się sporego stuningowania w sierpniu i wrześniu, bo będę mieć trenera z ziemi 😀 Wrócę do Wawki z innym koniem 🙂 😜

Sankaritarina siodełko na wymiar, dokładnie 🙂 Jeździ mi się w nim jak marzenie 😍
wątek zamknięty
O mamuniu quanta, jaka piękna zmiana. Najbardziej podoba mi się to co stało się z jego plecami  👍 Przepiękny koń  😍
Ja się wbiję z jednym pastwiskowym Juniorem
wątek zamknięty
Q czekam na pw 😎
wątek zamknięty
armara, ja się sama łapię na tym, że Skwarkowi mówię - całkiem szczerze - że jest ładny :oczy: Dotąd go ten zaszczyt jeszcze nie spotkał 😁 Unikalny, szczery, ambitny - no to rzeczywiście, ale żeby ładny? 😉

Z tymi pleckami to nie jest tak, że się zrobiło i zawsze samo działa - Skwar oczywiście najchętniej by leciał na swoim autopilocie, brzuchem szorując po ziemi :7 Do końca życia będzie miał temat do pilnowania, ale na tyle przeformatował sylwetkę, że jest mu coraz łatwiej i coraz więcej z tej dobrej pracy przychodzi. No i można na niego patrzeć i oczy nie łzawią 😁

Juniorowi mogą pastwiska chyba wszystkie konie pozazdrościć - taka trawa 😜
wątek zamknięty
mbalicka   Kucyk <3 / Figaro najwspanialszy :*
08 lipca 2012 02:55
mbalicka, Śliczny. btw, Ty coś jeździsz? Bo Cię chyba na koniu na zdjęciu nie widziałam 😡

bardzo Cię proszę 🙂😉) stareeeee zdjęcie sprzed hmmm... roku? wtedy były Nasze początki z Siwym.. proszę o pominięcie mojego dosiadu itd. Siwy jest mój.. ostatnio ma urlop dłuższy, ale chodzi 🙂

wątek zamknięty
quantanamera bardzo fajnie Skwarek wyglada 😉 Chyba zaraz wydrukuje sobie wasze zdjęcie i powiesze nad kobyły boksem.. niech patrzy i sie wzoruje 😁
armara ale ładny padoczek 🙂 I mój ulubieniec! 😉
mbalicka Sprzed roku.. Dawaj coś aktualniejszego! Napewno ktoś zdjęcia porobi, a jak nie pozostaje samowyzwalacz 😎 (próbowałam!)
wątek zamknięty
To teraz moje konisko.  😉 W stajni byłam o 7 i myślałam, że uda mi się pojeździć. Ale jak te wstrętne muchy zaczęły mi wpadać do oczu i nosa to się szybko zwinęłam... 🙁

wątek zamknięty
Quanta, to siodło robione wyglada jak australijskie.
Zwłaszcza te banany- jak motyle w australijskim blokują nogę.
wątek zamknięty

moja ukochana rekreancka szkapka 😍
wątek zamknięty
Wczorajsza Rudzinka

nie zapowiadało się miło, a już na pewno nie sucho 😉

wątek zamknięty
Brzask   kucyk,kucyk...a to kawał s.........
08 lipca 2012 19:48
Rudzisław pozdrawia!

wątek zamknięty
Sivens ślicznie razem wygladacie! No a już ten komplet... szał!  👍
Mówiłam Ci już to w modowym ale nie mogę się napatrzeć, aż gały wychodzą  😀
A swoją drogą konisko śliczne, taki fajny odcień ma ta jego sierść 🙂
wątek zamknięty
Nuna dziękuję 🙂 a myślałam, że wyglądamy razem źle, bo jestem od niej sporo wyższa
wątek zamknięty
quantanamera
Na Skwarku to i tak trzeba być chyba nonstop skupionym. Jak nie tryb autopilot to krwiożercze bestie czyhające wokoło. A Junior pwooli dorabia się małego brzuszka, ale plecy i zad ma tak sucho-kościste, że  😵 Mam nadzieję, że trawa nadrobi to i owo  🙂
wątek zamknięty
Sankaritarina - sprzedałam siodło westowe, bo nie pasowało, a teraz szukam innego. Na ten czas koleżanka pożyczyła mi swój sprzęt więc odkopałam bryczesy i wsiadłam, konia mam iście wszechstronnego 🙂

"A tak jadę po piwo do sklepu"  😀
wątek zamknięty
ola ale tu Cię dawno nie było, zaokrągliła się babeczka🙂
wątek zamknięty
Pinesska świetne zdjęcie  😀
wątek zamknięty
Dzięki, szkoda, że poruszone. Może będzie więcej w tym tygodniu
wątek zamknięty
ola ale tu Cię dawno nie było, zaokrągliła się babeczka🙂

Oj, nie mów, bo mi schudła w porównaniu do zimy. Chociaż brakuje jej 1 dziurki w popregu do stanu sprzed roku.  😁
wątek zamknięty
śliczne macie te koniki :-)
wątek zamknięty
to i ja przedstawię moją nową pociechę  💃

Klara ma 3 latka i póki co jest muminkiem nie z tej ziemi hihihi ...

muminek i jej bodygard  😀iabeł:

cała reszta stada to na chwilę obecną zUo  😀iabeł: 😁

wątek zamknięty

Legion
wątek zamknięty
Zadowoleni po przejeździe 🙂
wątek zamknięty
Sanndy   „Czy dajesz siłę koniowi…”
10 lipca 2012 08:30
Sivens!!!!!!!
szałowe foty, piękny koń, a komplet Anky dopasowany idealnie!
cudo!
wątek zamknięty
Sanndy dziękuję  :kwiatek:

i jeszcze Siw

wątek zamknięty
Ten wątek jest zamknięty Nie można w nim odpowiedzieć.