moda, ciuchy etc...

Pursat, a ja dziś biegałam za tą żółtą marynarką i... Ska okazała się duuuuuuuuuuuuużo za duża, wisiała na mnie strasznie. Poza tym to jest krój nie dla mnie- ma duże poduszki, a ja jestem szeroka w ramionach więc na dodatkowe poszerzanie ich nie mogę sobie pozwolić  🙁  chociaż jestem bardzo ciekawa jakby wyglądała na mnie taka XXS.
Która torebka Pursat jest twoja? Ja choruję na shopper z zary z beżowej lakierowanej skóry, ale nie ma aktualnie na stronie. 🤔
Pursat   Абсолют чистой крови
03 lipca 2012 20:56
Babi, najmniejszy rozmiar to niestety XS, ale nie wiem czy jest duża różnica pomiędzy nim a S-ką. Co do poduszek, wolałabym, żeby ich nie było. 😉

wiedźma, mam tego klasycznego, dużego, z surowej skóry. Cudownie pachnie. 😉 W jednym ze sklepów wszystkie były porysowane i pogniecione... 🤔 Tego lakierowanego też chciałam. To był bardzo chodliwy model, na starcie wyprzedaży obniżyli jego cenę do 129 zł i momentalnie się rozeszły te torby (także w sklepie online i dlatego zniknęły ze strony)... Byłam w Zarze 15 minut po otwarciu i nie było już ani jednej. Pozostaje czekać na zwroty, a może dorzucą jeszcze na stronę - trzeba często sprawdzać.
szukam takiej sukienki i nie mogę nigdzie jej znaleźć, wygooglowałam tylko zdjęcie  👀
asds   Life goes on...
04 lipca 2012 14:35
To nie z asos czasem?
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
04 lipca 2012 21:25
HELP!
Kupilam dzis w Zarze sliczna pomaranczowa, koronkowa sukienke. Wszystko fajnie tylko jaki mam do niej stanik zalozyc... Z przodu jest mocno wyciety dekolt ( wewnetrze strony piersi bylyby widoczne bez stanika 😉 ) z tylu tez mocno wycieta.
Lepszych zdjec nie mam :
http://allegro.pl/zara-sliczna-pomaranczowa-sukienka-z-koronki-l-40-i2360922753.html
zastanawialam sie albo nad pomaranczowym biustonoszem np

albo nad czyms takim

dziewczyny poradzcie!
margaritka - moim zdaniem napewno nie to drugie, jesli nie dobierzesz idelanie odcienia to zniszczy efekt delikatnych pleców w tej sukience, ja bym brała albo ten pierwszy tylko dokupiła przedłużacz zapięcia żeby obniżyć biustonosz z tyłu lub szukała czegos w takim fasonie:
http://moda.allegro.pl/triumph-party-curves-whpm-cielisty-80-e-i2403088007.html
http://moda.allegro.pl/biustonosz-caprice-206-80b-i2459771007.html
Gdzie znajdę małą torebkę w takim kolorze ? Mam dużą, a potrzebuję bardziej kompaktową, na długim pasku  :kwiatek:
margaritka   Cantair HBC, a Nerwina na emeryturze;)
05 lipca 2012 11:17
tamtam dzieki! zamawiam sobie ten caprice!
O ja cie! Tulipan podziel się butami  😍
Zna ktoś sposób na spadające zakolanówki? Po przejściu 20 metrów można je ze spokojem nazwać PODkolanówkami... 😵
Florcik, pasek do pończoch. Ale wtedy z zakolanówek robią Ci się pończoszki  😉
Zna ktoś sposób na spadające zakolanówki? Po przejściu 20 metrów można je ze spokojem nazwać PODkolanówkami... 😵

Jeżeli są to zakolanówki takie z lycry, jak rajstopy to wystarczy je spryskać lakierem do włosów, jak już je założysz- "dokleją" się do nóg.
tulipan kocham Twoje półki z butami 💘
Tulipan kiedyś chyba pisała, że to buty jej mamy 😉
margaritka, Poza tym to drugie coś lubi spłaszczać piersi. Zdecydowanie nie dla takiej sukienki.

Florcik, ale mówisz o takich zakolanówkach "ledwo za kolana" czy pończochach typu samonośne? Do drugich ja bym spokojnie pas do pończoch wzięła, ale do pierwszych.... niee, bo te paski z pasa będzie widać, a to dla mnie wygląda wyzywająco (nawet wręcz wulgarnie) i nieładnie. No chyba, że chcesz taki efekt 🙂
06 lipca 2012 11:10
Zakolanówki najlepiej trzymają się na rajstopach, nic nie spada. Ale to opcja na chłodniejsze dni. 😉

Może się rozciągnęły? Moje początkowo świetnie się trzymały, a w miarę używania niestety coraz gorzej i na gołej nodze co chwilę muszę je podciągać... 🤔

tulipan, mamy czy twoje - bez różnicy - imponujący widok. 😍

Moja nowa torba narobiła mi wczoraj wstydu w kilku sklepach piszcząc na wszystkich bramkach. 😵
szepcik dobrze pamięta - to mamy  😉 Ciekawostką jest, że nie ma szpilek niższych niż 10cm  😎

Ponawiam pytanie o torbę  💘 💘 :kwiatek:
Przy pierwszym noszeniu wytrzymywały nawet 20 minut marszu bez podciągania, przy drugim już coraz mniej, aż w końcu przy trzecim użyciu mogę w zasadzie cały czas je podciągać, zamiast iść...(noszone na gołą nogę)
Są to dokładnie takie zakolanówki. Właśnie szukam innego wyjścia niż pas, który IMO wygląda wyzywająco.  😉
szepcik dobrze pamięta - to mamy  😉 Ciekawostką jest, że nie ma szpilek niższych niż 10cm  😎

Ponawiam pytanie o torbę  💘 💘 :kwiatek:

pokaż MAMĘ!!
06 lipca 2012 20:01
tulipan, ja mam taką małą torebkę w podobnym kolorze:

http://allegro.pl/torebka-damska-zara-jasny-braz-wyprzedaz-i2468646413.html
Pursat - idealna, właśnie takiej potrzebuję (mała, ale na codzień, więc musi pomieścić moją maneralnie  😉). Sprawdza się jako codzienna torebka ?

Dodofon proszę
to już chyba było na forum, ze mną

kobieta pracująca, matka 5 dzieci, a oprócz tenisa jeszcze jeździ  😁 na co mam dowód, nawet z moim Waldkiem
tulipan masz super mamę, 100% kobieta 😍  niesamowite, że masz tyle rodzeństwa! Fajnie musi być u was w domu, gwarno co? Jesteś najstarsza?
07 lipca 2012 09:13
tulipan, sprawdza się. Mimo, że nie jest duża, ma sporo kieszonek, przez co mieści różne duperele. 😉
jak jest z płatnością za zakupy przez stronę zary? tylko kartą kredytową/pay pal?
08 lipca 2012 17:47
Na www masz wszystko opisane.
09 lipca 2012 12:38
Help! Będzie któraś z was w Zarze w najbliższym czasie? Mogłabym prosić o sprawdzenie jednej rzeczy? Chodzi mi o: [[a]]http://www.zara.com/webapp/wcs/stores/servlet/product/pl/pl/zara-S2012-s/244917/722003/KURTKA%2BZ%2BEFEKTEM%2BSPRANIA[[a]] rozmiar S

Ja jestem teraz na lekkim zadupiu, do sklepu mam kawał drogi i jeszcze przez tydzień nie będę mieć możliwości pojechać, a bardzo mi zależy... Proszę o priva, jeśli ktoś miałby taką możliwość. :kwiatek:
Scottie   Cicha obserwatorka
09 lipca 2012 13:57
Szukam marynarki z "Prawa Agaty", w której bardzo często chodzi tytułowa bohaterka- marynarka jest czarna, z bufkami/podniesionymi ramionami i za biodra. Niestety nie mogę znaleźć jej zdjęcia w sieci, ale może ktoś, kto ogląda ten serial orientuje się, z jakiego sklepu pochodzi? Zara?
JARA   Dumny posiadacz Nietzschego
09 lipca 2012 17:49
tulipan, matula pierwsza klasa.
Elena   emocjonalnie elastyczna
09 lipca 2012 19:47
wiecie może gdzie mogę kupić bransoletkę pasującą kolorystycznie do tego zestawu ???  🏇
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się