KOTY

Dworcika moja kotka tak się "mściła" za brak uwagi. Kot zaczął być częściej zauważany, nieco rozpieszczany i ten stan rzeczy w ogóle zniknął. Najprawdopodobniej Twój T musi się z kotem "dogadać". Dla mnie to, aż "sabotaż".  😉
mój nocny potwór
DRamka-ale super zdjęcie, serio 😉
Mazia   wolność przede wszystkim
03 lipca 2012 14:01
Witam, mam kotkę do sterylizacji, czy ktoś zna/kojarzy lecznicę CITOVET i lek. wet. Andrzeja Mastalerza w Mińsku Mazowieckim?
Na necie przeczytałam niepochlebną opinie i się przestraszyłam a wybrałam tą lecznicę bo jest tanio.... ale jak ma być tanio i do d... to dziękuję...
Może być na pv

palemka dziekuje  :kwiatek:

Dzisiaj odkryłam w kąciku taką kolekcje mojego kotka  😵

Nie wiem kto to sprzątnie  😫
Dramka no nie możesz tego sprzątnąć, przeciez twój kot dba po prostu o to,abyście z głodu nie pomarli 😁
Dworcika   Fantasmagoria
03 lipca 2012 14:30
Być., to ja się nie będę mieszać 😁 Niech się dogadują po swojemu, byle szybciej, bo T. szlag trafia za każdy sik, mi powoli ręce opadają 😉

Dramka, na widelec i do gara! Bo kotu przykrość sprawisz i zacznie lać do butów za brak zainteresowania 😉
Oj Dworcika dobrze mówisz 🍴
Szczurek taki tłuściutki..
Mazia, jeżeli wet ma podpisaną umowę z gminą to sterylizacje masz za darmo. Poszukaj takiego weta, jeżeli zabieg jest dla Ciebie za drogi.

Być., to ja się nie będę mieszać 😁 Niech się dogadują po swojemu, byle szybciej, bo T. szlag trafia za każdy sik, mi powoli ręce opadają 😉

Dramka, na widelec i do gara! Bo kotu przykrość sprawisz i zacznie lać do butów za brak zainteresowania 😉

Nie mieszaj się, bo jeszcze Ciebie spotka zemsta.  😁
Mazia   wolność przede wszystkim
03 lipca 2012 15:12
[quote author=Być. link=topic=12.msg1450405#msg1450405 date=1341324070]
Mazia, jeżeli wet ma podpisaną umowę z gminą to sterylizacje masz za darmo. Poszukaj takiego weta, jeżeli zabieg jest dla Ciebie za drogi.
[/quote]

Pierwsze słyszę żeby ktoś kotkę za darmo sterylizował... są takie akcje wiosenne w marcu że sterylizują za 100 zł ale za darmo to chyba nie...
Dworcika   Fantasmagoria
03 lipca 2012 15:13
Jak kot coś za bardzo broi i zdarzy mu się coś rozwalić, to skurczybyk wie, że trzeba spierniczać tak, żebym była pomiędzy nią a T. Głupia.
Ale tak już całkiem serio, ile może kosztować badanie kociego moczu? Jak to się będzie powtarzać, to choćby dla świętego spokoju, złapię i pójdę sprawdzić.
[quote author=Być. link=topic=12.msg1450405#msg1450405 date=1341324070]

Pierwsze słyszę żeby ktoś kotkę za darmo sterylizował... są takie akcje wiosenne w marcu że sterylizują za 100 zł ale za darmo to chyba nie...
[/quote]
Mój wet mnie oświecił, że tak jest.  😉
Moja kotka była za free.
TinaTigra   ...w życiu piękne są tylko chwile...
03 lipca 2012 15:41
Tu dziewczyny z forum piszą co, gdzie i kiedy mozna ciachnąć po promocyjnej cenie, a czasem i za darmo.

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=124387
Dworcika   Fantasmagoria
03 lipca 2012 17:05
Facebookowe zdjęcie Rudej Notarialnej mnie natchnęło. Tak mój kot spędzał dziś dzień, kiedy panowie na zewnątrz ciachali piłą kostki chodnikowe:

I pomyśleć, ze to to z takiego szczura wyrosło...
Dworcika, kocia joga  😂
Dworcika   Fantasmagoria
03 lipca 2012 17:30
Cobrinha, ona często tak śpi. Albo leży na plecach taaaaaaakaaaaaaa długa...
My powoli robimy zakupy dla kociaka 😀. Drapak jest, 2 wielkie worki karmy, akcesoria do pielegnacji i takie tam pierdolki. Dzis pojechalam po kryta kuwete i w gratisie dostalam 400g RC kitten, kilka saszetek mokrego i kupon rabatowy na 75 nok 😅
Jeszcze tylko kota brakuje 😉
Tak jak już wspomniałam mam do oddania 4 kotki... Kraków i okolice. Chce znaleść im szybko nowy dom ponieważ jak go nie znajde to właściciel powiedział,że kotków inaczej się pozbędzie(chyba wiadomo o co chodzi)...Niestety nie mogę wpłynąć na jego decyzję jedyne co mogę zrobić to znaleść im nowy dom.W miocie kociąt jest pięć jednego postanowiłam wziąść do siebie,ale pozostałych 4 nie estem w stanie. Kotki jeszcze piją mleko matki,mają otwarte już oczy jednak nie wiem ile dokładnie mają...ich właściciel też nie umie określić kiedy się urodziły. Ktoś może szuka nowego towarzysza na kilka lat ? Jeśli tak to proszę o kontakt PW
Notarialna   Wystawowo-koci ciąg. :)
03 lipca 2012 20:49
Cobrinha, A proppo kociej jogi 😁

Bischa   TAFC Polska :)
03 lipca 2012 21:03
Dworcika, napisz do Karolci (dawniej Delfin), pamiętam, że miała podobne problemy (szukała domu dla swojej kotki, która nie tolerowała jej TŻ i była opcja, że do mnie trafi), kupiła jakiś środek niwelujący problemy kota z zaakceptowaniem "rywala" czy jakoś tak i pomogło.
Alvika   W sercu pingwin, w życiu foka. Ale niebieska!
03 lipca 2012 21:16
Dworcika, feliway do gniazdka albo krople Bacha do wody w miseczce. Powinno pomóc.
Aż dziw, że sama się do tego nie zastosuję - i moje kotki szczą na rzeczy chłopa ile popadnie...  😡
Dziś mamy 18 dni 🙂

Oto Andara:

A to Agat:

Tutaj Ametyst:

I Awenturyn:

I filmik:
Bischa   TAFC Polska :)
03 lipca 2012 21:38
Jakie cuda 💘
Są przepiękne.  💘
wistra, Andara jest piękna, a Awenturyn wyszedł na tym zdjęciu jak Yoda 🙂
Dworcika a ja myślałam, że to moje kocisko wydziwia w trakcie spania 😂
wistra słodziaki normalnie, jak ty je rozrożniasz wogóle? 🙂
konia44 ko-ta!, ko-ta!, ko-ta!!! 😀
palemka - maja pomalowane pazurki markerem  😁
Dworcika   Fantasmagoria
04 lipca 2012 08:34
Bischa, Alvika, dzięki :kwiatek:
palemka, aż taki dziwoląg to ona nie jest, chyba gorsze widywałam 😁 Ale takie cuda jak Ruda Notarialnej robi. Muszę chyba jej częściej zdjęcia robić.
Jeszcze jedno, które już kiedyś wstawiałam, ale nieustannie mnie bawi i obrazuje pomysłowość tego lumpa:

[Jeszcze jedno, które już kiedyś wstawiałam, ale nieustannie mnie bawi i obrazuje pomysłowość tego lumpa:
[

właśnie za tę pomysłowość i głupawą minę "ale o co chodzi?" uwielbiam koty 😀
A mój chyba juz się odbraził. Wczoraj go wykąpałam z tego upału, dałam tatara 😉 A dzis rano znów zaczął swoje wygłupy zapraszając mnie do zabawy 😅 No i z rana musiałam sie z nić troche poganiać 🙂
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się