moda, ciuchy etc...
Facella, 12 najładniejsza. 🙂 Nie ma to jak iść z nastawieniem na łowy i wrócić z niczym. 🤔
Babi, no proszę, robi karierę. 😀 W tamtym roku był w Zarze taki sam czarny, miała go Kate Middleton i oczywiście połowa blogów. 😉
Facella, 12 najładniejsza. 🙂 Nie ma to jak iść z nastawieniem na łowy i wrócić z niczym. 🤔
Właśnie dlatego się pocieszam alledrogo... I chyba wezmę tę 12, ona i 14 to moje faworyty q-;
Edit: pomyliło mi się, 13 i 14 to moje faworyty, ale sporo osób mówi 12...
Pursat, bo on jest totalnie piekny 😍 tylko niekoniecznie dobrze wyglądam w żółtym (bardzo jasna blondynka) 👿
Czy ktoś sie spotkał z taka spódnica która składa sie tak jakby z 2 części, tj. Zew. Długa do kostek przeswitujaca a wew. Krótka przed kolano nieprzeswitujaca??
Chuda, innych nie miałam, nie mam więc porównania, może wszystkie tak mają
Facella, moim zdaniem 12 ma najpiękniejszy odcień, ale to ma być twoja spódnica, więc tobie ma się podobać. 😉
Babi, jak widać na załączonym przez ciebie obrazku, ten żakiet wcale źle się nie komponuje z blondem. 😀
prib, na allegro - pod hasłem "maxi".
Pursat, tylko że podobają mi się wszystkie cztery. Chyba zrobię losowanie 😜
Babi, kuszę, bo naprawdę warto. 🙂
Facella, zawsze możesz kupić cztery, a potem ograniczyć tak zbędne rzeczy jak kupowanie jedzenia. 😁 A na serio - jeśli rzeczywiście wszystkie podobają ci się tak samo, pomysł z losowaniem nie jest głupi. 🙂
Gdzie (pod jakim hasłem) szukać torebek szmacianych takich, jak te ekologiczne białe tylko z przez siebie wybranym nadrukiem ? 🏇
Pandurska, do kiedy są wyprzedaże w Niemczech?
Orientujesz się czy 7-8 lipca jeszcze będą? Myślę o wypadzie do Berlina.
stanęło na tym, że wzięłam 13. dzisiaj poleci przelew i czekam 😍
Dziewczyny, co sadzicie o długiej kreacji na wesele? Może udałoby mi się coś upolowac na wyprzedażach. Wolałabym zakryc nogi, bo trochę przytylam, po nogach to widać a w dodatku puchną mi w upał...
Hexa
toż to cuda !!! 😜 , cuda nie na moją kieszeń niestety 🙁
Chuda, innych nie miałam, nie mam więc porównania, może wszystkie tak mają
Dziewczyny pisały, że się nie odklejały.
Kurde sama już nie wiem co wsiąść czy te plastry czy same te wkładki silikonowe czy stanik z przezroczystymi ramiączkami 🙁
A używał ktoś może rajstop w sprayu?
Ja kupiłam w zeszłym roku przed weselem. Psiknęłam na nogę, trzeba to było jeszcze rozetrzeć, więc roztarłam. Skóra mimo tego powleczona była tłustą, błyszczącą, pomarańczową powłoką. Fuj... sprzedałam na allegro.
Szkoda, bo właśnie teraz szukam czegoś "upiększającego" nogi...
czyli odpada 😉 ja chyba wyjdę na słonce i będę się opalać
yegua Wyprzedaze od ok 1,5 -2 tyg ma wiekszosc sklepow. Jakis czas temu zniesli te odgorne rozporzadzenia dot. kiedy sie wyprz. maja konczyc i zaczynac, wiec generalnie jest szal cial i samowolka (no prawie 😉) ). Rok temu trwalo to jakis czas, zanim wyprzedaze sie skonczyly, wiec mysle,ze mozesz jechac do Berlina w wybranym przez siebie terminie 😉
Pursat jaka jest teraz cena Twojego żółtego cuda? 😉 Nie mogę go znaleźć na stronie, a zaczyna kusić.. 😀
jakie dodatki pasują do cekinowej małej czarnej? buty ubieram również czarne (bo najwygodniejsze, a będę sporo tańczyć)
smarcik, ze strony zniknął już dawno temu. Obecnie 299. Chciałabym załapać się jeszcze na jedną obniżkę, ale jak się nie uda, nie będę płakać. 😉
cavaletti, złote - jeśli pytasz o kolor. 😉
Pursat, tak, o kolor 🙂 Dziękuję :kwiatek:
Do czarnego zestawu pasują wszystkie kolory, więc czego byś nie wybrała, będzie ok. Możesz też postawić na jakiś neon - to zawsze dobrze wygląda na czarnej bazie, ale moim zdaniem złoto jest najbardziej eleganckie i idealnie się z czernią komponuje. 🙂
Przyszła mi paczka z podróbą Zarowego shoppera. Torba jest naprawdę ładna, ale w ciągu kilku ostatnich dni natknęłam się tyle razy na oryginał, że chyba się zakochałam i zaczynam ciułać kasę na niego. Jeszcze tylko 400 zł... 😵 A w ogóle mi się ta torba nie podobała na początku. Opóźniony zapłon jak zwykle. 😉
Pursat mi się właśnie też niezbyt podobała... do teraz 😁 fakt że na każdym kroku spotyka się osoby z tą torbą, utrudnia mi wytrwanie w postanowieniu ,,kupuje tylko to, co potrzebne’’ :<
Ale taka torba jest bardzo potrzebna. Zapakujesz do niej pół domu. 😉
haha Pursat święte słowa. Ja również mam podróbkę shoppera w rudym kolorze, zimą używałam, bo teraz jest dla mnie za ciężka jak na lato. Ale faktycznie można w nią dużo władować, zdarzyło się nie raz zakupy spożywcze dla 3 osobowej rodziny 😁
Ja do swojej jeszcze nic nie zdążyłam zapakować i będę ją na dniach odsyłać, więc nie wypowiem się odnośnie jej ciężaru. Ale teraz wszystkie wady tej torebki: że jest ciężka, wielka i skóra się rysuje wcale mnie nie obchodzą. Zachorowałam na nią. 😜
Stało się - brązowy shopper zagościł u mnie. 😉 Ale ile się za nim nabiegałam po Krakowie w tym morderczym upale, to jakiś dramat.