Bryczesy mają inne ceny, nie wszystkie ale na pewno były tańsze.
Niefajne posunięcie z tymi cenami.
Olla Z tego co teraz widzę i z tych cen co pamiętam jak oglądałam wcześniej to reszta asortymentu chyba nie podrożała.
Jak dla mnie jest to śmieszne, że nagle asortyment cichaczem drożeje a promocje giną.
Czuję się lekko zniesmaczona, tym bardziej że ceny produktów którymi byłam zainteresowana również wzrosły 🙄
Ja tam nie wiem, dostałam potwierdzenie zaraz po złożeniu ale od 2 dni nic się nie zmienia. Poczekam jeszcze i może jutro napisze co tam u moich rzeczy...
Chciałam kupić książki, ale właśnie zobaczyłam, że cała kategoria Literatura zniknęła 🤔
edit. Ja planuję poczekać trochę z zakupami, to może ceny spadną do tych pierwotnych 😁
nie da się jednej rzeczy kupić za np 2 bony, nie?
dopiero po zakupie bonu przeczytałam, że 'bon obejmuje cały asortyment oprócz suplementów i pasz'...
Wczoraj tak nie było 🙂
Chyba zadziałaliśmy szybciej niż sklep pomyślał 🙂 Ah ta re-volta...
troche hamstwo z tymi podwyżkami cen i teraz droższymi bonami ;/ zaczyna sobie sklep anty-reklame robić ;/
a powiedzcie "Przekaz/Przelew bankowy forma uniwersalna" to taki przekaz co sie na poczcie płaci? chciałam kupić bon ale nei chce placic z konta bankowego....
bez przesady z ta antyreklama. Jak tańsze były bony to było podejrzane, teraz jak droższe tez źle. 🙄
Poczekajmy na realizację i wtedy się okaże co i jak 🙂
Myśle że nie będzie problemy..Ja czekam na skompletowanie mojego zamówienia
Wczoraj tak nie było 🙂
Chyba zadziałaliśmy szybciej niż sklep pomyślał 🙂 Ah ta re-volta...
Dokladnie to samo pomyslalam 😉
Ja dzis dostalam mejla, ze zamowienie jest realizowane.
bez przesady z ta antyreklama. Jak tańsze były bony to było podejrzane, teraz jak droższe tez źle. 🙄
no właśnie, ja teraz żałuję, że się nie pospieszyłam 😵 😵
ale kupie droższy, polowe taniej to też niezła promocja 🏇
Ludzie jak jest okazja to szukają spisku, Ja to korzystam 😂
Moje zamówienie również zrealizowane i zostało wysłane dzisiaj. I żadnych problemów nie było do tej pory. 🙂
jako antyreklame uwazam podnoszenie cen w sklepie, a nie kolejne droższe bony 😉
i też zaluje ze sie nei pospieszylam ;;/
prosze powiedzcie czy ktoś wie, bo kolejne mi przepadną ;( :
"Przekaz/Przelew bankowy forma uniwersalna" to taki przekaz co sie na poczcie płaci? chciałam kupić bon ale nei chce placic z konta bankowego....
horse_art, mozesz na poczcie, tylko ze to potrwa chyba.
horse_art, tak przekaz to ten przez pocztę 😉
dzięki :kwiatek:
ale to chyba nei szkodzi co? chyba mam kupon zarezerwowany jak klikne kup a nie jak dojdzie przelew?
i tak narazie nie kupie...poczekam az ceny wrócą do normy ;]
na pewno jest jakiś określony czas na zapłatę za bon..
Na gruponie jest chyba tak że trzeba od razu zapłacić tu nie wiem. Poczytaj w regulaminie. Na bank jest opisane.
pasza pavo kosztowała 79 zł, a teraz kosztuje 99 zł - żenada jak dla mnie 🙄
Nic mi na razie nie zaproponowano, ponieważ pani właścicielka ma mi udzielić odpowiedzi, bo to ona anulowała zamówienie.
Było napisane, że na cały asortyment, a kiedy pojawiła się notka o paszach i suplementach?
Właśnie patrzę, ale jest trochę zmienione. Na bank nie było dwa ni temu tego o paszach. Oraz teraz jest lepiej opisane że można kupic tylko 3 różne bony i nie ma nic o tym że można kupić ich dowolną ilość. O tyle do dupy że teraz w razie problemów jakichkolwiek nie mamy się czym bronić, bo tamta oferta tak jakby zmieniła się w tą nową... I nie ma śladu po tamtych opisach...
edit: ale zasadniczo nie powinno byc jaj skoro nasze produkty zostały zamówione i system je potwierdził... Will see 🙂
Jak nie ma sladu? Masz na mailu..
Na moich bonach jest napisane, że bon jest na cały asortyment. Ja jutro będę zamawiać i odbierać osobiście.
Zobaczymy czy do jutra nie zmienią czegoś jeszcze..
Zorilla na bonie jest opis tamtej oferty łącznie z informacją, że bon obejmuje cały asortyment sklepu, bez tej informacji o wyłączeniu pasz i suplementów. Moim zdaniem osoby które kupiły te wcześniejsze bony mają prawo kupić cokolwiek.
dziewczyny w kuponie, który dostałyście meilem, powinno być napisane 'bon na cały asortyment' skoro kupowałyście wczoraj lub wcześniej
w przeciwieństwie do mojego bonu na którym jest napisane 'z wyjątkiem suplementów i pasz' (dzis kupiony) - a więc dowód powinnyście mieć
i wgl nie mogę znaleźć preparatu na stawy, który chciałam kupić... myślałam że jutro zadzwonię i się zapytam czy na ten konkretny preparat też na pewno bon nie jest ważny 😀iabeł:
ehh starsznie żałuję że nie zdążyłam na poprzednie ceny i regulamin
Mogę odsprzedać swój bon za 29zł