Breva, wow, balam sie efektu ale jest naprawde fajnie!
Z moim malutkim braciszkiem 😁
Mia- to czarno-białe super, tylko przekręć je 🙂
No coś właśnie z nim nie tak to dodaję w linku 😉 :kwiatek:
U mnie się wyświetlało prawidłowo. 😉 Mia jesteś piękna, ale w taki nietypowy sposób, świetną masz urodę. 😀
Mia, Ślicznaś!
Breva, czekaj, Ty tak wytatuowana na boku jesteś, czy mam omamy? Ostatnio mam jakiegoś fioła na punkcie tatuaży przedstawiających napisy 💘 Zastanawiałam się ostatnio nad " miłość" w Urdu ---> سے محبت albo nad swoim imieniem یگنیس Ale już koniec mojego 🚫
flygirl, po prostu jestem tak blada jakbym urwała się z jakiegoś aresztu 😁
aga020596, dziękuję bardzo
Właśnie Breva, co Ty tam dokładnie masz na tej ręce?
aga020596, urdu zapisuje sie alfabetem arabskim i jezeli w ich pisowni stosuje sie takie same zasady, jak w arabskim, to یگنیس jest raczej bledna forma zapisuj imienia Agnes.
polecam jednak skonsultowanie sie z jakims ogarnietym nativem, a nie ograniczanie sie do google translatora...bo mozna sobie zrobic krzywde (przynajmniej dla mnie wytatuowanie sobie "koham misika" to zrobienie sobie ewidentnej krzywdy)
Mia co Ty gadasz... wygladasz slicznie jak zwykle. Masz taka charakterystyczna urode.
aga020596, Mia, jestem wytatuowana😉 na boku mam napis po polsku, ale w lustrzanym odbiciu, a na ręce linię wieżowców NY z Chryslerem i Empire State Building😉
kujka, " koham misika" ?! Czytałam trzy razy i w tej chwili wyglądam... Jak po krojeniu cebuli z tym, że mam niezły wyszczerz na twarzy 😂
Matko jedyna, skontaktuję się z kimś na pewno!
Breva, cudoooowny jest ten na boku!
aga020596, dzięki🙂 :kwiatek:
kujka, dziękuję 😉 chociaż czasami to wolałabym być taką normalną, ładną blondynką :P
Breva, no właśnie o to mi chodziło. Fajny pomysł z tym lustrzanym odbiciem. A w ciemnych włosach bardzo Ci ładnie, jakoś tak bardziej wyraziście wyglądasz🙂
W nowej fryzurze, jakość dennej komórki :/
Misskiedis, o wow, genialnie ci!! Nie poznałam normalnie kto to, mimo że cię widziałam "na żywo" 😀 Super, naprawdę świetnie. Daj więcej fot!
Mia masz przecudowną urodę! Mi się taka bladość bardzo podoba 😍 też jestem dość blada ale niestety nie aż tak i wyglądam bardziej nijako. Choć i tak jestem "bielsza" od reszty znajomych
Heval, :kwiatek:. Co zabawne, ja się dosyć szybko opalam i na brązowo, ale jak tego nie robię to wyglądam właśnie tak. Zimą jestem jeszcze bardziej blada 😉
Breva, wow! o dziwo pasuje! 🙂 🙂
Super wyglądasz, uważaj tylko, żeby nie zrobić sobie siana z włosów 🙂
cieciorka, wiem, wiem🙂 non stop odżywiam, trochę olejuje itp...😉 mam nadzieję, że dadzą radę!🙂
Mia, dzięki🙂 i naprawdę od paru osob już to słyszałam - że wyraziście, że eksponuje twarz i oczy i w ogole🙂 cudnie słyszeć takie opinie! upewniam się że to była naprawdę dobra decyzja🙂
Breva, dla mnie wyglądasz w tych włosach fantastycznie i co najważniejsze naturalnie 😉
dzięki honey !🙂 chyba się coś po prostu przy robieniu mnie popiętroliło i miałam być brunetką a wyszedł blond... bo naturalniej się czuję w brązie😉
aga020596, nie no, tam to nie bylo napisane, chodzilo mi tylko o przyklad takiego ewidentnego bledu, you know 😉
Misskiedis, wow ZUPELNIE inaczej! nie poznalabym Cie! Ale bardzo fajnie 🙂 (czy Ty nie masz naturalnie kreconych wlosow?)
Łaaaaaaaaaaaaaaał 😍 😍 😍
No zachwycam się zdjęciem powyżej 😀
Papryka250, chyba Cię gdzieś widziałam.. Ale sama nie wiem gdzie i kiedy 😎
Śliczne jesteście wszystkie !!! 😍
To trochę nie ogarniętej mnie 🙂
AtlantykowaPanna, zajebiste zdjęcie z przyszłości 😉
Jara no widzisz, już w 2015r byłam a podobno koniec świata 21.12.2012r.
Nie, no tak na serio nie mój aparat, koleżanka ma źle ustawione widocznie :P